Пятница, 29.03.2024, 18:39

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2009 » Ноябрь » 6 » Підводими підсумки...
14:27
Підводими підсумки...
Як вам всім відомо, то ігри Першої Ліги у листопаді перенесені на весняну частину чемпіонату……Мабуть, це правильно - у тому розумінні, що краще поберегти гравців та й самих вболівальників (а їх багато у команди) від не бажаного захворювання на ГРЗ або Грип…. 
Тому зараз можна підвести деякі підсумки . Саме це ми зараз і зробимо. 
В Першу Лігу «Арсенал» потрапив випадково. ФК «ІгроСервіс» знявся з Чемпіонату і «Арсенал» отримав можливість поборотись за квиток у інший дивізіон з ФК «Полтава». Саме перед цією грою у складі «Арсенала» відбулось поповнення . До нас прийшов воротар Суслов Кирил. Ця гра була для нього дебютною у складі білоцерківських канонірів.12 липня наші хлопці на повну використали дану їм можливість, і…..ми вже у Першій Лізі. 
Дебютний матч проходив на стадіоні «Трудові Резерви» із ФК «Сталь» м. Алчевськ. Перемогу команді приніс капітан – Костянтин Деревльов….Пішла низка ігор, в яких «Арсенал» показував себе з найкращої сторони. На виїзді команда брала очки (перемога над «Кримтеплицею», нічия з ФК «Львів»).Саме після таких неочікуваних перемог канонірів охрестили «дерзким новачком»…Але вдома чомусь «Арсенал» нас не радував…Дехто вважав, що це – боязнь рідних трибун….Чого була варта розгромна поразка білоцерківчан у грі проти ПФК «Севастополь» (2:7)…Здавалося в ворота Суслова залітало все, що могло тільки залетіть. Але навіть після цієї поразки вболівальники не відвернулись від команди…Це дуже радує. 
Гра з «Севастополем» була потрібним уроком …і останньою поразкою «Арсенала» в домашніх іграх… 
На початку Чемпіонату я читала багато разів від вболівальників інших команд те, що «Арсеналу» просто пощастило, їх не сприймали як гідну команду, і саме тому ми брали очки. Саме через це ми сперечались. Мені дорікали тим фактом, що «Арс» вийшов в Першу Лігу з другого місця (щось на зразок того: «Чому це ваша команда так грає, а у Другій Лізі зайняла друге місце, а не перше?») Порівнювали з «Нивою», ну і звичайно казали, що нас чекає теж саме. Але згодом все закінчилось…І ми вже гідний суперник. 
На одному з інтернет-ресурсів я прочитала огляд і ось що мені сподобалось: "После 2:7 в конце августа от «Севастополя», белоцерковские «канониры» в родных стенах вот уже на протяжении пяти матчей непобедимы. И им, похоже, по барабану, кто приезжает в гости – хоть «Динамо 2» (2:1), хоть «Александрия» (3:0), хоть «Волынь» (2:0)." Дуже хочеться щоб саме так і було надалі… 
На даний момент у турнірній таблиці «Арсенал» займає неочікуване для всіх 7 місце. Згідно зі статистикою наш воротар Суслов входить у трійку лідерів (воротарів, які змогли захищати свої ворота на найвищому рівні і виходити «сухим» із гри). Таких ігор було 7 із 16, так само як і у Марущака («Львів») та Сокоренка («Севастополь»), які провели відповідно 12 і 14 ігор за свої команди. 
Також важливим є той факт, що у «Арсенала» є велика кількість вболівальників, на домашні ігри приходить до 5000 чоловік, і це не тільки у вихідні дні. 
Тож ШАНОВНІ ВБОЛІВАЛЬНИКИ ФК «АРСЕНАЛ»!!!!! З нетерпінням чекаємо весни, наступних ігор команди, ну і звичайно перемог не тільки дома, а й на виїзді…Зустрінемось усі на стадіоні!

Вибачаюсь, якщо є якісь граматичні помилки, не судіть сурово)))

Переглядів: 2450 | Додав: crazzy
Всього коментарів: 1
1 ura20602  
Ждём весны и надеемся на усиление, и всё будет хорошо!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Ноябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua