Пятница, 19.04.2024, 16:40

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2009 » Ноябрь » 6 » Кирило Суслов – один із кращих у першій лізі
16:33
Кирило Суслов – один із кращих у першій лізі
Перший номер "Арсеналу", а за сумісництвом і молодший брат колишнього голкіпера національної збірної України Олега Суслова, в команді всього лише якихось півроку.
Вперше форму білоцерківців воротар одягнув 12 липня, коли в історичному двобої проти ФК "Полтава" "каноніри" вибороли собі путівку до першої ліги. Тоді, у дощову літню погоду, Кирило зробив свій дебютний "сухий матч" (іншими словами, відстояв на нуль). Навряд того дня хтось припускав, що "Арсенал" у першій лізі не лише не загубиться серед старожилів, а ще й закріпиться у верхній частині таблиці. І однієї з основних складових цього успіху по праву стала над надійна гра нашого кіпера Кирила Суслова.
Він відіграв усі 16 матчів команди від свистка до свистка. Завдяки Суслову ми пропустили тільки 18 голів, а якщо викреслити той нещасний випадок із ФК "Севастополь" (2:7), то були б біло-червоні найнадійнішою в лізі командою.
У номінації "Сухий" воротар першої ліги Кирило Суслов займає після першого кола перше місце разом із ще двома кіперами. На рахунку Кирила 7 сухих матчів, а в списку його жертв такі гранди першої ліги як алчевська "Сталь", луцька "Волинь", ФК "Львів", тернопільська "Нива", кіровоградська "Зірка", ПФК "Олександрія" та "Фенікс-Іллічовець".
Містер "надійність", на жаль, має на руках контракт із "Арсеналом" тільки до літа 2010 року. Тренерський штаб сподівається, що Суслов продовжить контракт і на більш тривалий термін. Та при цьому, напевно, доведеться витримати конкуренцію з іншими охочими клубами, а такі будуть.
Мені здається, якщо Кирило продовжить контракт, то виграємо від цього не тільки ми, але й сам голкіпер. Адже за свою довгу кар'єру він побував у багатьох командах, в тому числі вищої ліги (2 матчі за "Іллічівець"). Але так часто та надійно не грав ніде, з чого можна зробити висновок, що "Арсенал" – його команда.

Олександр Чередніченко, "Білоцерківський футбол"
Переглядів: 3403 | Додав: Admin
Всього коментарів: 2
2 MI6  
Суслова белоцерковские фаны явно никогда не забудут biggrin Молодец он!

1 crazzy  
да, були в багатьох іграх ну просто валідольні моменти в яких Суслов ну просто грав на висоті))))))) biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin Мін просто молодчага smile smile smile

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Ноябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua