Четверг, 18.04.2024, 23:59

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2009 » Декабрь » 23 » Товариський матч
16:04
Товариський матч

У товариському матчі в манежі «Динамо» у Конча-Заспі футбольний клуб «Львів» переміг «Арсенал» (Біла Церква) з рахунком 4:2.

Голи у «Львова»: Федорчук (2), Мачуленко (17), Худзік (44, з пенальті), Козак (70)

«Львів» (перший тайм): Марущак, Леонідов, Гальчук, Розгон, Ільків, Лупашко, Зозуля, Федорчук, Худзік, Мачуленко, Панас

«Львів» (другий тайм): Венчак, Мостовий, І.Білий, Бєлов, Лазар, Даньків, Грицай, Яворський, Мачуленко, Чепурненко, Козак

Процес знайомства головного тренера Альґімантаса Любінскаса з львівською командою тривав сьогодні і під час товариського матчу проти білоцерківського «Арсенала». Діями нового для себе колективу литовський фахівець керував спільно з В’ячеславом Мавровим, з яким футболісти «Львова» і проводять увесь збір у Щасливому.

Львів’яни володіли перевагою, діяли цікавіше і конструктивніше від суперника і заслужено перемогли. Причому гра видалася багатою на голи. Уже перша осмислена атака львівської команди завершилася навісом Ільківа та точним ударом головою на випередження від Федорчука. Другу гольову комбінацію теж розпочав Федорчук, а продовжили Панас і Мачуленко. Останній і подвоїв рахунок. Мачуленко – це представник рівненського «Вереса», який перебуває на оглядинах у «Львові».

На 32-ій хвилині білоцерківським футболістам вдалося відквитати один гол – на вістрі атаки опинився Піцур. Але перед самою перервою футболісти «Арсенала» нечемно повелися у власному штрафному майданчику проти Федорчука, який вдався до індивідуальних дій, і Худзік з пенальті забив третій гол.

У другому таймі, коли у складах обидвох команд відбулися відчутні зміни, суперники обмінялися голами. Спочатку забили білоцерківці. А крапку в зустрічі поставив Козак, який виграв позицію у захисників «Арсенала» і, проштовхнувши м’яч, встановив остаточний рахунок гри – 4:2 на користь «Львова».

У складі львівської команди у цій грі участі не взяли Мандзюк, Танчик (в обидвох – мікротравми), Романюк (відпустили додому у зв’язку з народженням доньки), брати Баранці (пропускають збір через сімейні обставини). Натомість на оглядинах у «Львові» перебуває два футболісти рівненського «Вереса» – автор одного з голів фланговий півзахисник Мачуленко та центральний оборонець Бєлов.

Інформаційна служба футбольного клубу "Львів"

Переглядів: 1923 | Додав: crazzy
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Декабрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua