Среда, 24.04.2024, 11:23

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2010 » Январь » 20 » Євген Камінський – начальник "канонірів"
01:07
Євген Камінський – начальник "канонірів"
Опитування, що зараз проводиться на сайті, показало: вболівальників не надто цікавить особа начальника команди. А даремно, адже саме начальник займається підбором футболістів і формує склад "Арсеналу", тобто, фактично перетворює окремих гравців у єдину команду "канонірів". До того ж, йому є що розповісти про себе, оскільки у професійному футболі Євген Зіновійович не одне десятиліття: спочатку грав у вітчизняних клубах, згодом – 12 років тренерства в Сполучених Штатах і Польщі. Аби пролити світло на людину, що незаслужено знаходиться в тіні, публікую торішнє інтерв'ю газети "ТЕМА"...

– Київська область вже восьма, в якій я працюю. Першим був ФК "Борисфен": команда перейшла у Першу лігу, однак знялася зі змагань. А в "Арсеналі" я вже третій рік, можна сказати, від самого народження команди. Скажу, що не одразу "Арсенал" демонстрував показову гру – ми прийшли до цього поступово. Перш за все, тут велика заслуга Президента клубу Юрія Васильовича, який розуміється на потребах команди і надихає нас на високі спортивні досягнення. Також, незважаючи на деякі нюанси, зробив свій внесок для становлення "Арсеналу" і попередній тренерський склад. Тепер же ми намагаємося підсилювати команду і просуватися вперед з кожною грою.

– Тому, коли команда зазнала чималих невдач у першому колі минулого сезону, в клуб запросили нового тренера?

– Так. Адже перед нами стояло завдання не тільки посилити команду кваліфікованими футболістами, а й зміцнити тренерський склад. Тож, коли звільнився Олег Надуда, за моєю рекомендацією керівництво запросило на тренерську роботу Ігоря Артимовича. Наші долі не раз з ним перетиналися: наприкінці 70 х років деякий час він грав у команді "Хімік" (Дрогобич), в котрій я був тренером. Тому він одразу погодився попрацювати з білоцерківським клубом. Пізніше до "Арсеналу" запросили також досвідченого тренера Богдана Бандуру, який тривалий час працював у львівських командах, і тренера з фізпідготовки Юрія Блондського.

– "Арсенал", можна сказати, вихопив виграшний квиток у Першу лігу. Чи є наразі якісь труднощі, на які Ви не розраховували?

– Нам дещо важкувато в тому відношенні, що ми багато втратили часу, щоб укомплектувати команду до Першої ліги. І поки ми тривалий час перебували в очікуванні висновків ПФЛ, думали-гадали, чи буде перехідна гра і якщо буде, то коли, ті ж команди "Нива" (Тернопіль) і "Зірка" (Кіровоград) мали місяць часу, аби відновити сили і підготуватися до Першості України цього сезону. Ми ж фактично ще були в Другій лізі і навіть не могли виїхати на заплановані в Трускавці збори. Втім, ми намагаємося гідно вийти з цього положення.

– І вам це вдається!..

– Ви маєте рацію. Небагато є таких команд, що за 2 роки з Другої ліги вириваються в Першу лігу. Це значний крок для "Арсеналу".

– Як можете оцінити вже проведені матчі цього сезону?

– Зараз в основному складі "Арсеналу" грає 6 нових гравців. Тому команді ще потрібен певний час, щоб зігратися. Із уже проведених були і сильні матчі, і більш слабкі. Головне для нас – набрати якомога більше очків. Перед нами стоїть завдання потрапити в десятку, і ми будемо його виконувати.

– На якому етапі зараз триває будівництво спортивної бази клубу в Шкарівці?

– Там буде два поля: трав’яне і штучне, котрі незабаром мають бути здані в експлуатацію. Вже у Шкарівці за кошти керівництва команди відремонтовано сільський стадіон, який відповідає високим вимогам. І, наскільки я знаю, восени планується реконструкція стадіону на Фастівський. До того ж, на базі Шкарівської загальноосвітньої школи вже функціонує спецклас з футболу – майбутнє "Арсеналу".

– Які плани в клубу на найближчі роки?

– Ну, десь років три пограти в Першій лізі, стати тут своїми серед своїх, гідно представляти Київський регіон у дивізіоні і не зганьбити честь клубу. Це реальна задача на сезон. Дуже хочеться, щоб Перша ліга нас визнала, а ми прикладемо всіх необхідних зусиль, аби почуватися там гідно. А якщо говорити про далеке майбутнє, то там вже все залежатиме від майстерності гравців і тренерів та фінансових можливостей керівництва.
Переглядів: 3981 | Додав: Admin
Всього коментарів: 3
2 ura20602  
Я что-то не понял фразу этого господина "десь років три пограти в Першій лізі", а дальше что? Сниматься с соревнований или выходить в высшую лигу!!!!!!

3 crazzy  
я думаю зніматись ніхто не буде....мова йде про прем'єрку

1 Кастрюлька  
Отморозок старый...
опозорил БЦ когда играли с Гелиосом!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Январь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua