Суббота, 20.04.2024, 00:44

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2010 » Март » 25 » 19 тур. "Арсенал" - "Кримтеплиця" 1:1
17:05
19 тур. "Арсенал" - "Кримтеплиця" 1:1
Гол: Піцур 86 (пен.) - Кучеренко 44
«Арсенал»: Суслов, Бурлін, Шегда, Кривошеєв, Іванський, Гонщик (Ворона, 58), Войтович (Рибковський, 75), Смішко (Алексанов, 46), Деревльов (Герасименко, 46), Піцур, Коваль (Товкацький, 46)
«Кримтеплиця»: Бандура, Мамутов (Візавер, 61), Бойко, Щедраков, Антонюк, Аблемятов, Кучеренко (Єрмак, 72), Печьонкін, Симончук (Діабі, 79), Трухін (Свинцицький, 85), Зубко (Сгинухін, 76).
Попередження: Кучеренко (70), Антонюк (74), Алексанов (85).

Через об’єктивні причини гру «канонірів» проти кримчан було перенесено на учбово-тренувальну базу «Динамо». Однак увагою своїх уболівальників «каноніри» не були позбавлені. З Білої Церкви до Чапаївки виїхала чимала група білоцерківських ультрас, котра своїми речівками та «зарядами» забезпечила «Арсеналу» неабияку підтримку.

У першому колі в гостях «каноніри» несподівано для багатьох переграли кримчан, відтак у звітному поєдинку «Кримтеплиця» будь-що намагалася взяти реванш. Про те й «каноніри», маючи статус номінальних господарів, мали за мету якнайбільше поповнити свій очковий доробок. Однак попервах зустріч проходила не вельми жваво. Суперники придивлялися один до одного, відтак епіцентр подій перебував у центрі поля. Та згодом він дещо перемістився до воріт «тепличників». І незабаром «Арсенал» завдав першого удару по воротам, однак спочатку «пострілу» Деревльова а згодом Піцура забракло влучності.

Гості ж від оборони намагалися швиденько переходити у наступ. На вістрі кримських атак неабияк виділявся Сергій Кучеренко. Саме він після виконання штрафного удару, створив перший більш-менш небезпечний момент у воріт «канонірів», однак не зумів переграти білоцерківського стража воріт Кирила Суслова. Згодом кіпер «Арсеналу» вийшов переможцем у в дуелі з Печьонкіним. Не зумів переграти Суслова і Зубко, що вийшов з ним віч-на-віч.

«Арсенал» теж в обороні не відсиджувався, однак чи не всі їхні атаки не мали завершального удару. По-справжньому небезпечний момент «каноніри» створили на 36-й хвилині, коли після флангового навісу Гонщика по воротам головою невідпорно пробив Піцур – м’яч пролетів у лічених сентиментах від штанги. За кілька хвилин Роман завдавав підступного удару з гострого кута – «шкіряна куля» знову оминула ціль. А за хвилину до свистка на перерву білоцерківчани пропустили гол. За порушення правил біля свого карного майданчика було призначено штрафний удар. «Стандарт» вдало виконав невгамовний Кучеренко – Суслов уже нічим не міг зарадити своїй команді.

По перерві тренерський штаб «Арсеналу» випустив на поле одразу трьох футболістів. Як наслідок, гра «канонірів» стала жвавішою. І незабаром вони могли б відновити статус-кво у поєдинку. Але після навісу зі штрафного у карний майданчик переправити м’яч у ворота не зумів ані Шегда ані Гонщик. За декілька хвилин змарнував свою нагоду відзначитися і Кривошеєв.

Розуміючи, що тема суддівства уже усім набридла, вже ж таки не можу окремо не зупинитися на роботі харківського арбітра в цьому поєдинку. Щонайменше двічі протягом однієї хвилини гравці «Кримтеплиці» грали у власному карному майданчику руками, проте жодного разу порушення правил зафіксовано не було. Рефері просто не помітив порушень чи не хотів помічати?..

Повертаючись безпосередньо до гри, слід зауважити, що у другому таймі атаки «Арсеналу» були більш гострішими та осмисленішими. Той таки Піцур мав щонайменше дві нагоди аби поновити рівновагу. Однак спочатку м’яч після його удару пройшов у безпосередній близькості від бічної поперечини, а в другому випадку впевнено на останньому рубежі зіграв голкіпер «Криптеплиці» Олександр Бандура. Не зуміли розвинути успіх і «тепличники», хоча неодноразово мав змогу зробити дубль Кучеренко. Подвоїти рахунок міг і Зубко, однак пробив поруч із стійкою. А незадовго до фінального свистка білоцерківчани все ж таки досягли свого. Під час чергової атаки кримчани порушили правила у власному штрафному майданчику. І найкращий гравець цього поєдинку у складі «Арсеналу» Роман Піцур впевнено реалізував пенальті, забивши при цьому свій третій м’яч у третьому поєдинку поспіль. Окрилені успіхом «каноніри» на куражі вирішили дотиснути суперника. І за хвилину у них виникла така можливість. Після флангового навісу «канонірам» міг принести перемогу Василь Шегда, однак після його удар голкіпер «Кримтеплиці» Олександр Бандура витягнув м’яч з-під поперечини.

Кінцівка поєдинку пройшла у намаганні «Кримтеплиці» досягти позитивного результату для себе результату, однак фінальний свисток зафіксував нічийний результат.

Сергій Резніченко, прес-служба ФК «Арсенал»

Фотозвіт
Переглядів: 2835 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Март 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua