Четверг, 28.03.2024, 12:47

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2010 » Апрель » 1 » Ігор Артимович: "Прагнемо якнайбільше поповнити свій очковий доробок"
16:20
Ігор Артимович: "Прагнемо якнайбільше поповнити свій очковий доробок"
Напередодні поєдинку з ФК «Львів» прес-служба білоцерківського «Арсеналу» задала кілька питань головному тренеру «канонірів» Ігорю Артимовичу, щодо прийдешньої зустрічі.
- Ігоре Климентійовичу, ваша гра з ФК «Львовом» визначена як центральний матч звітного туру. Чи стане це для вас певною додатковою відповідальністю?

- Ні. Для нас ця гра буде звичайним календарним матчем. Хоча ми граємо з командою, що є одним із претендентів на вихід до Прем’єр-Ліги. І, звичайно ж, прагнутимемо якнайбільше поповнити свій очковий доробок. Однак ні про яку додаткова відповідальність наразі мова не ведеться.

- У такому разі запитаю інакше: а наскільки звітна зустріч стане для вас принциповою? Адже Ви мешкаєте у Львові, працювали в ФК «Львів», та й чи не 80 відсотків ваших підопічних родом з того регіону…

- Так, певний час у нас було багато футболістів із західного регіону, однак нині цей відсоток набагато менший. Що ж до принциповості… Турнірні очки нараховуються однаково, будь то гра з ФК «Львів», або з якимось іншим суперником. Так що не потрібно шукати у пересічній гри ніяких додаткових, а тим більш принципових моментів. Принаймні для мене їх не існує.

- Цього року білоцерківський «Арсенал» провів чотири офіційні гри. Як би Ви їх прокоментували?

- У матчі проти ФК «Харків», думаю, ми виглядали дещо краще суперників, і використали всі свої можливості аби забити, відтак і перемогли. У трьох інших поєдинках, вважаю, ми нічим не поступалися нашим опонентам, на полі точилася загалом рівна боротьба. Як наслідок, зустрічі з «Кримтеплицею» та алчевською «Сталлю» завершилися унічию – 1:1. У матчі проти харківського «Геліосу» загалом також точилася рівна боротьба, однак цього разу вже суперник, а не ми спромігся використати свою можливість.

- Під час нинішнього міжсезоння команду поповнили п’ятеро новачків, що можете про них сказати з огляду на проведені матчі?

- У першому ж своєму поєдинку проти ФК «Харків» за «Арсенал» відзначились Богдан Смішко та Олександр Антоненко. На жаль, через кілька днів останній травмувався і поки що не може нічим допомогти нашій команді. Решта ж новачків – Павло Рибковський, Андрій Герасименко та Василь Шегда постійно грають і виглядають доволі таки непогано. Утім, думаю, що вони ще покажуть себе з найкращої сторони.

- Нині в команді лише Антоненко травмований?

- На жаль, ні. Крім нього у клубному лазареті перебувають ще Любомир Іванський та Анатолій Ворона. Однак Анатолій до поєдинку з ФК «Львів» готуватиметься в загальній групі.

- Цього тижня у вас заплановано три поєдинки. У понеділок, 29 березня грали з «Геліосом», у середу в рамках Кубка Ліги з «Гірником-Спорт», а в суботу зустріч з ФК «Львів». Чи не заважкий графік?

- Справа у тім, що у матчах на Кубок Ліги ми місце у стартовому складі довіряємо молодим футболістам, гравці, котрі мають вийти у матчі зі Львовом, відпочивали. Так що ніякого додаткового навантаження на тих виконавців, хто гратиме у суботу, не має.

- На жаль, гру проти львів’ян «Арсенал» знову буде вимушений проводити не в Білій Церкві. Чому так?

- Навіть і не знаю що сказати з цього приводу. Матч проти «Кримтеплиці» ми також грали не в Білій Церкві. Знаєте, дуже важко всі поєдинки проводити на виїзді, навіть домашні. Нам дуже не вистачає підтримки уболівальників, котрі дійсно дуже сильно переживають за команду. І дуже погано що вони вкотре не матимуть змоги подивитися на гру улюбленої команди. Якщо відверто, то складається враження що в Білій Церкві «Арсенал», окрім нашого президента Юрія Горобця та людей котрі працюють у клубі, нікому не потрібний. А шкода…

Сергій Резніченко
Переглядів: 2579 | Додав: Admin
Всього коментарів: 2
2 ura20602  
Увы в городе БЦ нашему меру вообще ничего не надо!!!!!!!!!!!! Когда там у нас выборы? angry

1 grigson  
команда нужна нам-жителям Б.Ц!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Апрель 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua