Среда, 08.05.2024, 16:12

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2010 » Апрель » 11 » 23 тур. "Арсенал" - "Нива": анонс
18:05
23 тур. "Арсенал" - "Нива": анонс
У 23 турі змагань першої ліги білоцерківський "Арсенал" прийматиме тернопільську "Ниву". Незважаючи на статус домашньої гри "канонірів", пройде вона не в Білій Церкві, а в селищі Макарів, як і попередній домашній матч біло-червоних.
Чому гра знову домашньо-виїзна? За деякою інформацією, керівництво "Трудових резервів" не дає білоцерківським командам грати на стадіоні, нібито через те, що поле ще не висохнуло. Складні відносини з керівництвом стадіону в команди вже давно: раніше були проблеми з необґрунтованим підвищенням вартості оренди. На жаль, вплинути на горе-керівників "Трудових" практично не можливо – стадіон не належить до власності місцевої влади та жодним чином їй не підпорядкований.

Незважаючи на проблеми, грати білоцерківцям треба. Не тільки грати, але і перемагати. "Каноніри" не можуть виграти вже п'ять матчів поспіль, а три останні взагалі програли. Серія невдач відкинула команду на 9 місце.

"Нива" займає передостаннє 17 місце таблиці, маючи в активі всього 9 очок. Але минулий тур для команди завершився маленькою перемогою. "Нива" нарешті перервала свою програшну серію й одержала одне очко в протистоянні з "Енергетиком".

Тернопільська "Нива" й "Арсенал" останнім часом награлися між собою вдосталь. У попередньому сезоні саме ці дві команди боролися за підвищення в класі в другій лізі. Тоді "Нива" посіла перше місце та перейшла до першого дивізіону, а "Арсенал" узяв срібло й вийшов у першу лігу тільки через стикову гру з "Полтавою".

В особистих зустрічах у попередньому сезоні суперники обмінялися перемогами: "Нива" вдома виграла 2:0, а "Арсенал" на своєму полі – 1:0. У сезоні 2007/08 вони теж грали в одній групі другої ліги, тоді "Нива" виграла в Тернополі 4:1, а гра-відповідь закінчилася 0:0. У цьому сезоні, 26 серпня минулого року, "Арсенал" зрівняв рахунок особистих зустрічей, вигравши в Тернополі 1:0.

До речі, матч у Макарові стане бойовим хрещенням для нового тренера гостей. Цього тижня в них відбулися зміни на тренерському містку. Колишнього легендарного футболіста й тепер уже екс-тренера тернопільців Ігоря Біскупа біля керма команди змінив маловідомий Едуард Павлов, що в основному працював у структурі команди "Княжа". Біскуп не зумів виправдати надій керівництва, котре уповало на поліпшення гри.

bc-sport.info, devyatka.com, pfl.net.ua
Переглядів: 3393 | Додав: Admin
Всього коментарів: 9
9 Юра  
ты терпила виталик, а лох-это твое второе имя, и если ты тернопольский, то вывозите 4 банки и наслаждайся последними днями в первой лиге!!!

8 Тошка  
Дорогой Виталик..закрой свое ебало!!!

7 віталік  
нач я вибачаюсь.btslove

6 FANфан  
жаль, что ига не дома.
Уже месяц на футбол собираюсь.

5 btslove  
так хочется уже посмотреть на игру нашей команды, но видать не скоро это будет.
Ув. президент клуба г-н Ю.Горобец, делайте всё возможное, чтобы ваша команда играла на своём стадионе в Шкаровке(уж очень хочется своего футбола).

2 mikasa  
Где то я этот текст уже видел, только на русском языке biggrin

3 Admin  
Дякую, виправив smile

1 віталік  
арсенал лохи

4 Admin  
Коли схочете когось образити, не раджу вживати слово "лохи" (з Вашим прізвищем це може обернутися проти Вас).

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Апрель 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua