Вторник, 16.04.2024, 08:23

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2010 » Апрель » 17 » 24 тур. "Десна" - "Арсенал" 2:1
17:50
24 тур. "Десна" - "Арсенал" 2:1
Голи: Грибанов 26 (пен.), 57 - Деревльов 15 (пен.)
«Десна»: Пилипенко, Стоян, Анеліков, Гітченко, Боровков, Кобець, Кондратюк (Кожем’яченко, 89), Костюченко (Поспєлов, 81), Старенький, Кандауров (Орєхов, 84), Грибанов (Єрмоленко, 74).
«Арсенал»: Литвин, Бурлін (Рибковський, 72), Кривошеєв (Іванський, 77), Шегда, Гриценко, Смішко (Коваленко, 59), Гонщик, Войтович (Алексанов, 46), Герасименко, Піцур, Деревльов (Товкацький, 66).

Гра, яка відбувалася рівно через 50 років після першого офіційного матчу «Десни» принесла перемогу чернігівцям, але найяскравішим враженням від матчу стала жахлива кількість помилок як збоку обох команд, так і збоку арбітрів.

Гості з перших хвилин почали діяти так, ніби дуже хотіли зіпусвати 50-річний ювілей «Десни». Вже на 2-й хвилині «Арсенал» отримав право на пробиття штрафного метрів з 20 майже по центру воріт. Деревльов пробив відверто невдало, влучивши в стінку.

Той же Деревльов разом з з захисниками «Десни» за 5 хвилин продовжив серію помилок. Почалося все з того, що в самому куті поля Гітченко і Стоян почали щось вигадувати замість того, щоб просто вибити м’яч. В підсумку їх обікрав Гонщик і прострілив в район 11-метрової позначки, де ніким не прикритий був Деревльов. Але удар у форварда білоцерківців не вийшов, і м’яч, просто слизнувши по бутсі, викотився на кутовий.

А на 14-й хвилині помилятися вже вирішив Пилипенко. Воротар «Десни» не зумів зафіксувати м’яч після нескладного удару когось з «канонірів», Піцур підхопив його, але розвернутися обличчям до воріт не встиг – Пилипенко схопив його за ногу. На падіння моментально відреагував арбітр, призначивши пенальті. Деревльов цього разу не помилився і влучив прямо в нижній кут воріт. Пилипенко зреагував на удар, але м’яч влетів у ворота впритул до стійки.

Після помилок футболістів настала черга помилятися рефері. Кримчанин Жабченко спочатку вгледів порушення після того, як хтось з гравців «Десни» влучив в пах Шегді. Арбітру здалося, що у захисника «Арсенала» звідти ростуть руки і призначив штрафний майже з лінії штрафного майданчика. Кондратюк пробив шикарно, обвівши стінку, але на шляху м’яча опинилася стійка воріт гостей.

А на 25-й ще одна помилка Жабченка дозволила «Десні» зрівняти рахунок. «Каноніри» порушили правила прямо метрах в 25 від власних воріт. Гітченко пробив на силу і влучив в обличчя гравцеві, що стояв в стінці. А оскільки той захищав обличчя рукою, то привід призначити пенальті суддя знайшов. Гроибанов пробив сильно і по центру воріт. 1:1.

На цьому сумбур в діях футболістів не зник. То Грибанов і Старенький вдвох спіймали захист «Арсенала» на штучном офсайді і вискочили вдвох на воротаря, який в останню мить кидком в ноги ліквідував небезпеку. То Боровков забув про Герасименка і лише в останню мить заблокував його удар. Апофеозом стала класна атака «Десни» після якої Старенький виклав м’яч на ногу Кобецю, але той з 5 метрів пробив вище воріт. Правда, слід зауважити, що гравець «Десни» в момент удару не втримався на ногах і бив вже падаючи.

А скільки обопільних помилок було в центрі поля! Неточні паси, постійні силові єдиноборства… Вболівльники спочатку тихенько лаялися на своїх, а потім вже навіть сміятися почали. Не відставали і арбітри, то фол на рівному місті зафіксують, то навпаки, не відреагують на грубу гру, то право вкидання м’яча з ауту на користь не тієї команди призначать…

Під кінець тайму гості могли забити ще раз: сильний удар Шегди з кута штрафного, рикошет від Боровкова і десять сантитметрів, які розділили стійку і м’яч. Минулося.

По перерві кількість помилок не зменшилася, от тільки тепер вони всі «прописалися» в центрі поля і гостроти біля воріт не провокували. Аж поки до них не додалася наполегливість Грибанова. Він не став чекати подарунку від суперників, а почав пресингувати їх у їх же штрафному майданчику після довгої навісної передачі. Наполегливість була винагороджена – Грибанов не дав «канонірамв» відразу вибити м’яч, перехопив пас повітрям і зльоту пробив у дев’ятку з 12-13 метрів. Литвин був безсилий.

Гості приходили до тями хвилин 10, але коли прийшли, ледь не зрівняли рахунок. Після навісу з правого флангу футболісти «Арсеналу» в штрафному «Десни» зробили з пів-десятка передач головою (захисники «Десни» тільки й бігали від одного суперника з м’ячем до іншого) після чого Товкацький пробив… прямо в руки голкіперу.

Тренер «Десни» Олександр Рябоконь миттєво відчув, що гості готові до активних дій і випустив на поле швидкого Єрмоленко. Той відразу ж разом зі Стареньким організував швидку атаку правим флангом, після якої Кандауров опинився сам перед воротами на відстані не більше 8 метрів. Як ви правильно здогадалися, пробив він вкрай невдало, влучивши прямо в голкіпера.

«Каноніри» свій внесок в справу помилок внесли двома моментами Товкацького, який спочатку з вигідної позиції пробив на 5 метрів правіше ніж потрібно, а потім невдало обробви м’яч у штрафному «Десни» і випустив його за лінію воріт.

В підсумку, перемога «Десни», яка, безперечно, заслужена, але залишає немало питань. Серйозні суперники з верхівки турнірної таблиці такої кількості помилок не пробачать, та й самі помиляються значно менше ніж «Арсенал».

ua-football.com
Переглядів: 2212 | Додав: crazzy
Всього коментарів: 6
5 Юра  
дуже шкода програти Чернігову, тепер будуть злорадствувать.

4 Деня  
Не той тепер час... Пам'ятаю, як два роки назад, коли "Арсенал" ще був у другій лізі, білоцерківцям на останніх хвилинах матчу малювали пенальті. Що ж у Горобця зараз грошей немає, щоб суддів купить ?)))) Як колись...

6 Yemych  
Не псуй людям настрій своїми дилетантськими висловлюваннями.

3 Yemych  
Відіграємось на Енергетику.

2 crazzy  
це точно(((((((((

1 ustust  
При добрій грі такий жахливий результат.ШКОДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Апрель 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua