Четверг, 25.04.2024, 09:14

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2010 » Апрель » 25 » Статистика третього півкола
04:07
Статистика третього півкола
Половина весняної частини змагань першої ліги вже позаду. Для "Арсеналу" це найневдаліший період за всю його історію, включаючи другий дивізіон.
До 25-ти здобутих восени очок, за дев'ять останніх матчів "каноніри" додали лише дев'ять (2 перемоги, 3 нічиїх і 4 поразки) та вилетіли з десятки найсильніших ліги. В причинах цієї "чорної смуги" всі одностайні:
1) сприйняття червоно-білих уже як рівносильного супротивника, а не друголігової команди;
2) проведення домашніх поєдинків "не вдома".

Щодо останнього, можна прослідкувати сумну статистику: на "Трудових резервах" білоцерківці здебільшого перемагали, а от із 4-х "домашніх" ігор другого кола це сталося лише раз.

Змінився і порядок прізвищ у клубному рейтингу бомбардирів, навіть з'явилися нові. З початку року Піцур забив 3 м'ячі, Коваль і новачок Смішко по 2, а єдиний раз у ворота суперника влучали Деревльов (срібло не дісталося через невдало вдарений пенальті), Алексанов, Антоненко та Шегда. З новеньких у даному переліку бракує тільки двох – півзахисників Кармаліти (приєднався до "канонірів" перед останньою дуеллю та провів на полі 35 хвилин) і Герасименка (брав участь в усіх матчах, пробігав 500 хвилин).

Не дивлячись на весь драматизм ситуації, забили ми на гол більше, ніж пропустили. До речі, про воротарів. Три останніх матчі на місці голкіпера стоїть не Суслов, а Литвин, чого раніше ніколи не траплялося. Стоїть досить непогано – пропустив усього один м'яч, тоді як його колега за 6 попередніх поєдинків виявлявся безсилим аж у дев'яти випадках.

Але все це минуле. Сьогодні нас чекає гостьова гра з кіовоградською "Зіркою", що торік наносила візит "Арсеналу". Тоді суперники розійшлись не забивши. Та з того часу дещо змінилося:
1) склади команд;
2) кіровоградці почали отримувати зарплатню;
3) "Зірка" замерехтіла в чутках про договірні матчі.

Підсумовуючи вищесказане, залишається сподіватися, що "Арсенал" перерве чотириматчеву безпрограшну серію господарів і почне останнє півколо змагань зі своєї перемоги.
Переглядів: 2537 | Додав: Admin
Всього коментарів: 5
5 Angeliys  
гадаю наша задачя на цей рік дотянутись до 10,і підготовить награний склад на новий сезон.

3 President  
[color=red][size=22]Вперед Арсенал!!!!!!!

2 Sahasun  
Что за настрой!!! Мы же болельщики!! Арсенал лучший!!! А как бы он не сыграл мы любим эту команду, и желаем ей победы!!! И что бы команда это вспомнила, нужно как можно большей аудиторией прийти на следующий домашний матч. Отменяем все планы, и все на стадион 7 числа!!!

1 Вперед Зірка  
Кіровоградська "Зірка" відсвяткує перемогу! Віддані вболівальники "заставлять" команду здолати гостей - як завжди

4 crazzy  
ми порушимо традицію)))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Апрель 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua