Четверг, 25.04.2024, 21:11

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2010 » Май » 12 » 29 тур. ПФК "Олександрія" - "Арсенал" 5:1
21:26
29 тур. ПФК "Олександрія" - "Арсенал" 5:1
Голи: Сидоренко 4 (п.), 7 (п.), Ксьонз 34, Мельник 86, Локтіонов 90+1 - Деревльов 30
ПФК «Олександрія»: Паньків, Чередніченко, Казанюк, (Гаврюшов), Іващенко, Зейналов, (Грицук), Кременчуцький, Запорожан, Шупік, (Локтіонов), Колесник, (Сухоцький), Ксьонз, (Мельник), Сидоренко.
«Арсенал»: Суслов, Коваленко, Гриценко, Кривошеєв, (Степанюк), Бурлін, Олексанов, Войтович, (Смішко), Деревльов, Кармалюта, (Рибковський), Піцур, (Коваль), Товкацький, (Лаврінок).
Після неочікуваної і зовсім необов’язкової поразки на виїзді від «Енергетика», «Олександрія» надзвичайно прагнула реабілітуватися у домашньому матчі проти білоцерківського «Арсеналу», тому зарядженість команди можна було відчути навіть сидячи на секторі. З перших хвилин господарі побігли атакувати ворота Суслова, і оборона гостей одразу ж дала збій: на 3-ій хвилині після навісу з правого флангу Шупік грудьми прийняв шкіряного в штрафному майданчику «Арсенала», і коли він вже був готовий пробивати, захисник канонірів збив півзахисника «Олександрії» у грубому підкаті - рефері показав на одинадцятиметровий. До точки підійшов Сидоренко і, майстерно хитнувши кіпера в лівий кут, пробив у протилежний, відкривши рахунок у сьогоднішній зустрічі. Забивши один м’яч, горожани побігли розвивати свій успіх, і вже на 7-ій хвилині захисники «Арсенала» знову залишили Шупіка без опіки у своєму штрафному майданчику, той не розгубився і спробував обійти голкіпера, але Суслов, ціною порушення правил, пенальті і жовтої картки, зупинив шістнадцятого номера «Олександрії». Пробивати стандарт знову взявся Сидоренко і, хитнувши кіпера в правий кут, спокійно подвоїв рахунок на користь своєї команди.

Такого початку, мабуть, не очікував ніхто, тим паче гості з Білої Церкви, які, пропустивши два м’ячі в самому дебюті зустрічі, повністю розгубилися і абсолютно розчинилися на полі. Господарі ж навпаки, у своїй звичній манері, повністю перехопили ініціативу і контроль м’яча, й, слід сказати, вже не відпускали до самого кінця зустрічі. «Олександрія» повільно і впевнено почала тиснути на ворота Суслова, створюючи момент за моментом. На 17-ій хвилині горожани дуже небезпечно розіграли кутовий, але гравець ПФКА, класно вистрибнувши, не зміг влучно пробити головою. На 20-ій хвилині Казанюк дуже небезпечно прострілював з флангу, і все могло б закінчитися третім голом, якби Суслов, витягнувшись у струну, не зупинив шкіряного прямо перед ногою Іващенка. Численні атаки «Олександрії» почали набридати гравцям «Арсеналу», і вони почали фолити, жорстко йдучи на зіткнення з футболістами господарів. Внаслідок одного з таких грубих моментів, ледь не отримав серйозного ушкодження капітан горожан Казанюк, але кидати свою команду він не збирався, тому, отримавши допомогу від лікарів, повернувся на поле, викликавши вдячні аплодисменти від вболівальників.

Гра потроху почала заспокоюватися, але на 30-ій хвилині, скориставшись нетривалою розслабленістю олександрійців, каноніри заробили дуже рідкий кутовий, який їм вдалося реалізувати у гол стараннями Деревльова. Десятий номер «Арсенала» головою загнав м’яч у дев’ятку воріт Паньківа. І хоча голкіпер горожан все – таки зміг дістати шкіряного кінчиками пальців, врятувати від голу рідну команду йому не вдалося.

Після короткої радості, гості, мабуть, пожалкували про забитий м’яч, адже він лише розлютив горожан, які з ще більшим бажанням побігли на ворота Суслова. Дуже виділявся у сьогоднішній грі 22-ий номер господарів Ксьонз, який робив на полі все що хотів, класно обігруючи футболістів «Арсенала», і саме він ,вже на 34-ій хвилині, оббігши, як на велосипеді, захисника канонірів, вколотив шкіряного у ворота гостей. Здавалося, забивши третій м’яч ,«Олександрія» нарешті заспокоїтся, та вже через хвилину Іващенко міг робити рахунок 4:1, але з його сильним пострілом Суслов упорався. На 40- ій хвилині Ксьонз, протягнувши м’яч зі своєї половини поля і обійшовши шістьох гравців «Арсенала», вийшов на ударну позицію і влучно пробив по воротам, але голкіпер канонірів знову виручив свою команду, витягнувши шкіряного з лівого кута.

Перший тайм добігав кінця, а на полі так і продовжувала грати лише одна команда, приносячи величезне задоволення рідним вболівальникам.

Другий тайм особливо нічим не відрізнявся від першої половини гри - «Олександрія» знову повністю захопила контроль і почала створювати небезпечні моменти. На 49-ій хвилині непогано пробивав головою футболіст горожан, але м’яч пролетів трохи вище воріт. Через хвилину – ще один небезпечний удар, але шкіряний рекошетом від захисника вилетів на кутовий. «Арсеналу» не вдавалось навіть організовувати контр – атаки, і взагалі складно згадати, коли гості з Білої Церкви контролювали м’яч. Господарі ж навпаки, а ні трохи не соромлячись, розкатували снаряд по половині поля канонірів, час від часу непокоїчи Суслова. Так потихеньку матч добігав кінця. У заключні 10 хвилин можна виділити небезпечний розіграш кутового «Олександрії», після якого кіпер гостей буквально зняв м’яча з голови горожанина. Вболівальники вже звикли до рахунку 3:1 на табло, але виявилось, що рідна команда приготувала ще пару подарунків – на 86-ій хвилини, після чергової атаки ПФКА, м’яч відскочив до Мельника, який з розвороту з лівої ноги пробив прямісінько під поперечину, оформивши за собою шедевральний гол і поставивши, як здавалося, ефектну крапку у сьогоднішньому матчі. Але ,як виявилося через п’ять хвилин, це була лише кома – на 91-ій хвилині, після надстрімкої атаки «Олександрії», партнер знайшов у штрафному майданчику Локтіонова, який холоднокровно забив ще один м’яч, закріпивши остаточний рахунок у грі 5:1.

Отже, «Олександрія» сповна реабілітовується перед своїми вболівальниками, оформлюючи розгром і надважливі три очки у свою скарбничку і залишаючи питання про вихід у Прем’р Лігу відкритим.

Євген Телюк, спеціально для UA-Футбол
Переглядів: 3370 | Додав: Admin
Всього коментарів: 131 2 »
13 carmen  
что -то сломалось в нашем механизме! но как бы там не было ,мы болельщики должны быть рядом с командою ,и верить в победу в каждом матче

12 Angeliys  
як не крути, а з наступного сезону на нас не будуть дивитись, як на команду "дерзкий новочок", ми вже будем просто "команда першої ліги". А реванш олександрійці взяли і по сумі матчів 5:4, жаль!

11 GRIGSON  
чудеса да и только! wacko

10 Alex  
просто немає слів...

9 Sasha  
Надо срочно возвращать себе статус "дерзкого новичка первой лиги"

8 Sasha  
Мне кажется, что проблема даже не в тренерском штабе команды..... надо брать више...... говорят что что - то не ладится у президента ФК Арсенал! И из-за этого может и депрессия (как говорится творческий кризис) у команды и тренерского штаба.
Но хочется сказать АРСЕНАЛУ, что чтобы не было, ваши болельщики и фанаты всегда готовы вас поддержать! Мы верим в Вас! И очень скучаем за вами, прежними!

7 vitma  
Да при чем здесь родные Трудовые резервы!
Севастополю ведь мы попали именно на трудовых резервых с раскрушительным счетом.
Еще раз утверждаю, что главная проблема кроется в тренерском штабе команды.
И подтвердить мое мнение сможет любой человек профессионально разбирающийся в футболе, а не просто болельщики (не в обиду им сказано) которые живут просто зрелищностью футбола.
С такой схемой,тактикой и манерой игры сейчас команда начала занимать реальные для себя позиции

6 Angeliys  
мама роді меня обратно, щось в цьому році нас підмінили. Надіюсь що може хоть після Песнярей, нас пустять грати на Трудові резерви!

5 ura20602  
Ого, а что это было?

4 GORN  
Жахх!!!!!!!!!!!Розслабились повністю, Так не можна грати!!!!!!!!!! surprised

1-10 11-13
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua