Суббота, 27.04.2024, 02:37

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2010 » Май » 24 » 31 тур. "Волинь" - "Арсенал" 3:2
21:05
31 тур. "Волинь" - "Арсенал" 3:2
Голи: Олівейра (26, 48), Лопеp (68, п.) - Товкацький (40, п.), Войтович (84).
"Волинь": Ндоє, Сімінін, Мостовий, Довгий, Гошкодеря, Шарпар, Герасимюк (Приндета, 81), Лісовий (Рибальченко, 44 (Бобир, 65)), Пічкур, Майкон (Лопес, 66), Кану (Лео Коста, 55).
"Арсенал": Литвин, Смішко, Кривошеєв, Шегда, Степанюк (Лиховидько, 80), Кармаліта (Войтович, 72), Коваленко, Деревльов, Алексанов (Рибковський, 31), Товкацький (Герасименко, 60), Коваль.
Попередження: Кану (12), Шегда (57), Герасименко (89).
Дебют поєдинку "Волині" проти білоцерківського "Арсеналу" видався досить видовищним – господарі прагнули забити "швидкий гол" і з перших хвилин закрутили вихор своїх атак поблизу володінь гостей. Так, на четвертій хвилині після подачі кутового головою пробив Майкон Олівейра, але м'яч пролетів над поперечкою. А за мить Кану сміливо пішов на навіс того ж Пічкура до лінії воріт, проте у верховій дуелі з воротарем арбітр зафіксував порушення правил. На 11-й хвилині потужного удару з-за меж карного завдав Лісовий, однак Литвин у стрибку зумів відбити цей м'яч, а за кілька секунд він же заледве встиг до м'яча, коли Кану відірвався від оборонців і виходив сам на сам. Незабаром знову потішив уболівальників Ндоє – воротар "Волині" вибив м'яч через усе поле в чужий карний, а Майкон головою підрізав того під поперечину. В даному епізоді гостей врятувала лише чудова реакція Литвина, який кінчиками пальців дістав шкіряного під самою поперечиною і зумів перевести його на кутовий. Наступна п'ятихвилинка виявилася справжнім жахом для арсенальців – волиняни цілком могли забити два-три м'ячі і вирішити питання про переможця зустрічі. Однак, воротар білоцерківців парирував постріл Пічкура з кута карного, Кану після подачі кутового пробив у кількох сантиметрах від дальної стійки, а на 19-й хвилині він же, замикаючи подачу штрафного у виконанні "двигуна" лучан Пічкура, пробив головою точно, але кіпер в останній момент зумів відбити шкіряного в поперечину, від якої той вилетів в поле.

Гості нічим особливим не відзначалися й виглядали відверто блідо, а їхні гравці воліли затягувати час ледь не з перших хвилин зустрічі. При цьому дуже весело було спостерігати ті моменти, коли суддя не реагував на їх падіння і, здавалося б, серйозно травмований футболіст миттєво зривався й біг закривати свою позицію. Господарі ж досягли бажаного лише у середині тайму. Пічкур вкотре подав штрафний з лівого флангу, на м'ячі першим виявився Майкон Олівейра й головою чітко відправив м'яч до сітки воріт Литвина – 1:0!

Після голу "Волинь" продовжувала володіти ініціативою, а Ндоє кілька разів виходив з воріт і бив по воротам свого колеги. Гарна нагода відзначитися була у Герасимюка на 34-й хвилині, коли Олег, виконуючи штрафний, потужним ударом перекинув стінку, але м'яч пролетів над хрестовиною. Незважаючи на це, у найнесподіваніший момент гості отримали шанс відзначитися в ситуації, яку ніхто до кінця так і не зрозумів. На 41-й хвилині після подачі кутового з правого краю арсенальцями, м'яч пролетів через карний майданчик на дальню стійку до захисників "Волині" і суддя, подумавши, вказав на одинадцятиметрову позначку. Причини такого покарання виявилися абсолютно нез'ясованими для більшості уболівальників, а як виявилося згодом, суддя вирішив, що м'яч влучив у руку комусь з оборонців. Екс-волинянин Товкацький виявився точним і ударом з "крапки" не залишив жодних шансів воротарю – гол. До речі, це був лише другий і останній у першій половині гри удар "Арсеналу" у рамку воріт "Волині". До перерви господарі відзначилися ще одним непоганим, але неточним ударом Майкона, але відігратися вже не встигли.

Виправити становище підопічним Віталія Кварцяного вдалося відразу після відпочинку. Спочатку голкіпер відбив дещо незграбний удар Рибальченка з правого кута штрафного, а на 48-й хвилині знову спрацювала зв'язка Пічкур-Майкон. Перший подав м'яч з лівого флангу, а другий головою точно пробив по воротах – 2:1 і одинадцятий гол бразильця у п'ятнадцяти матчах. Вийшовши вперед, "Волинь" й далі тиснула на ворота гостей, однак гостроти в атаці стало дещо менше, адже Лео Коста, який замінив надактивного Кану, відверто розчарував своє пасивністю, а на 61-й хвилині примудрився не влучити по м'ячу, замикаючи подачу Пічкура справа. Згодом попросив заміну й активний Майкон, який жорстко отримав по ногах від оборонця. Проте й за такого перебігу подій гол був швидше справою часу. А на 68-й хвилині Бабир, який замінив Рибальченка, і дуже гостро діяв на правому краї атаки, в черговий раз увірвався в карний майданчик, прагнучи встигнути на добивання після потужного удару Лопеса по центру, однак був збитий Кармалітою, який двома ногами грубо врізався у форварда – пенальті. Виконувати вирок узявся той же Лопес – чіткий удар вправо і м'яч від стійки влетів у сітку – гол!

Маючи запас у два м'ячі, волиняни потихеньку почали збавляти оберти і цим дали змогу арсенальцям нарешті вийти з власного карного. Активні атакуючі дії у господарів в основному створювалися через Пічкура. Євген двічі пробивав з-за меж штрафного майданчика, але у ціль не влучив. Мав змогу відзначитися й той же Бабир, однак, підрізаючи м'яч після подачі кутового, влучив у поперечину. Гості ж, провівши кілька контрвипадів знову забили доволі неочікуваний гол. Ще один екс-волинянин Войтович, підключившись да атаки другим темпом, першим встиг до м'яча на лінії штрафного і обвідним ударом в дальній кут скоротив розрив до мінімуму – 3:2. Відтак, завершальні хвилині хвилини пройшли дещо нервово, але без суттєвих загроз з боку обох суперників. Лише в компенсований час Лео Коста нарешті зумів точно пробити головою, проте потрапив у воротаря, а затим хтось з білоцерківців, потрапивши в офсайд, не звернув увагу на свисток арбітра й таки закотив м'яч у ворота Ндоє, але обмежився лише моральним задоволенням і відсутністю належного у таких випадках "гірчичника". У підсумку "Волинь" зробила ще один крок до підвищення в класі і, після вчорашньої осічки "Севастополя", зуміла піднятися на перше місце у турнірній таблиці.

Статистика матчу

Удари по воротах: 24 - 7
Удари в ствір воріт: 13 - 3
Кутові: 7 - 4
Офсайди: 0 - 1
Фоли: 22 - 22
Попередження: 1 - 2

Сайт ФК "Волинь"
Переглядів: 2911 | Додав: Admin
Всього коментарів: 4
4 GRIGSON  
в обухове мы не у кого не выиграем.

3 Angeliys  
нафіг?

2 Angeliys  
нічього, програли команді вже учястниці вишки. Лишилось 4 гри з них 3 треба перемагать!

1 ura20602  
Ну и когда мы наконец то выиграем??????????

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua