Четверг, 18.04.2024, 17:09

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2010 » Июнь » 2 » 27 тур. "Динамо-2" - "Арсенал" 0:1
01:33
27 тур. "Динамо-2" - "Арсенал" 0:1
«Динамо-2»: Загладько (Рудько, 46), Люлька (Д.Єременко, 46), Допілка, Родіна, Новак, Бутенін, Кушніров, Сухоцький (Морозенко, 46), Суарес (Рижук, 70), Шевчук, Гриппа (В.Коваль, 46).
«Арсенал»: Литвин, Бурлин, Смішко, Кривошеєв, Степанюк, Рибковський (Гонщик, 80), Коваленко, Кармалита (Войтович, 73), Деревльов, Товкацький (Алексанов, 61), А.Коваль (Шегда, 90+1).
Гол: Кармалита (28).
Перед закінченням першості першої ліги у «Динамо-2» намітився спад. У четвертій поспіль грі юні кияни програють. Цього разу підопічних Геннадія Литовченка (Юрій Калитвинцев зараз працює у збірній) засмутили «каноніри» з Білої Церкви. У порівнянні з матчем проти «Волині», динамівцям змогли допомогти футболісти, які повернулися з молодіжної та юнацької збірної. З перших хвилин на поле вийшов Родіна, а після перерви Коваль і Морозенко.

У першому таймі звернуло на себе увагу зміщення крайніх півзахисників - Шевчук і Сухоцький часто мінялися місцями, намагаючись заплутати захист «Арсеналу». До речі, те ж саме робили Кушніров і Люлька, але навіть така мобільність бажаних плодів не принесла. Воротам білоцерківців загрожували захисники - Кушніров пробив у руки воротарю, а Допілка здалеку «вистрілив» вище. А ось «Арсенал» свій шанс використав під кінець першої півгодини гри. Удар Рибковського Загладько парирував, але вибив м’яча прямо на Кармалиту, який ударом у дальній кут вивів команду вперед, - 0:1. Як виявилося, цей гол так і залишився єдиним у матчі. Змінити стан справ на полі намагався Шевчук, але його стрімкі проходи по флангу успіху також не принесли.

Проведені в перерві заміни ще більше пожвавили гру. Трохи не поцілив у ворота Шевчук - після рикошету м’яч пройшов поряд зі стійкою і викотився за лицьову лінію. Потім Литвин «потягнув» непоганий удар Новака. Гості також не відсиджувалися в захисті. Ледве остаточно не розбив надії динамівців на позитивний результат гравець, який вийшов на заміну, із красномовним прізвищем Гонщик. Алексанов хорошим пасом вивів його віч-на-віч із Рудьком, але замість того, щоб вирішувати долю епізоду самостійно, він вирішив віддати ще одну передачу, яку перехопили захисники «Динамо». Наприкінці зустрічі господарі намагалися використовувати навіси з флангів, але гості незмінно вибивали м’яча зі штрафної.

Геннадій Литовченко, старший тренер «Динамо-2»:

- Як завжди, нас підвела реалізація. Знову повторюся, важко грати через два дні на третій, або через три на четвертий. Хлопці психологічно спорожнілі, не кажучи вже про фізичну форму. Так, сьогодні нам допомагали збірники, але знову ж таки, ці люди вчора провели матч і теж втомилися. Тим не менш, вони підсилили гру, а другий тайм ми провели більш-менш нормально.

Ігор Артимович, головний тренер «Арсеналу»:

- Я задоволений результатом, а ось від гри особливої радості не відчуваю. Ми побудували її на контратаках, частково це принесло успіх. Хотілося забити більше, а то окрім двох-трьох хороших контратак, у нас більше нічого не виходило. Зате в обороні зіграли доволі гідно, у суперника стовідсоткових моментів не було. Проблеми «Динамо-2» нам добре знайомі. У нас ситуація така ж - ми граємо без перерви в чотириденному циклі три гри поспіль. Попереду четверта. Звичайно, це важко, у нас навіть не вистачило однієї людини, щоб заявка була повною. Декого відрахували, у когось травми, тому є свої кадрові проблеми. Що стосується завдання на сезон, перед нами стояла мета посісти 10-12-те місце. Зараз ми на 11-му, але чемпіонат ще не закінчився, попереду два матчі. Якщо потрапимо до десятки, буду вважати такий результат нормальним.

Артем Бутенін, півзахисник «Динамо-2»:

- Думок про те, щоб скоріше закінчити чемпіонат, немає. Попереду дві гри, в яких потрібно брати максимум очок. Звичайно, і фізично, і морально хлопці втомилися, але все одно, рук не опускаємо. Сьогодні хотіли взяти три очки, щоб якось компенсувати попередні поразки, але знову не склалося. Навіть не знаю, в чому причина, будемо розбиратися. Ми зобов’язані перемагати, обов’язково будемо це робити в найближчій виїзній грі проти «Нафтовика». А то, скільки вже можна програвати? Якщо переможемо, тоді хоч настрій перед відпусткою буде хороший.

Світлана Полякова,
Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)
Переглядів: 2469 | Додав: Angeliys
Всього коментарів: 5
5 Yemych  
Але ж як Кармаліта "вписався" в склад команди!..

4 вадім 87  
оле оле.молодці

3 Gedz  
очень неплохо!нужно ще дві перемоги і друге коло буде не таким то і провальним!ДАВАЙ АРСЕНАЛ вали їх!

2 GRIGSON  
поздравляю!!!!еще 3 очка в двух играх-и мы в10 лучших!!! biggrin

1 Sahasun  
Вау наконецто выездная Победа!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Июнь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua