Четверг, 25.04.2024, 09:27

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2010 » Июль » 25 » 2 тур. ФК "Львів" - "Арсенал" 1:0
21:12
2 тур. ФК "Львів" - "Арсенал" 1:0
Гол: Крамар (19)
«Львів»: Шевчук, Ковальчук. Гальчук (кап.), Романюк, Ільків, Санґаре, Кобець (Кондратюк, 77), Кандауров (Кікоть, 86), Чепурненко (Козак, 67), Старенький (Мостовий, 89), Крамар (Гребінюк, 75)
«Арсенал»: Литвин, Стоян, Лебединець, Малий, Гонщик (Бурлін, 46), Коваленко, Швець (Кармаліта, 30), Рибковський (Алексанов, 59), Драголюк (Піцур, 46), Деревльов (кап.), Бровкін (Гордієнко, 73)
Попередження: Ільків (15), Кобець (22) – Драголюк (20), Деревльов (54)
Вилучення: Бурлін (64)
Арбітри: Лаврів, Заровецький, Луцький (всі – Івано-Франківськ)
Львів’яни вперше постали перед рідними вболівальниками в оновленому складі. Незважаючи на негоду (на Львівщині зарядило дощем), на стадіон, який тепер носить назву «Лафорт Арена», прийшло чимало прихильників футболу. Безпосередньо перед початком матчу відбулася церемонія відкриття сезону – юні футболісти подарували всім учасникам дійства квіти, перед присутніми виступили з вітальними словами офіційні особи, було піднято національний прапор України і виконано гімн… Крім того, хвилиною мовчання усі присутні пом’янули віце-президент МФК «Миколаїв» Валерія Сандула, який завчасно пішов із життя…

Сама гра розпочалася із розвідки. Попри намагання львівських футболістів одразу взяти гру під свій контроль, це вдавалося не завжди. Було помітно, що футболісти з Білої Церкви після домашньої поразки у першому турі від армянського «Титана» (1:2) приїхали на Львівщину особливо вмотивованими.

Та все ж у підсумку – особливих дивідендів гостям їхня активність не принесла. Крім кількох ударів прямо в руки голкіперу «Львова» Юрію Шевчуку за весь матч потуги білоцерківців так нічого і не принесли.

Натомість ефектна атака підопічних Олександра Рябоконя вже у середині першого тайму принесла результат – на вістрі комбінації опинився Крамар, який у падінні ввігнав м’яч у ворота «Арсенала». Надалі футболісти «Львова» продовжували володіти ініціативою, запам’яталися хороші комбінації за участю Кандаурова, Старенького, Чепурненка. В останнього нагод у першому таймі пробити зі штрафного (як це він уміє) не було. Натоміцсть, гості мали аж три такі нагоди, щоправда, м’яч у ворота львівської команди у жодному випадку не летів.

Львів’яни ще активніше заграли після перерви. В одному з моментів м’яч навіть несподівано влучив у поперечину воріт, однак подвоїти рахунок львів’янам не вдавалося, хоч перевагою володіли футболісти львівської команди.

Багато в чому визначальним став епізод у другому таймі, коли на ударну позицію виводили того ж таки Крамара – захисник «Арсенала» Бурлін зіграв відверто рукою, за що отримав від івано-франківського арбітра Лавріва червону картку, варто зазначити, що рефері прийняв цілком справедливе рішення.

Після цього гостям з Київщини було важкувато протидіяти львівським футболістам. І хоч наставник «Арсенала» задіяв двох свіжих форвардів – добре відомих львівським уболівальникам Піцура та Гордієнка, все ж навіть на один момент білоцерківці не спромоглися. А от оновлений «Львів», тримаючи все під контролем, ще не раз міг засмутити воротаря суперників. Щоправда, більшого досягти не вдалося. Але і перемога 1:0 у першому домашньому поєдинку в оновленому складі допомогла набрати повноцінні три очки. Наразі це достатньо – у двох матчах 6 очок. Є сподівання на змістовнішу гру в наступних поєдинках.

Головний тренер «Львова» Олександр Рябоконь

– Важка гра, пристойний суперник. Якщо відверто, то ми очікували такого опору від «Арсенала», адже багато футболістів високого рівня виступає у теперішньому «Арсеналі» – і ми знали про цей факт. Тому результатом ми задоволені, але за грою в нас є багато проблем. Причому багато – як у захисті, так і в нападі.

– Складалося враження, що у центрі поля «Львова» не завжди тримався м’яч. У чому причина, на вашу думку?

– Перш за все, у майстерності гравців. А вже по-друге – погода, важке поле і все інше…

– Порівняно з першим матчем у Криму в Калініно, ви зробили у стартовому складі одну заміну – з перших хвилин випустили Крамара…

– Ну, Крамар тоді досить непогано вийшов на заміну, минулого матчу він зіграв добре, тому логічно було дати йому шанс проявити себе з перших хвилин. Таким було наше рішення.

– На вас попереду чекає важкий вояж до Криму – поєдинки з новачком «Титаном» і зустріч з «Кримтеплицею». На який очковий багаж розраховуєте?

– Скажу таке: завжди налаштовуємося на перемогу. А планувати очки – це безнадійна справа у футболі. Просто треба готуватися від матчу до матчу, не треба відразу думати про дві гри. Поки що у нас попереду «Титан» (Армяньск), якусь інформацію від сьогоднішнього колеги, чий «Арсенал» зустрічався з кримчанами, я вже отримав. Відеозапис поєдинку ми, звісно, вже маємо, тому що в першому турі якраз грали «Арсенал» і «Титан», і ми уважно вивчили гру білоцерківців, тепер звернемо особливу увагу на гру команди з Армянська…

Головний тренер білоцерківського «Арсенала» Ігор Артимович

– Перш за все, варто зазначити, що до гола була рівна гра. Потім ми пропустили гол, і вже наш попередній план довелося змінити, ми більше розкривалися, більше йшли вперед. Тому у «Львова» виникало більше можливостей забити. У другому таймі ми дуже хотіли ризикнути, але бачите – вилучення звело все нанівець. Навіть удесятьох старалися діяти креативно, створювали моменти, не можу дорікнути хлопцям у відсутності бажання. Але невміння дати останній пас, невміння на належному рівні зіграти попереду вплинули на загальний підсумок матчу, і ми програли.

– Чи є виправдання порушенню правил, що призвело до червоної картки, яке зробив ваш гравець Брулін?

– Виправдання? Ну, по-перше, він неправильно позиційно розташувався, тому й не треба було йти на цей фол. За такої погоди ще невідомо, чи зупинив би м’яч гравець «Львова» після такої передачі, важко на такому слизькому полі це зробити. Але, за великим рахунком, все ж таки треба подивитися відеозапис, і тоді вже я точно можу сказати, чи правильно він зробив, чи ні. Та все ж – перше враження таке: жодного виправдання не може бути, гравець вибрав неправильну позицію, тому й довелося йому йти на цей фол останньої надії…

– У вашій команді грає чимало футболістів, які свого часу захищали кольори «Львова». Чи була у них особлива мотивація на таку гру. Адже на такі своєрідні «локальні дербі» футболісти налаштовуються серйозніше, ніж на інші матчі…

– Та я не думаю, що на такий матч потрібна якась особлива мотивація. Налаштовувалися, як на кожен поєдинок. Виходимо з належною концентрацією, намагаємося здобути очки, продемонструвати гру, показати гру перед уболівальниками. Чому у нас повинна бути подвійна мотивація? Тому що у складі нашої команди є львів’яни? Я би не сказав, що в цьому є особливий стимул… Виходимо, як на кожен матч – з максимальним настроєм.

– У попередньому матчі ви грали з «Титаном» з Армянська, тепер уже наступним суперником «Львова». Що можете сказати про цю команду?

– Перше – це хороша організована команда. Так вийшло, що майже весь другий тайм ми атакували, оскільки програвали на початку другої половини зустрічі 1:2. Але наші суперник відійшли досить грамотно в оборону, при цьому проводили досить гострі контратаки. Загалом – «Титан» справив хороше враження, непогана команда.

– А що б ви могли сказати своєму колезі, пану Олександру Рябоконю. Які слабкі сторони у «Титана», на що потрібно звернути особливу увагу?

– (Сміється) Ми передамо касету, і вони самі все побачать…

Інформаційна служба Футбольного клубу "Львів"


Переглядів: 4817 | Додав: Admin
Всього коментарів: 7
7 TROJAN  

6 jesterfaN  

5 GRIGSON  
тмхо.тихо-хватит менять людей-победы впереди!

4 dimon2607  
Атимовича на мыло !!!!!!! С такой игрой играть на первенство БАНИ!!!!!

3 Stasyan  
Вторая лига ждет )))))

2 Серега  
Победу ждемс! Или во вторую лигу захотели?

1 Angeliys  
знав Крамар наші всі мінуси, ось і скористався.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua