Четверг, 25.04.2024, 01:11

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2010 » Июль » 31 » 3 тур. "Арсенал" - "Зірка" 2:0
21:27
3 тур. "Арсенал" - "Зірка" 2:0
Голи: Степанюк (58), Бровкін (80).
«Арсенал»: Литвин, М. Стоян, Лебединець, Малий, Гонщик (Алексанов, 46), Швець, Кармаліта (Степанюк, 52), Рибковський (Товкацький, 71), Драголюк (Кривошеєв, 83), Піцур (Коваленко, 60), Деревльов.
«Зірка»: Коледа, Круцкевич, Пінчук, Д. Стоян, Смалько, Атаєв (Ткачук, 60), Городов (Демиденко, 46; Бондарев, 80), Костюченко, Ситнік (Алимов, 60), Давидов (Гріщенко, 46), Кочура.
Попередження: Деревльов, 45; Драголюк, 70 - Городов, 8; Костюченко, 14; Д. Стоян, 17; Круцкевич, 23; Пінчук, 49; Смалько, 82.
Вилучення: Д. Стоян, 90+2.
В третьому турі першості України серед команд першої ліги кіровоградська «Зірка» на виїзді протистояла білоцерківському «Арсеналу», де вона мала підтримку більше як 30 відданих кіровоградских фанатів, які приїхали підтримати свою улюблену команду. Після двох стартових невдач наставник гостей Олександр Деріберін вніс певні кадрові корективи в стартовий склад команди в порівнянні з попередніми матчами: так змін не знала лише лінія захисту Смалько – Круцкевич – Стоян – Пінчук. А от вперше в офіційних матчах кіровоградської «Зірки» місце у воротах зайняв Артем Коледа (до речі Артем в 2008\2009 роках захищав кольори команди «Арсенал»). Півзахисник Олександр Ткачук залишився в запасі, а вперше в старті з’явився Євген Атаєв; також знову у стартовому складі, як і в матчі першого туру з «Прикарпаттям», вийшов Максим Костюченко. Олександр Кочура грав на позиції лівого півзахисника, а на вістрі атаки був лише Олександр Ситнік.

Перша половина матчу пройшла в рівній напруженій боротьбі, в якій кожна з команд не бажала поступатися одна одній. До середини першого тайму гості, не відзначаючись грубою грою, «заробили» від одеського арбітру Андрія Лісаковського аж чотири жовті картки. В ті хвилини господарі створили кілька небезпечних моментів біля воріт Артема Коледи: ударам Ігоря Швеця та Костянтина Деревльова бракувало влучності, а постріли Андрія Драголюка та Романа Піцура відбив Артем Коледа. А на 25-ій хвилині після зрізки Дениса Стояна лише неймовірна реакція голкіпера «Зірки» врятувала кіровоградців від пропущеного голу.

Підопічні Олександра Деріберіна можуть собі занести в актив другу половину першого тайму: кіровоградська команда в центрі поля переграла суперника, заволодівши ігровою та територіальної ініціативою в матчі, в результаті чого їй вдалося створити біля воріт Назара Литвина декілька можливостей для взяття воріт. Так, на 30-ій хвилині зустрічі Олександр Кочура «обікрав» гравця суперника на його половині поля і видав чудовий пас на Олександра Ситніка – нападник одним рухом переграв голкіпера «Арсеналу», але на допомогу Назару прийшов захисник Сергій Малий, який вибив м’яч на кутовий. Потім воротам суперника вже загрожував Євген Атаєв – після його удару м’яч впевнено зафіксував в руках голкіпер господарів. Невлучними пострілами «відзначилися» Олексій Городов та Олександр Круцкевич. А в кінцівці тайму Олександр Кочура втратив стовідсотковий шанс вивести свою команду вперед: вийшовши тет-а-тет з голкіпером суперника, пробив прямо йому в руки. На останніх хвилинах тайму в господарів же запам’яталися удар головою Максима Стояна та картинне падіння в штрафній площадці кіровоградської команди капітана команди Костянтина Деревльова, за що останній від арбітра отримав заслужену жовту картку. Тож на перерву команди пішли без забитих м’ячів.

Другий тайм звітного протистояння активніше розпочали господарі: Костянтин Деревльов перевірив реакцію голкіпера «Зірки» ударом зі штрафного – Артем Коледа зіграв впевнено, перевівши м’яч на кутовий. Через пару хвилин знову Артем врятував свою команду, відбивши удар Ігоря Швеця. Але, на жаль, на 58-ій хвилині голкіпер кіровоградської команди був безсилий допомогти своїй команди після точного удару головою Юрія Степанюка, котрий на футбольне поле з’явився за шість хвилин до цього зловісного моменту гри. А в пропущеному голі кіровоградська команда має винити сама себе, адже гравець, який «відповідав» за Юрія Степанюка, не догледів за своїм опонентом під час виконання кутового удару. Відразу поцьому наставник гостей, намагаючись змінити перебіг подій на футбольному полі, вдався до замін, випустивши на футбольне поле Олександра Ткачука та Ігоря Алимова – для останнього це дебют в складі кіровоградської «Зірки». Але ці заміни, як і вихід після перерви Юрія Гріщенка та Євгена Демиденка, не підсилили гру кіровоградців. Євгена Демиденка Олександр Павлович на 80-ій хвилині взагалі замінив. Олександр Ткачук та Юрій Гріщенко лише одного разу провели добротну комбінацію: після пасу Ткачука Гріщенко виходив тет-а-тет з голкіпером суперника, але останній зміг на мить випередити півзахисника кіровоградської «Зірки» та ліквідувати загрозу власним воротам. Футболісти білоцерківського «Арсеналу», забивши м’яч у ворота гостей, відчули впевненість у своїх діях, і ще не раз турбували Артема Коледу, який в звітному матчі був кращим у складі «Зірки». Артем не дозволив реалізувати вихід один на один Сергію Алексанову, парирував удар Дмитра Бровкіна. А на 80 хвилині голкіперу кіровоградців не вдалося стати переможцем дуелі з Дмитром Бровкіним, який після ляпу «а-ля Папа Гуйє» (в матчі «Металіст» - «Динамо») центрального захисника Олександра Круцкевича, отримавши «подарунок» від суперника, забив другий м’яч у ворота гостей, знявши по суті питання щодо переможця звітного протистояння. А коли вже йшли компенсовані хвилини матчу інший центральний захисник «Зірки», капітан команди, Денис Стоян під час контрвипаду «Арсеналу» допустив помилку: програвши позицію супернику, порушив правила і це порушення арбітр розцінив як фол останньої надії, і вилучив гравця «Зірки». Фінальний свисток матчу зафіксував перемогу білоцерківської команди з рахунком 2:0.

Віктор Слюсаренко, прес-служба ФК  «Зірка»


Переглядів: 4375 | Додав: Admin
Всього коментарів: 161 2 »
16 Angeliys  
пі(д)ар менеджер фк Зірки С.Зверев після програша команди дав короткий комент: "Звезда в шоке!". А фан-сімвол команди Сердючка з звездой на башке, навіть не була на матче, в неї коператівчик на поминках в Бердянске biggrin

14 crezy  
йибало завали урод кончаний!!!!!!!!!

13 ебать БЦ ебать  
это еще не конец...
сосать вам хуй и не видеть победы

15 crazzy  
для початку навчись правильно писать слова.........

12 Alex  
нарешті перемога!!!!!!!!!!

11 Серж  
Читайте огляд матчу на оф сайті Зірки http://fczirka.com.ua/

10 sasha  
Angeliys тебе на голову Звезда упала придурок

9 sasha  
Арсенал вам сегодня просто повезло

8 Gedz  
Молодці!

7 MI6  
Вот это канониры конечно нас порадовали!!! молодцы!! так держать! Всех с победой!

6 jesterfaN  

1-10 11-13
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua