Пятница, 26.04.2024, 05:36

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2010 » Ноябрь » 6 » 19 тур. "Арсенал" - ФК "Львів" 1:0 (+ прес-конференція)
20:27
19 тур. "Арсенал" - ФК "Львів" 1:0 (+ прес-конференція)
Гол: Малий 30
«Арсенал»: Суслов, М. Стоян, Лебединець, Малий, Гудзікевіч - к, Алексанов (Драголюк, 90), Коваленко, Огиря, Кармаліта (Рибковський, 54), Піцур (Гонщик, 75), Товкацкій (Гордієнко, 61).
ФК «Львів»: Мусієнко, Романюк, Ковальчук, Гальчук - к, Ільків (Козак, 83), Сангаре (Шептицький, 46), Кобець (Чепурненко, 78), Кондратюк, Старенький, Крамар, Мостовий (Танчик, 46).
Попередження: Колндратюк (18), Романюк (23), Піцур (36), Гудзікевіч (42), Коваленко (55), Кобець (56).
Нарешті! І нехай навіть з третьої спроби, але білоцерківські «каноніри» на своєму стадіоні обіграли одного з лідерів першого дивізіону. Спочатку в гості до «Арсеналу» приїхала ПФК «Олександрія» і зіграла 1:1, потім був черга втрачати очки і у «Кримтеплиці» з Молодіжного, з якими «каноніри» розійшлися нульовою нічиєю. І ось в останньому матчі цього року в Білій Церкві «каноніри» досягли бажаного результату - ФК «Львів» залишив поле стадіону «Трудові резерви» переможеним. Звичайно ж, з турнірної точки зору немає ніякої різниці - перемога над лідером чи аутсайдером, все одно в клубну скарбничку буде внесено три очки. Однак з точки зору принциповості поєдинку, тренерський штаб і футболісти «Арсеналу» заслуговують тільки утішних відгуків - адже вперше в історії особистих протистоянь «каноніри» взяли гору над львів'янами, командою до цього туру займала першу сходинку на турнірному п'єдесталі.

Хоча проблем у тренерського штабу «Арсеналу» напередодні цього матчу було предостатньо. Через ушкодження поза грою залишилися захисник Олексій Кривошеєв і два форварди - Ігор Швець і Дмитро Бровкін. Поніс значну втрату безпосередньо і тренерський штаб. Через застуду не міг керувати діями своєї команди головний тренер «канонірів» Ігор Артимовіч і білоцерківський колектив на матч вивів його асистент Богдан Бандура. Кажуть, що позитивні емоції сприяють швидшому одужанню. Дуже хочеться сподіватися, що після цієї гри головний тренер «Арсеналу» вже найближчим часом приступить до виконання своїх обов'язків. Одужуйте скоріше, Ігор Климентійович ...

Що ж стосується безпосередньо самої гри, то вже в самому дебюті матчу обидві команди обмінялися кількома атаками, але навіть з великою натяжкою їх навряд чи можна назвати гострими. Однак перший небезпечного моменту білоцерківським глядачам довго чекати не довелося. Євген Кармаліта з лівого флангу навісив у штрафний майданчик гостей, де на м'ячі першим виявився Роман Піцур. Після його удару голкіпер львів'ян Олександр Мусієнко з неймовірним зусиллям витягнув м'яч з-під поперечини. А після десяти стартових хвилин гри, чим далі, тим більше почало вимальовуватися перевага господарів. Широко атакуючи, вони на якийсь час притиснули львів'ян до їхніх воріт, та ось тільки по цих самих воріт били «каноніри» не так вже й багато. Гості ж, навпаки, кожен свій контрвипад намагалися завершити ударом. Однак, не маючи можливості наблизитися впритул до володінь Кирила Суслова, львів'яни віддавали перевагу дальнім ударам, які не приховували в собі велику небезпеку і страж білоцерківських воріт без особливих зусиль парирував усі «постріли» гостей.

Хвилині до 25-ї гості все ж таки зуміли вирівняти гру. Мало того, вони почали долати захисні редути «канонірів». Особливо були націлений на ворота білоцерківців екс-гравець «Арсеналу», а нині найкращий бомбардир ФК «Львів» Антон Крамар (до речі, саме завдяки його точному удару «каноніри» в першому колі у Львові зазнали поразки) і Сергій Старенький. Спочатку перший з вигідної позиції пробив прямо в руки Суслову, а потім другий, вийшовши майже один на один з білоцерківським воротарем, забарився, і, здавалося б, перспективний момент був втрачений.

А ось білоцерківці своїм моментом відкрити рахунок скористалися на всі сто відсотків. Поборовшись на лівому фланзі, Станіслав Гудзікевіч прострілив у штрафний майданчик львів'ян, де Сергій Малий в падінні головою переправив м'яч у ворота.

Намагаючись відновити статус-кво, підопічні Олександра Рябоконя йдуть у широкий контрнаступ. Але білоцерківська захист вже не підпускає гостей близько до своїх воріт, не складається у лідера і з далекими ударами. Тому львів'яни сподівалися на розіграш стандартних положень. Небезпечно зі штрафного пробивав Петро Кондратюк, але Кирило Суслов на останньому рубежі відчував себе більш ніж впевнено.

Намагаючись змінити хід поєдинку Олександр Рябоконь з перших хвилин другого тайму випускає на поле двох «свіжих» футболістів. Танчик і Шептицький постійно були націлені на ворота «Арсеналу» проте захисники господарів нейтралізували їх атакуючі пориви. Тому львів'яни знову почали шукати щастя в ударах здалеку. На успіх міг цілком розраховувати Олег Шептицький - але м'яч після удару пролетів поруч зі штангою білоцерківських воріт. Незабаром вже Петро Кондратюк виривався на рандеву з Кирилом Сусловим, однак і в цій дуелі львівський футболіст програв. Голкіпер «Арсеналу», до слова, заслужив у цьому матчі найвищу оцінку, не раз рятуючи свою команду в складних ситуаціях. В одному з епізодів, коли на його ворота викочувалися відразу декілька супротивників, Кирило, ризикуючи отримати травму, безстрашно кинувся навперейми своєму супернику і відвів загрозу від своїх воріт. Захопившись атакою, львів'яни могли пропустити і другий м'яч, але тут вже їм посміхнулася удача. Спочатку, після подачі кутового, автору першого гола Сергію Малому не вистачило зовсім трохи щоб дотягнутися до м'яча і переправити його у ворота, а через кілька хвилин, після філігранного флангового пасу Павла Рибковського, гостей міг покарати Сергій Алексанов, але він не зміг переграти львівського захисника, що залишився підстраховувати свого воротаря.

Але все ж останнє слово гості залишили за собою. Антон Крамар пробив поруч зі штангою, а на додаткових хвилинах Петро Кондратюк з усією сили вдарив з дальньої дистанції, і лише тільки завдяки найвеличнішою реакції Кирила Суслова «Арсенал» зміг відстояти таку бажану і таку необхідну перемогу.

Сергій Резніченко, прес-служба ФК "Арсенал"






Переглядів: 4543 | Додав: Alex
Всього коментарів: 19
19 ABSheva-7  
Молодчаги! biggrin

15 btslove  
Где-то через годика 3-4 будет Арсенал играть в вышке...

16 jesterfaN  
+1 Головне щоб спонсор був!

17 Alex  
то може скинемся? biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

18 jesterfaN  

6 Gedz  
Красені!Можна ж грати і з такими командами,так шо в наступному сезоні нада битись за Премьер-лігу!

7 jesterfaN  
Яка Премєр - ліга??? Ти бачив як вони протів Львова іграли? Вони ніякі biggrin Їм ше до премєр ліги дуже далеко.

8 ura20602  
С начало надо стадиончик построить, базу, деньжат подзаработать, а потом и в вышку лесть!

9 jesterfaN  
Чим тобі ТР неподобаються? База є і зара, правда рівень її недуже! А на чому ти хоч бабло зароблять??? НА перші лізі?

10 ura20602  
Деньги подзаработать президенту, а не клубу! А стадион не соответствует стандартам высший лиги!

11 jesterfaN  
Освітлення зробить і вуаля. ТОбі стадіон ПЛ.

12 ura20602  
НУ если так мыслить, то вообще ничего не надо делать! Хоть завтра в ЛЧ!

13 jesterfaN  
Хз тобі папевно видніше. На фастовскі будівництво стадіона так і заморозили. То не проще ТР зробити під вимоги ПЛ. А в ЛЧ нам і уїбнів кротів хвате!!!

14 jesterfaN  
напевно*

5 Angeliys  
свиню підклали Львову, і гарний подарунок зробили Олександрії, яка мабуть з нового року гратиме в вишке!

4 олег  
МОЛОДЦІ!!!!ВІТАЮ З ПЕРЕМОГОЮ!!!!УРА!!!!

3 btslove  
Победа!!! Поздравляю Арсенал!!! Ребята, молодцы!!!

2 jesterfaN  

1 Angeliys  
ура, молодці хлопці!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Ноябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua