Пятница, 26.04.2024, 00:03

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2010 » Ноябрь » 14 » 20 тур. "Зірка" - "Арсенал" 1:0
16:04
20 тур. "Зірка" - "Арсенал" 1:0
Гол: Луценко (79)
«Зірка»: Товт, Пінчук, Д. Стоян, Смалько, Остроушко, Ситнік (Кочура, 56), Сирота (Погребняк, 81), Луценко, Давидов (Бідненко, 63), Порошин, Скляр (Галенко, 69 (Атаєв, 90)).
«Арсенал»: Суслов, М. Стоян, Лебединець, Малий, Гудзикевич, Драголюк, Огіря, Кармаліта (Гонщик, 34), Рибковський (Степанюк, 69), Піцур, Товкацький (Алексанов, 58).
Попередження: Луценко (68), Пінчук (73) - Драголюк (30), Алексанов (65), Гудзікевич (68)
Вилучення: Луценко (90)
В матчі 20-го туру першості України серед команд першої ліги кіровоградська «Зірка» вдома приймала білоцерківський «Арсенал». Стартовий склад «Зірки» попереднього матчу з «Фенікс-Іллічовцем» Анатолій Бузнік не змінював: всі ті ж одинадцять футболістів з’явилися на футбольне поле. Напередодні звітного матчу вилікувалися Руслан Бідненко та Олександр Кочура, (в лазареті перебувають лише Павло Чорномаз та Олексій Городов) і потрапили до заявки на матч. Голкіпер Артем Белошапка ж втратив в третє вийти на футбольне поле в якості польового гравця.

З перших хвилин господарі спробували заволодіти ініціативою на полі й їм це вдалося. Біля воріт Кирила Суслова раз по раз виникали небезпечні моменти, але, на жаль, гравцям «Зірки» то не вистачало останнього точного пасу, то підводила влучність, то відмінно грали центральні захисники та голкіпер білоцерківського «Арсеналу». Так свої шанси забити втратили Олександр Ситнік, Олег Давидов та Андрій Порошин.

В другому таймі гра пройшла в більш спокійному «руслі». В складі обох команд відбилися кілька замін; пройшла перебувала їх гри. На щастя, одна із-за замін Анатолія Бузніка, а саме вихід на футбольне поле Олександра Кочури, стала доленоснею, адже саме після передачі вихованця кіровоградського футболу Роман Луценко вийшов тет-а-тет з голкіпером гостей Кирилом Сусловим і забив, як виявилося, переможний м’яч у звітній зустрічі. Всі намагання гостей зрівняти рахунок в кінці матчу не принесли їм успіху і кіровоградська команда і третій матч другого кола виграла. Також варто відзначити, що сьогоднішнє протистояння з «Арсеналом» став другим «сухим»матчем в нинішньому сезоні. Що ж побажаємо нашій команді подальших вдалих матчів у весняній частині сезону.

Прес-конференція

Головний тренер кіровоградської «Зірки» Анатолій Бузнік: Це була не проста гра; не все складалося як хотілося. «випали» з гри в першому таймі три чоловіка. А взагалі результатом я задоволений; в другому колі ми лише перемагаємо. Те що можна, команда робить. Під час зимової перерви будуть кадрові зміни в команді, будемо підсилюватися. З нинішнього складу залишиться біля 60% гравців, й вони будуть конкурувати за місце в «основі» з новачками. Хочеться підібрати хороших виконавців, які б демонстрували таку гру, яка на стадіоні збирала до десяти тисяч глядачів.

Головний тренер білоцерківського «Арсеналу» Ігор Артимович: Перший тайм пройшов за переваги кіровоградської «Зірки»; виділявся у складі господарів Олександр Ситнік. Після перерви ми гру вирівняли. Окремо потрібно аналізувати нашу гру в атаці: так не можна грати як грали мої хлопці. Бровкін зламав палець, Швець теж травмований. А даним нападникам складно щось створювати. Пропущений м’яч є наслідком провалу центру захисту; дитяча помилка призвела до голу, до нашої поразки.

Ви вдома краще граєте?

В нас так складається, що футболісти краще само налаштовуються на фаворитів ліги, що підтверджують матчі з ФК «Львів», ПФК «Олександрія» та «Кримтеплицею». Сьогодні було досить тяжко, адже попереду нічого не виходило.

Яке перед Вами поставлено завдання на сезон?

Потрапляння до десятки кращих. Нині ми на 1-го місці. Будемо старатися поправити своє становище весною.

На Вашу думку, хто є головними претендентами на підвищення в класі?

Це, насамперед, ПФК «Олександрія», ФК «Львів» та минулорічні учасники Прем’єр-Ліги України «Чорноморець» і «Закарпаття».

Віктор Слюсаренко, офіційний сайт ФК «Зірка»


Переглядів: 4704 | Додав: Admin
Всього коментарів: 171 2 »
17 андрон  
Согласен с котом.Однозначно нужно болеть научиться,а Артымович хороший тренер!

16 кот  
Ё ма ё,да что вы за фанаты такие?????????Ещё 2 года назад не знали что такое 1 лига,а здесь тренера поливаете все кому не лень!!!!!!Если бы не Артемович,то до сих пор во второй мурыжились!!!!!Лучше бы научились переживать нормально за АРСЕНАЛ!!!!!....а не злорадствовать.....

15 ustust  
Пропущений ГОЛ http://www.youtube.com/watch?v=KRYoBuHelek

13 Макс  
То что Звезда одна из самых старых команд никто не спорит!! А вот то что она играет последние 2 сезона хуже ГазМяса - то это да! Вот по этому и "какая -то" Звезда!!

14 Alex  
+1 biggrin

12 Киров  
Правильно

9 ОлегС  
Що значить якоїсь Зірки. Підбирай слова цн Арсенал якийсь нізвідки взявся а Зірка одна із старіших команд України.

10 jesterfaN  

11 Angeliys  
бу-у-у, як страшно tongue

8 Gedz  
Телепні блін,проти якоїсь Зірки так грати

7 Angeliys  
в зимку треба рішати щось, ми або професійна команда або так-сяк, треба ставити якусь задачу, не хочеться бути Росю2, тілімпатса не туди і не сюди!

5 Виктор  
прессуха уже есть http://fczirka.com.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=421&Itemid=1

6 Admin  
Дякую за інформацію!

4 Виктор  
скоро оф сайті ФК Зірка буде пресуха матчу. хвилин через 20-30.

1-10 11-13
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Ноябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua