Четверг, 18.04.2024, 22:16

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2010 » Декабрь » 8 » Ігор Артимович: "Кардинально нічого не змінюватимемо"
10:25
Ігор Артимович: "Кардинально нічого не змінюватимемо"
Підсумки виступу білоцерківського «Арсеналу» в осінньому циклі змагань та перспективи «канонірів» на друге коло - у розмові з головним тренером «Арсеналу» Ігорем Артимовичем:
- Беручи до уваги все перше коло, оцінив би наш результат як нижче середнього, - говорить Ігор Климентійович. - Хотілося б виступити значно краще, але ...

Якщо порівнювати наші турнірні показники з минулим роком, то тоді на проміжний фініш ми прийшли маючи у своїй скарбничці менше очок, але займали сьому сходинку в турнірній таблиці. Нині залікових балів у нас більше, але на турнірному п'єдесталі ми займаємо одинадцяте місце. Та й за якістю гри ми в цьому році виглядали трохи гірше, ніж в минулому сезоні.

Варто також відзначити, що в першій половині чемпіонату у нас було кілька відверто невдалих матчів. Були й такі поєдинки, де гра була рівна, і, здавалося б, ми повинні були б досягати позитивного результату. Але, на жаль, результат був негативний.

- Можете навести приклади подібних ігор?

- Якщо брати до уваги конкретні матчі, вдома нас по грі перевершило тільки київське «Динамо-2» та ужгородське «Закарпаття». У цих зустрічах ми зазнали поразки.

В інших поєдинках була рівна боротьба, і ми були нічим не гірше нашого суперника. Однак нам постійно чогось не вистачало, щоб дотиснути супротивника і досягти позитивного результату. До таких поєдинків я б відніс домашні ігри з лідерами - «Кримтплицею» і ПФК «Олександрія». По ходу матчу ми володіли ініціативою, але не змогли її втілити в забиті м'ячі. Здавалося б, нічия з лідерами - вже сам по собі непоганий результат. Але ж у нас були всі шанси переграти суперника ... Втім чи варто тепер згадувати про це?

До невдалим матчів можна віднести і нашу останню виїзну гру цього року в Кіровограді. Однак невтішного результату поєдинку з «зіркою» є свої пояснення. По-перше, через перебір жовтих карток гру пропускав Костянтин Коваленко. По-друге, через травми не змогли нам допомогти Дмитро Бровкін та Ігор Швець. А буквально перед самим виходом на поле підвищилася температура у Романа Піцур. Так що самі бачите, проблем у нас у тій грі було більше ніж достатньо. А в довершення всього вже на 15-й хвилині матчу отримав пошкодження і був змушений залишити поле Євген Кармаліта. До того ж попереду гра у нас відверто не виходила, позаду все було більш-менш нормально, а от у нападі ... На превеликий жаль, ми не змогли реалізувати дуже багато свої моменти. Суперник же, навпаки, витиснув максимум з мінімуму можливостей. Внаслідок чого ми програли з мінімальним рахунком.

- Але ж були в «Арсеналу» і вдалі поєдинки ...

- Так. І в першу чергу це стосується домашнього матчу з ФК «Львів», коли ми виграли з рахунком - 1:0. До вдалих зустрічей я б відніс і виїзні поєдинки проти овідіопольського «Дністра» і харківського «Геліоса». (У тих матчах «каноніри» переграли суперника з однаковим рахунком - 2:0). Приємно згадувати і про наших вольових перемоги над бурштинським «Енергетиком» та івано-франківським «Прикарпаттям».

- За підсумками першого кола кращим бомбардиром команди є центральний захисник Сергій Малий. Як ви думаєте, з чим пов'язана кілька невиразна гра форвардів «Арсеналу»?

- Справді це проблема і нам є над чим працювати. Адже в осінньому циклі змагань гравці оборони у нас забили більше, ніж футболісти лінії атаки. З чим це пов'язано? Важко сказати однозначно. Можна, звичайно ж, послатися на те, що багато наших нападники отримали травми і були поза грою. Зокрема той же Дмитро Бровкін, здавалося б, знайшов оптимальну форму і почав демонструвати ту гру, яку ми від нього й чекали. Але у виїзному матчі проти одеського «Чорноморця» він травмувався і до кінця першого кола вже нічим не міг нам допомогти. Аналогічна ситуація і з Ігорем Швецем. Відновилися після ушкоджень Василь Товкацкий і Роман Піцур, але їх результативність залишала бажати кращого. Загалом, причин невиразної гри форвардів вистачає, але під час зимового антракту ми по максимуму спробуємо усунути всі недоліки.

- Тобто одним з основних завдань на міжсезоння - пошук нового нападаючого?

- Можна і так сказати. Ми постараємося знайти хорошого, забивного форварда. Однак будемо шукати такого футболіста, який би за своїм рівнем майстерності буде перевершувати тих гравців нападу, що є у нас зараз в наявності.

- Перед стартом нинішнього чемпіонату в команду прийшло чимало нових гравців. Чи всі вони виправдали покладені на них надії?

- Скажу так: я задоволений Малим, Огірьою, Стояном, Лебединцем, Гудзікевіч. Більшого очікували від Гордієнко, Швеця, Драголюк та Бровкіна. Бачите, серед тих, хто не зовсім виправдав надії, суцільно гравців лінії атаки.

- Ігор Климентійович, хотілося б поговорити ще і про майбутні трансфери «Арсеналу»...

- Не приховую, що під час зимового антракту команду залишать відразу кілька футболістів. Тільки от конкретні прізвища я поки що не буду озвучувати. На їх місце ми вже підшукуємо нових виконавців. Але контракт з ними ми укладемо тільки в тому випадку, якщо переконаємося, що вони вищі рівнем, ніж ті гравці, які у нас зараз. Не виключений варіант, що в команді з'являться кілька молодих футболістів, яких ми візьмемо на перспективу. Адже цілком можливо, що з другого кола в силу вступить закон, згідно з яким в основному складі повинен грати футболіст 1991 року народження.

- А чи добре це для команди, що постійно під час міжсезоння, як зимового, так і літнього, ряди команди поповнює п'ять-шість нових гравців? Адже таке поняття як не зіграність ще ніхто не скасовував...

- Згоден, для команди це не зовсім добре. Тому під час нинішнього зимового антракту кардинально ми нічого змінювати не будемо. Так що в другому колі у нас може з'явитися не більше двох-трьох нових футболістів основного складу. Решту ж гравців ми будемо брати на перспективу.

- Озвучте, будь ласка, міжсезонні плани «Арсеналу».

- 10 грудня команда збереться на двотижневий втягуючий збір у Білій Церкві. Цей час присвятимо відновленню фізичних кондицій гравців і перегляду нових футболістів. Плануються проведення двосторонніх поєдинків, хоча цілком можливо, що також зіграємо одну-дві контрольні гри.

Закінчиться перший збір 27 грудня, після чого команда буде розпущено на новорічні та різдвяні свята. Потім знову зберемося в Білій Церкві 10 січня. Останній наш збір буде виїзним і відбудеться він з 28 лютого по 12 березня в кримському селищі Куйбишеве. Ми вже там були в минулому році і тамтешні умови нас цілком влаштовують.

- Яке завдання білоцерківської команди на друге коло?

- У порівнянні з першим колом вона залишилася незмінна і була озвучена ще перед стартом чемпіонату. А саме: за підсумками сезону зайняти місце не нижче десятого. У цьому сезоні склад першої ліги став сильніше, ніж у минулому, але ми будемо робити все можливе, щоб зачепитися за сьоме-восьме місце.

Сергій Резніченко, прес-служба ФК "Арсенал"


Переглядів: 3238 | Додав: Alex
Всього коментарів: 4
3 Angeliys  
хто ж піде і прийде, ось що цікавить більше мене...

4 jesterfaN  

2 jesterfaN  

1 Б/Ц  
Игорь Клименьтиевич ми в Вас верим!!!!!!!!!!Удачи вам и вашему Арсеналу!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Декабрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua