Пятница, 29.03.2024, 10:03

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Апрель » 11 » 25 тур. "Арсенал" – "Геліос" 3:1
12:32
25 тур. "Арсенал" – "Геліос" 3:1
Голи: Постолатьєв 59, Леонов 68, Рибковський 90 - Акименко 90 +4
«Арсенал»: Суслов, М. Стоян, Лебединець, Налигач, Антоненко, Вербний (Козаченко, 59),
Коваленко (Гонщик, 60), Костюк, Гудзікевич - к (Рибковський, 50), Постолатьєв (Фурта, 86), Леонов (Огиря, 80).
«Геліос»: Качоренко - к, Чуланов, Литовченко, Борзенко, Хромих, Черніков, Кобець (Акіменко, 68), Деркач, Кікоть (Даудов, 64), Кандауров (Тарасенко, 54), Бровкін (Бєлов, 74).
Попередження: Деркач (34), Бєлов (86).
Вилучення: Деркач (69, повторне попередження).
Нарешті-то серії домашніх нічиїх «Арсеналу» покладено край. Близько місяця підопічні Ігоря Артимовича не те щоб перемогти, але і м'яча в домашніх іграх не могли забити (нагадаємо, обидва поєдинки проти алчевської «Сталі» і овідіопольського «Дністра» завершилися з однаковим рахунком - 0:0). І тут така бажана, довгоочікувана і що найприємніше для білоцерківських вболівальників - переконлива домашня перемога, вирвана у впертій і непоступливою боротьбі.

«Переможний стартовий склад незмінний» - свідчить неписане футбольне правило. Напевно, саме ним керувався тренерський штаб «Арсеналу», коли визначалася «основа» на гру з «Геліосом». Адже почавши виїзний матч минулого туру в Бурштині в аналогічному складі, «каноніри» вибороли свою першу офіційну перемогу у весняному циклі змагань.

Цікаво й те, що традиційна ігрова схема білоцерківців «4-5-1» (таким чином «Арсенал» грав проти «Сталі», «Закарпаття» і «Дністра») в поєдинку проти «Енергетика» трансформувалася в «4-4-2 ». А якщо вона дала позитивний результат, то й була застосована у зустрічі з харків'янами. Лінія оборони залишилася незмінною: Владислав Налигач та Олександр Лебединець - в центрі, Максим Стоян та Олександр Антоненко по краях. Станіслав Гудзікевіч і Володимир Вербний відповідали за фланги, Костянтин Коваленко та Сергій Костюк - в центрі півзахисту. Вперед були висунуті Дмитро Леонов і Володимир Постолатьєв.

Тут дозволю собі невеликий ліричний відступ: Постолатьєв уклав контракт з «канонірами» ще під час зимового міжсезоння, та ось тільки заявити його білоцерківської команді довгий час не уявлялося можливим. Причина - до жаху банальна: в «Арсенал» ніяк не могли прийти документи Володимира з його останнього клубу - узбецького «Кизилкум». Але зараз це питання вже залагоджено на всі сто ...

«Геліос» ж в цьому поєдинку діяв за схемою «4-5-1». Два Сергія - Борзенко і Литовченко - в центрі захисту, Володимир Чуланов і Антон Хромих - по краях. На флангах діяли Андрій Кікоть та Володимир Черніков, пару центральних півзахисників склали Богдан Кобець та Андрій Деркач. Вперед був висунутий Дмитро Бровкін, а поднападающім діяв Андрій Кандауров.

Що ж стосується самої зустрічі, то, як прийнято говорити в подібних випадках, вона розпочалася без розвідки. Своїми активними діями кожен із суперників спробував нав'язати опонентові свій сценарій гри. У «Геліоса» з перших хвилин особливо виділявся екс-форвард «Арсеналу» Дмитро Бровкін, бажання якого засмутити колишніх одноклубників було помітно неозброєним поглядом. Але білоцерківські захисники, знаючи, на що здатен їх колишній нападаючий, з Бровкін зіграли щільно, і не дали тому найменшої можливості для прицільного удару. Щастя у білоцерківських воріт спробував і Андрій Деркач, але кілька його «пострілів» з дальньої відстані не приховували в собі велику небезпеку, оскільки всі пішли «в молоко».

Неточними на завершальній стадії атаки були і номінальні господарі, хоча шанс відкрити рахунок у цьому матчі у підопічних Ігоря Артимовича виник вже на другій хвилині поєдинку. Коли увійшовши у штрафний майданчик суперника, Володимир Вербний з гострого кута міг вразити ворота капітана «Геліоса» Олександра Качоренко, однак пробив мимо. Пізніше непогану можливість вивести свою команду вперед упустив Володимир Постолатьєв, ну а найреальніший шанс засмутити харківську команду мав Дмитро Леонов. Підхопивши м'яч у центрі, він домчав з ним до воріт суперника, але вийшовши сам на сам зі стражем «сонячних воріт» пробив прямо в руки голкіперу харківському.

У середині першого тайму пішов дощ, однак він не остудив запал граючих команд. Обидва суперника, незважаючи на мокрий і складний газон, вперто йшли вперед і були націлені тільки на досягнення позитивного результату. У «Арсеналу» знову були близькі до успіху Дмитро Леонов і Володимир Постолатьєв, але їх дальні удари Олександр Качоренко, хоч і не без проблем, але все ж, парирував. «Геліос» ж, хоч і провів заключні хвилини першої половини гри в постійних атаках, проте особливих дивідендів з цього вишукати не зміг.

На початку другого тайму хмари розвіялися, і над стадіоном знову засяяло сонечко. Та ось тільки це було не на руку «канонірам», так як воно світило в очі їх голкіперу Кирилу Суслову. «Сонячним» гостям і сонце допомагає, - подумалося мимоволі. Та ось тільки навіть сонце не вберегло «сонячних» від поразки. Хоча маючи такого потужного союзника, «Геліос» з перших хвилин другої половини гри одразу ж почав штурмувати ворота «Арсеналу». І, треба сказати, виходило це в них зовсім непогано. Підвела підопічних Романа Покори неточність на завершальній стадії атаки. Спочатку Кобець, а потім і Деркач з вигідних позицій пробили повз ціль. Неточним «пострілом» Сергія Костюка відповіли й «каноніри», але як виявилося, білоцерківці цим тільки пристрілювалися. І невдовзі «Арсенал» досяг бажаного. Вигравши боротьбу у захисників, Володимир Постолатьєв увірвався в штрафний майданчик суперника і точним ударом вразив нижній кут воріт «Геліоса».

Відігратися гості могли практично відразу ж. М'яч, після удару з гострого кута Володимира Чернікова, пройшов в небезпечній близькості від штанги білоцерківських воріт.

Але незабаром вже господарі святкували другий успіх, це чудово реалізував штрафний удар невгамовний Дмитро Леонов, ударом з дальньої дистанції точно поклавши м'яч у нижній кут. Минуло хвилин десять, і вже Сергій Козаченко міг відсвяткувати свій дебют у «Арсеналі» забитим голом. Але його удар прийняла на себе штанга, а Костюк з вигідної позиції пробив повз ворота. Варто відзначити, що до того часу «Геліос» вже грав удесятьох, за повторне порушення з поля був видалений Андрій Деркач. Але, незважаючи на це, «сонячні» проявили справжній бійцівський характер, час від часу створюючи біля воріт «Арсеналу» небезпечні моменти. Підводила «сонячних» реалізація.

Господарі ж на останній хвилині гри забили і третій гол. Пройшовши лівим флангом, Сергій Козаченко знову спробував внести своє прізвище до протоколу матчу як автор забитого м'яча, але з його ударом воротар «Геліоса» впорався, м'яч відскочив до Павла Рибковського, якому тільки й усього - то було - просто підставити ногу і перевести м'яч у ворота .

Але «сухим» рахунок залишався недовго. Вже на четвертій компенсованій хвилині Олександр Акименко скористався штовханиною біля воріт «Арсеналу» і зумів-таки через густий частокіл ніг переправити м'яч у «рамку» «канонірів».

Андрій Варакін, спеціально для UA-Футбол


Переглядів: 3062 | Додав: Alex
Всього коментарів: 17
17 jamalli  
форум-фасекто -відвдування мачів

16 jamalli  
народ был слух с клуба что 7 мая будем играть в дома давайте обсуждать, на форуме відвідування мачів,

10 jesterfaN  
а де гра відбувалася? З.І. лень читать! holiday

11 Alex  
Обухів, стадіон СКОР

12 jesterfaN  
Дякую, а В Б.Ц. взагалі грать будуть?

13 Alex  
поки що точної інформації з даного питання нажаль немає

15 jesterfaN  
Дякую, за інфу!

7 Angeliys  
перемога це завжди добре!

6 btslove  
Забросать его цветами... в горшках :)

4 Футболисттт  
Це не
вирішення
ситуації........

5 Alex  
а що запропонуєш ти?

8 Angeliys  
ну моя думка така, ультрас+фани і речовкі тіпа "білоцерківський Арсенал для Білої Церкві" та ще банери на цю тему.

14 mars  
Сомневаюсь что Табачник знает про Арсенал, все это решается на обласном уровне,а насчет Обухова-то оказывается это резервное поле Арсенала по данным ПФЛ и там играй сколько захочеш.Просто нет информации с клуба,если в городе нет поддержки,выходит и в районе также, ведь для резервного поля можно использовать и Терезино,Фурсы да и в Шкаровке сделать трибуны на 1000,небольшое админздание и все,ведь же клуб с 2007 года в ПФЛ, а насчет Обухова, то если ПФЛ тал играть дает то и на районе можно.Просто все это в пустую,если клуб пресслужбу убрал,про что можно писать,а насчет стадиона так есть слух,что он в первую очередь для любительского спорта, а Арсенал-это частная структура,так пусть и платит,область же потратилась на небольшую реконструкцию,ведь город даже этого не смог сделать.

2 Футболисттт  
І шо ти пропонуєш чи думаєш???

3 Alex  
можна яйцями закидать biggrin

9 Angeliys  
якраз під Пасху, яйца можна розмалювати в клубні кольори biggrin

1 Alex  
добре починаємо другу коло! з перемогою!
люди ви знаєте що в Білу Церкву повинен приїхати в суботу табачник... killed megaphone cranky

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Апрель 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua