Среда, 24.04.2024, 01:54

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Апрель » 30 » 28 тур. "Динамо-2" – "Арсенал" 0:1
17:06
28 тур. "Динамо-2" – "Арсенал" 0:1
Гол: Фурта 57
"Динамо-2": Кічак, Люлька, Парцванія (Малин 88), Бутенін (Коваль 58), Новак, Рижук, Морозенко, Макаренко, Боришкевич, Прокіпчук (Гриппа 68), Суарес
"Арсенал": Суслов, М. Стоян (Фурта 46), Лебединець, Налигач, Антоненко, Вербний, Коваленко, Костюк (Огиря 57), Рибковський (Алексанов 64), Леонов (Малий 87), Івашко (Гонщик 29)
Попередження: Коваль 90 +2 - Лебединець 23, Налигач 43, Коваленко 47
Ще після минулого матчу старший тренер «Динамо-2» не найкращим чином висловлювався про дії своїх підопічних. Цього разу кияни хоч і грали дещо краще, особливо в першому таймі, але суперник був набагато серйозніше «Прикарпаття». Після невиразної перемоги над івано-франківцями у динамівців було достатньо часу для того, щоб провести роботу над помилками. Але двотижнева пауза зовсім не пішла команді на користь. І в результаті біло-сині поступилися, до речі, вперше в цьому році в рідних стінах. Втім, можливо не все так і погано, адже протистояти все-таки довелося лідерові весняної частини першості. Саме «Арсенал» цього року набрав більше всіх очок, а також команда ще жодного разу нікому не програвала. Хоча для наставника «Динамо-2» це явно слабка втіха.

У дебюті матчу господарі відзначилися кількома неточними ударами по воротах. Гості ж якийсь час не поспішали в атаку, а ніби придивлялися до суперника. Але така розвідка тривала недовго, і незабаром роботи в Артема Кічака стало більш ніж достатньо. Неодноразово голкіперу доводилося демонструвати свою майстерність після небезпечних ударів з дальньої дистанції, а також виходити з воріт, щоб підстрахувати своїх захисників. Але незважаючи на те, що всі події відбувалися переважно на половині поля динамівців, не можна було сказати, що гості повністю перехопили ініціативу. Поступово кияни стали вибиратися з оборони і пристрілюватися по воротах «Арсеналу». У середині першого тайму непоганим ударом з розвороту запам'ятався Суарес, але пострілу болівійського легіонера не вистачило точності. Незабаром гарматним ударом випробував на міцність Кирила Суслова півзахисник господарів Володимир Боришкевич. Страж воріт «Арсеналу» не без зусиль парирував м'яч. Найгостріше біля воріт гостей було на 34-й хвилині, коли Євген Макаренко обігравши захисника зробив прострільну передачу на Прокіпчука, Ярослав замкнув цей пас, але м'яч влучив у поперечину.

Після перерви гості одразу ж взялися налагоджувати свої дії в атаці. І на цей раз спроби відзначитися були набагато гостріше, ніж у першому таймі. Правда голом завершилася лише одна. На 56-й хвилині Дмитро Леонов зробив навіс з правого флангу на ближню стійку. Артем Кічак, який не правильно вибрав позицію, в стрибку все ж встиг дотягнутися до м'яча, але відбив його вкрай невдало, прямо на Юрія Фурту і той впритул розстріляв порожні ворота. Йому намагався перешкодити Тимур Парцванія, але футболіст «Арсеналу» опинився біля м'яча першим.

Відновити рівновагу міг Морозенко, після навісу у штрафний майданчик у виконанні Володимира Малина. Євген виграв боротьбу за м'яч і пробив по воротах, але гостей виручив голкіпер, який перевів удар на кутовий. Було ще кілька спроб динамівців зрівняти рахунок, але успішно жодна не завершилася. Натомість гості цілком могли зловити киян на контратаках. Правда і їм в цей день більше відзначитися не вдалося.

Ігор Артимович: Я задоволений самовіддачею гравців і, звичайно, результатом. Що стосується якості гри, нам вдавалися лише деякі контратаки, а в основному грали другим номером, від оборони. Перемогти хочеться завжди, незалежно від того, реванш це чи ні. Не скажу, що на цей матч налаштовувалися особливо. Хотілося б продовжити переможну серію, яка налічує п'ять матчів поспіль. Це наш рекорд, ми ним задоволені і будемо тільки раді, якщо так триватиме і далі. Що стосується Коваленко, я боявся, що він може отримати другу жовту картку. У перерві звертав його увагу, що особливо не потрібно атакувати, коли суперник знаходиться спиною до наших воріт. Костя дуже самовідданий гравець, від нього і на тренуваннях всі плачуть (посміхається), у нього стиль гри такий.

Віктор Волковинський, UA-Футбол
Інформаційний відділ ФК «Динамо»


Переглядів: 3823 | Додав: Alex
Всього коментарів: 9
9 ura20602  
Арсенал молодцы, так держать!!!!!!1

8 ustust  
Без Налигача та Лебдединця перемогшти буковину буде важко.

7 GRIGSON  
очень хочеться на стадион!с победой-КОМАНДА!!!!

5 btslove  

4 Angeliys  
молодці хлопці, надіюсь що справді з Буковиной зіграєм на Трудових! А ось до 3 місця 6 очків відстань, та ще Буковина десь на 5 місці, можем їх притормозити!

3 zapod  
У нас не команда,а УРАГАН!!!Красавцы!!!!!Все 7 на Трудовые!!!!!

2 2gene  
http://video.fcdynamo.kiev.ua/match/0910/D2_arsenal-29042011/
відеоогляд матчу cool

1 Alex  
ура, ми знову перемогли!!!!!!
уже не терпиться побачити гру команди вдома...!!!

6 jesterfaN  
+!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Апрель 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua