Четверг, 25.04.2024, 10:46

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Май » 22 » 31 тур. "Арсенал" – "Чорноморець" 2:2 (+ відео незарахованого голу)
09:39
31 тур. "Арсенал" – "Чорноморець" 2:2 (+ відео незарахованого голу)
Голи: Огиря 52, Постолатьєв 56 - Соколенко 24, Діденко 35
«Арсенал»: Суслов, Гонщик, Лебединець, Налигач, Антоненко, Рибковський (Вербний, 70), Коваленко (Огиря, 46), Костюк, Гудзікевич - к (Товкацький, 57), Леонов (Фурта, 75), Постолатьєв (Алексанов, 67).
«Чорноморець»: Паст, Соколенко, Портільо, Ковальчук, Зубейко, Сетті - к, Політило (Балашов, 74), Соляник (Владов, 69), Цигирлаш (Силантьєв, 83), Бобко (Ребенок, 61), Діденко (Тимченко, 72).
Попередження: Гонщик (33).
Нарешті після тривалої перерви великий футбол повернувся в Білу Церкву. Ще напередодні матчу головний тренер «Арсеналу» Ігор Артимович зазначив, що команда скучила за своїми вболівальниками, і висловив припущення, що і вони також нудьгували за командою. А коли так, то без підтримки у грі з одеситами «каноніри» не залишаться. І місцеві вболівальники не розчарували очікувань команди, несамовито підтримуючи «Арсенал» протягом всієї гри. А матч в Білій Церкві видався на славу: динамічний, швидкісний, двосічний, драматичний. Словом саме такий футбол і подобається уболівальникам, що привертає увагу з першої і до останньої хвилини.

Хоча розпочався матч з досить неприємного інциденту: група одеських уболівальників, самостійно приїхала підтримати «Чорноморець», тільки-но пролунав стартовий свисток, вибігла на бігові доріжки стадіону (а деякі, ймовірно найвідчайдушніші прихильники одеського клубу вискочили і на футбольний газон) і попрямували в сектор , де розташувалися ультрас «Арсеналу». І лише тільки завдяки блискавичної реакції і професійним діям білоцерківської міліції масового зіткнення на трибунах вдалося уникнути. Варта правопорядку перепровадила одеських вболівальників у гостьовий сектор і оточили його щільним редутом.

Обидві команди обрали на матч ідентичну ігрову схему: 4-5-1. У «Арсеналу» центральну лінію оборони склали Лебединець і Налигач, по флангах грали Гонщик й Антоненко, два опорника - Коваленко і Костюк, фланги півзахисту були віддані Гудзікевич і Рибковський, вперед був висунутий Постолатьєв, під нападаючим грав Леонов. У «Чорноморця» пару ценрбеків склали Портільо і Ковальчук, по краях у захисті діяли Соколенко та Зубейко. Опорними півзахисниками виступали Соляник і Сетті. На флангах, активно підключаючись до атаки, діяли Цигирлаш і Бобко, а яскраво вираженого форварда зіграв Діденко.

Зі стартовим свистком харківського рефері підопічні Ігоря Артимовича, яким у першому таймі довелося грати проти вітру, кинулися до воріт суперника і незабаром біля володінь Євгена Паста виникли перші небезпечні моменти - це Сергій Костюк з інтервалом у кілька хвилин двічі гарматним ударом з дальньої дистанції перевіряв на міцність одеського голкіпера. А через деякий час небезпека виникла вже біля протилежних воріт, спочатку Євген Зубейко «вистрілив» з лінії штрафної - м'яч пролетів над поперечиною. Через кілька хвилин він вже скидав м'яч на дальню штангу, де його передачу мав замкнути Іван Бобко. Однак перебуваючи у вигідній позиції, одесит не дотягнувся до м'яча. І все ж на 24-й хвилині «Чорноморець» досяг бажаного. Отримав м'яч у центрі поля, Валерій Соколенко трохи змістившись, зважився на удар метрів з 35-ти. Порив вітру підхопив м'яч і опустив його прямо за комір білоцерківського голкіпера. Проти сили природи Кирило Суслов виявився безсилим. На куражі гості могли забити і другий гол, але спочатку з-за меж штрафного майданчика трохи неточно пробив Зубейко, а після подачі кутового удар Політило парирував білоцерківський голкіпер. Відновити статус-кво у матчі спробував Сергій Костюк, але з його черговим ударом, хоч і не без проблем, але все ж впорався воротар «Чорноморця». А на 35-й хвилині все той же вітер допоміг гостям забити і другий гол. Отримавши м'яч біля лінії штрафного майданчика від Цигирлаш, Діденко обвідним ударом послав м'яч у створ воріт «Арсеналу». Вітер трохи скорегував траєкторію польоту «шкіряного сфери» і вона точно приземлилася в дальньому кутку білоцерківських воріт.

2:0 - це вже була серйозна заявка на перемогу. Але «Арсенал», вперше в цьому році грав перед своїми глядачами, зовсім і не думав здаватися на милість переможця. Та ось тільки створити щось на кшталт небезпечного моменту біля воріт гостей підопічним Ігоря Артимовича свій час не уявлялося можливим. Гольовим був епізод, коли Постолатьєв після пасу Леонова намагався вразити нижній кут воріт «Чорноморця», м'яч пролетів поруч зі штангою, хоча миттю раніше боковий арбітр зафіксував положення «поза грою». Тут же послідувів контрвипад одеситів, який міг би поховати всі надії «канонірів» на успішний результат поєдинку, але успіх цього разу була на боці господарів і м'яч, після сильного удару Зубейко всього лише стрясає поперечину.

У другому таймі вітер з супротивника «Арсеналу» перетворився на його союзника. І, користуючись цим «каноніри» кинули в атаку великі сили, віддаючи перевагу дальнім ударам. Подібна тактика принесла білоцерківці бажаний результат. Костюк вивів на ударну позицію, з'явившогося на полі у другому таймі Владислава Огирю і той метрів з 18-ти направив м'яч точно в нижній кут одеських воріт.

Не зупиняючись на досягнутому «каноніри» притисли гостей до їхніх воріт і незабаром могли забити і другий гол, коли з далекої дистанції штрафний удар виконував Дмитро Леонов, Паст з першої спроби не зміг зафіксувати м'яч, а Олександр Антоненко, який першим встиг на добивання, був неточний . Однак хвилиною пізніше паритет у матчі все ж було відновлено. Постолатьєв точно замкнув подачу з кутового. Минуло всього лише дві хвилини і «Арсенал» втратив можливість втретє вразити ворота «Чорноморця». М'яч після удару Павла Рибковського, здавалося б, неминуче залетить у ворота, але Паст якимось дивом примудрився вибити м’яч який летів у "дев’ятку".

Розуміючи, що так і програти недовго, гості з неймовірними зусиллями перевели гру від своїх воріт на половину поля господарів і почали методично обстрілювати білоцерківську «рамку». Були близькі до успіху Політило, Цигирлаш, Ковальчук, але в черговий раз воротар «Арсеналу» Кирило Суслов своєю надійною грою довів що по праву на сьогоднішній день є одним з кращих гравців у складі «Арсеналу». А вже в додатковий час з інтервалом у дві хвилини Кирило двічі врятував «канонірів» від, здавалося б, неминучого гола - витягнувши м'яча з-під поперечини після удару Сетті і парирував з шести метрів «постріл» Тимченко.

Могли забивати і «каноніри», але удари Антоненко та Товкацького були неточними, а Костюк не зміг переграти одеського воротаря. Хоча третій м'яч все ж побував у воротах гостей, однак суддівська бригада скасувала взяття воріт, порахувавши, що господарі забили м'яч з офсайду. Проігнорував харківський арбітр і гру рукою одного з одеситів у власному штрафному майданчику. Всі гравці «Арсеналу» кинулися до судді, сигналізуючи про порушення правил, однак служитель Феміди був непохитний. У результаті - бойова нічия - 2:2.

Андрій Варакін, спеціально для UA-Футбол


5-й гол:






Переглядів: 4265 | Додав: Alex
Всього коментарів: 5
5 zapod  
Ох и порадовали,ох и молодцы!!!!Отличная у нас команда!!!!!!! А гол чистый забили,даже чистейший!Украли у нас победу!!!Арсенал ВПЕРЁД!!!

4 alex  
я уже проголусував))))

3 MaxOn  
Жидоморцу продали ничью)) Интересно на сколько ещё матчей хватит бабла что бы протянуть их в Пл))

2 alex  
обидно до души одiбрали в арсенала победу((((судi були походу пiдкупленi(((((((

1 Dimon2607  
Судья был наверное замазан!!!!!! Черноморец собираеться в ПЛ

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Май 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua