Среда, 24.04.2024, 04:53

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Июнь » 10 » «Трудовими резервами» зайнялася СБУ
16:06
«Трудовими резервами» зайнялася СБУ
Службою безпеки України порушено кримінальну справу за фактом розтрати в особливо великих розмірах 1,7 мільйонів гривень, виділених державою на капітальний ремонт стадіону Центральної дитячо-юнацької навчально-спортивної бази «Трудові резерви» у м. Біла Церква Київської області.
У 2007 році посадовцями Київського обласного управління фізичного виховання та спорту Міністерства освіти та науки України укладено договір на виконання робіт з облаштування легкоатлетичних бігових доріжок і секторів стадіону сучасним наливним покриттям.

Зловживаючи службовим становищем, чиновники склали фіктивний акт прийому виконаних робіт та перерахували бюджетні кошти на розрахункові рахунки підприємства-підрядника. Перевіркою, проведеною фахівцями  Контрольно-ревізійного відділу в м. Біла Церква та Білоцерківському районі Київській області встановлено, що фінансова звітність замовника робіт  містить недостовірні дані, покриття для бігових доріжок у виробника на закуповувалось, а підрядні роботи за підписаним актом фактично невиконані.

Слідчими УСБУ в Київській області порушено кримінальну справу за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч.5 ст.191 (розтрата майна шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України. За такий злочин передбачається покарання у вигляді позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Використано інформацію прес-центру СБ України
Переглядів: 2309 | Додав: Admin
Всього коментарів: 4
4 jamalli  
такаж істория була рік назад і до нічого путного не довела так і грали в Обухові, треба сеодно свій стадіон, і ні відкого незалежити. І будем займати не 9 місце, а вище.

3 Футболисттт  
Нехай передає..... Може толк буде....

2 Misha  
потрібно стадіон ремонтувать !!!!!! І потрібно щоб з наступного сезону Арсена грав не в Обухові, а в Білій Церкві

1 Admin  
До речі, нещодавно Василь Савчук зустрічався з Табачником аби обговорити передачу стадіона місту. Міністр, начебто, не проти smile

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Июнь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua