Пятница, 26.04.2024, 06:02

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Июль » 1 » Білоцерківський "Арсенал": перші спаринги, перші придбання
09:47
Білоцерківський "Арсенал": перші спаринги, перші придбання
Свою підготовку до нового чемпіонату «каноніри» почали 22 червня. Пройшовши ретельне медичне обстеження і всі необхідні тести, підопічні Ігоря Артимовича приступили до насичених тренувань.
Тренерським штабом білоцерківського клубу було прийнято рішення всю міжсезонну підготовку проводити на своїй заміській навчально-тренувальній базі селі Шкарівка, де для плідних занять створені всі умови. Дворазові щоденні тренування «каноніри» поєднували з проведенням двосторонніх ігор. А 30 червня «Арсенал» провів відразу два контрольні поєдинки. Спочатку суперником білоцерківців став новачок другої ліги - черкаський «Славутич».

"Арсенал" – "Славутич" 3:2
Голи: Коваленко, Фурта, Вербний.
«Арсенал»: Марущак, Антоненко, Коваленко, Лиховідько, Северінчук, Гудзікевич, Алексанов, Фурта.
На заміну виходили: Мельниченко, Івашко, Вербний, Товкацький.
Нехай нікого не дивує наявність в стартовому складі «Арсеналу» всього лише восьми футболістів. На гру з «Славутичем», як і годиться, вийшло одинадцять гравців, просто троє з них - потенційні новачки білоцерківського клубу і тренерський штаб «Арсеналу» поки що не поспішає озвучувати їх прізвища.

Другим суперником «канонірів» в цей день став дублюючий склад київського «Динамо».


"Арсенал" – "Динамо" 0:0
«Арсенал»: Суслов, Лебединець, Налигач, Гонщик, Костюк, Рибковський, Степанчук, Леонов, Постолатьєв.
На заміни виходили: Мельниченко, Антоненко, Гудзікевич, Вербний, Фурта, Івашко.
Як і в попередньому поєдинку, у цьому спарингу наставники «канонірів» також задіяли двох гравців, які приїхали в «Арсенал» на оглядини, та ось тільки й ці прізвища з'ясувати не вдалося. Відомо лише, що нині на перегляді в білоцерківському клубі перебуває близько десяти футболістів 1989-92 років народження.

У продовженні теми трансферів, варто відзначити, що в порівнянні з другим колом попереднього чемпіонату «Арсенал» зазнав дві втрати. Термін оренди закінчився у двох гравців луганської «Зорі» - півзахисника Владислава Огира і центрбека Сергія Малого. Перший нині до нового чемпіонату готується в складі донецького «Олімпіка», другий поки що, знаходиться в Луганську. Проте з достовірних джерел стало відомо, що з дня на день Сергій може з'явитися в тренувальному таборі білоцерківців.

Серед придбань «канонірів» поки що значиться всього лише одне прізвище. Це 23 - річний півзахисник кременчуцького «Кременя» Сергій Степанчук, який вже встиг підписати контракт з «Арсеналом».

Крім двох вищезгаданих спарингів, «Арсенал», під час літнього антракту, планує провести ще три контрольні зустрічі. 2 липня «каноніри» зіграють з ПФК «Олександрія», 4 - з дублюючим складом столичної «Оболоні», а 9 - з чернігівською «Десною».

Андрій Варакін, спеціально для UA-Футбол
Переглядів: 3412 | Додав: Alex
Всього коментарів: 3
3 Angeliys  
Малий якщо повернеться не прогадає, він тут більше потрібен ніж Зорі! Було б круто щоб товарняки проводили на Трудових, особливо з Олександрією!

2 Футболисттт  
На сайти МФК Миколаєв буде трансляція матча.....

1 Alex  
Проте з достовірних джерел стало відомо, що з дня на день Сергій може з'явитися в тренувальному таборі білоцерківців.

було б добре, адже він наш кращий бомбардир

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Июль 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua