Пятница, 29.03.2024, 15:33

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Июль » 11 » Підсумки міжсезонної підготовки
17:32
Підсумки міжсезонної підготовки
Білоцерківський «Арсенал» завершив свою підготовку до нового сезону.
Нагадаємо, що під час літнього антракту тренерський штаб «канонірів» прийняв рішення нікуди не виїжджати і всі міжсезонні збори провести в Білій Церкві. За цей час підопічні Ігоря Артимовича провели ряд контрольних матчів. В одному з них суперником «канонірів» став дублюючий склад київської «Оболоні».

"Арсенал" – "Оболонь" 1:0
Гол: Рибковський.
«Арсенал»: Суслов, Налигач, Лебединець, Антонюк, Антоненко, Проневич, Костюк, Гонщик, Гудзікевич, Леонов, Постолатьєв.
На заміну виходили: Рибковський, Івашко, Степанчук, Козаченко, Вербний, Ковельський.
Лише тільки перших хвилин десять ініціативою володіли дублери столичного клубу, а з хвилини 15-ї спарингу «каноніри» захопили як ігрове, так і територіальну перевагу, але довгий час не могли його втілити в забиті м'ячі. Єдиний гол у матчі на рахунку Павла Рибковського, який з'явився на полі у другому таймі. «Оболонь» могла уникнути поразки, проте отримавши право на пенальті, гравець столичного клубу не зміг переграти Кирила Суслова.

Був у білоцерківців спаринг ще з однією київською командою, яка виступає на аматорському рівні та бере участь у першості Києва.

"Арсенал" – ФК "Київ" 3:2
Голи: Алексанов, Козаченко, Вербний.
«Арсенал»: Марущак, Северенчук, Малий, Лиховідько, М. Стоян, Ковельський, Алексанов, Степанчук, Козаченко (і ще два потенційні новачки, прізвища яких з'ясувати так і не вдалося).
На заміни виходили: Мельниченко, Коваленко, Вербний.
Товариський матч з київською аматорською командою для «Арсеналу» був ознаменований одразу декількома подіями. По-перше, після паузи в кілька місяців на полі з'явився захисник «Арсеналу» Максим Стоян, який через травму був змушений залишатися поза грою. По-друге, в білоцерківську команду повернувся Сергій Малий, який після закінчення терміну оренди повернувся в луганську «Зорю», а потім самостійно намагався працевлаштуватися як в клубах Прем'єр-ліги, так і в одній з команд першої ліги. Ну і, по-третє, на передматчевій розминці хоч невелику, але все ж травму отримав Олександр Антоненко. Про термін його відновлення поки що нічого не відомо.

Провів «Арсенал» спаринг і з новачком другої ліги черкаським ФК «Славутич». До речі, це вже була друга товариська гра опонентів у цьому міжсезонні. І якщо в першій перемога була за білоцерківці - 3:2, то другий «товарняк» переможця не виявив.

"Арсенал" – ФК "Славутич" 0:0
«Арсенал»: Суслов, Налигач, Лебединець, Гонщик, Антонюк, Проневич, Костюк, Гудзікевич, Рибковський, Леонов, Постолатьєв.
На заміни виходили: Малий, Степанчук, Алексанов, Ковельський.
Проводячи спаринг на тлі втоми, білоцерківці все одно мали чимало можливостей вразити ворота противника, однак жодної з них підопічні Ігоря Артимовича так і не скористалися. Цікавіше цей матч був тим, що після його закінчення лави «Арсеналу» поповнили два нових гравця. Але про це трохи пізніше.

Останньою ж товариської зустріччю під час передсезонної підготовки, став спаринг «канонірів» проти чернігівської «Десни».

"Арсенал" – "Десна" 2:0
Голи: Леонов, Гудзікевич.
«Арсенал»: Суслов, Лебединець, Налигач, М. Стоян, Антонюк, Коваленко, Костюк, Рибковський, Степанчук, Леонов, Постолатьєв.
На заміну виходили: Марущак, Гонщик, Гудзікевич, Вербний Проневич. Алексанов.
І в цьому поєдинку на заміну виходили двоє потенційних новачків, прізвища яких так і залишилися не відомими. Що ж стосується самого матчу, то білоцерківці обіграли суперника, як кажуть «на класі», забивши у ворота «Десни» в кожному таймі по одному м'ячу.

Тепер повернемося до трансферного питання. За підсумками зборів «Арсенал» поповнили троє гравців. Про 23-річного півзахисника Сергія Степанчука, який перейшов в білоцерківську команду з кременчуцького «Кременя» ми вже повідомляли. Двоє інших - 26-річний півзахисник Дмитро Проневич, що прийшло в «Арсенал» з ФК «Львів» і 24-літній захисник Дмитро Антонюк, що до Білої Церкви перебрався з Івано-Франківського "Прикарпаття".

Серед втрат "Арсеналу» значиться ім'я тільки півзахисника Владислава Огирі. Хоча зовсім не виключено що список гравців найближчим часом буде поповнений новими прізвищами.

Андрій Варакін, спеціально для UA-Футбол
Переглядів: 2352 | Додав: Alex
Всього коментарів: 5
4 Вітя  
www.ukrfootball.in.ua
www.ukrfootball.in.ua
www.ukrfootball.in.ua

5 Admin  
Вітаємо, Ваш ІР заблоковано!

3 Вітя  
ukrfootball.in.ua: великий старт великого футболу
З початком нового сезону в першій лізі, наш сайт готовий боротися за прихильність читачів і гордо анонсує:

— починаючи з першого туру, напередодні ігрових днів з’являтимуться аналітичні прев’ю до кожного з матчів (у п’ятницю, 15 липня, — перші з них).

— перед кожним туром наш сайт пропонує до вашої уваги і загальний аналіз майбутнього туру + прогнози.

— напередодні центрального матчу туру з’являтимуться інтерв’ю з наставниками, президентами чи гравцями цих команд.

— читайте оперативні звіти матчів наших кореспондентів одразу по закінченню матчів.

— після кожного туру його підсумки аналізуватимуть визнані спеціалісти українського футболу.

— до вашої уваги пропонуємо ВІДЕО-огляд голів туру, який з’являтиметься на нашому сайті.

— редакція сайту готуватиме детальний аналіз матчів та їхніх результатів в своєму аналітичному огляді.

— щоразу визначатиметься символічна збірна туру з детальним аналізом гри кожного з лауреатів.

— до вашої уваги — інтерв’ю з кращим гравцем туру за версією ukrfootball.in.ua.

— наші тренери — знані ритори, тож створення рубрики «Топ-5 цитат туру» напрошувалося само собою.

— ми створили рубрику «Як живеш, командо?», в якій ви зможете прочитати ВСЕ про той чи інший клуб, до якого ніяк не доїдуть оператори з камерами наших
телеканалів.

— не забувайте про постійний потік оперативних новини, велику кількість ексклюзивних інтерв’ю, котрі супроводжуватимуть роботу нашого ресурсу.

І не забувайте, що це — лише початок! Далі — більше!

2 zapod  
Проневич,Степанчук,Антонюк...неплохо-неплохо по моему!

1 zapod  
Ну молодцы!!!ждём чемпионата с нетерпением,а особенно домашних поединков!!! Антоненко скорейшего выздоровления... Арсенал ВПЕРЁД!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Июль 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua