Четверг, 25.04.2024, 06:59

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Июль » 20 » 2 тур. "Арсенал" – "Нива": анонс
18:22
2 тур. "Арсенал" – "Нива": анонс
У найближчу суботу на стадіоні «Трудові резерви» відбудеться відкриття нового футбольного сезону в нашому місті. У матчі відкриття «Арсенал» прийматиме вінницьку «Ниву».
Це буде другий тур української першої ліги, а в першому турі суботні суперники відіграли з протилежними результатами. «Нива» відкрила сезон домашньою поразкою від охтирського «Нафтовика» 0:1, а білоцерківці на виїзді обіграли новачка першої ліги МФК «Миколаїв» 2:1. У нашої команди голи забивали Рибковський і Товкацький.

В попередньому сезоні першої ліги «Арсенал» і «Нива» закінчили турнір у середині таблиці один за одним: «Арсенал» — дев’ятим, «Нива» — десятою. В особистих зустрічах суперники обмінялися домашніми перемогами, «Нива» у Вінниці виграла 3:1, а «Арсенал» у себе вдома 2:1. Також намітився паритет і у всій історії протистоянь цих команд. Крім двох ігор минулого сезону в першій лізі суперники відіграли ще чотири в другій, і завжди в цих матчах вигравали господарі: «Нива» 2:0 і 1:0, «Арсенал» 4:1 і 2:1.

Перед стартом нового чемпіонату за традицією команди першої ліги посилено попрацювали на трансферному ринку. Якщо говорити про «Ниву», то пішло з команди троє, один з них провідний форвард Качур. Поповнили склад п’ятеро, з відомих досвідчений воротар Остапенко і один з кращих бомбардирів другої ліги минулого сезону Белмохтар.

«Арсенал», на диво, якщо порівнювати з попередніми трансферними кампаніями, відбувся невеликими змінами і без повального запрошення вільних агентів. Покинули команду Фурта і Огиря, у яких закінчилася оренда, а також Козаченко.

На зміну їм прийшли також три гравці: вихованець школи київського «Динамо», в минулому сезоні гравець ФК «Львів» Дмитро Проневич, гравець основи і капітан команди другої ліги «Кремень» Сергій Степанчук та Дмитро Антонюк, про нього трохи нижче. Окрім цієї трійці повноправним гравцем «Арсеналу» став центральний захисник і один з бомбардирів канонірів зразка минулого сезону Сергій Малий. Цей гравець минулий сезон провів за «Арсенал» на правах оренди, а найближчі два роки буде вже грати на контракті.

Що стосується Дмитра Антонюка, то цьому захиснику 24 роки. Дмитро починав у юнацьких командах житомирського «Полісся», пізніше сподобався скаутам донецького Шахтаря. Професійний футбол відкрив для себе ще в 15-річному віці за «Полісся» в матчах першої ліги, відігравши за два сезони 20 ігор. Після переходу в донецький «Шахтар» три роки відіграв за другу, третю і дублюючу команду гірників. Є в послужному списку Дмитра і одна гра за основу донецького гранда, в 2007 році Антонюк відіграв 75 хвилин за «Шахтар» проти запорізького «Металурга».

Паралельно виступам за «Шахтар» неодноразово запрошувався до юнацької та юніорську збірну Україну, на його рахунку 35 матчів за збірні різних вікових категорій.

Покинув Шахтар Антонюк в 2007 році, перейшовши в команду першої ліги «Княжа» (Щасливе). Після «Княжої» були також «Фенікс-Іллічівець», «Кримтеплиця» і «Прикарпаття». За ці чотири роки в чотирьох різних командах першої ліги відіграв усього 76 ігор.

Олександр Чередніченко, bc-sport.info
Переглядів: 2167 | Додав: Admin
Всього коментарів: 6
6 АМИД  
Очень хотел поехать на этот матч,не получилось. Игра должна быть очень интересной. Пусть победит сильнейший,а сильнейший я думаю Нива smile

5 @Футболисттт@  
Арсенал!!!!!!!!!!

4 lionelll  
Нива думаю выиграет. А онлайн трансляция будет?

3 Sergey  
Парни, желаю победы! Кирилл- ты лучший вратарь! Не подведи. Стахановчане-лучшие вратари! Спасибо за Тетенко.

2 Angeliys  
ну що всі на стадіон, сьогодні повина бути перемога!

1 play Arsenal  
Ми их порвев

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Июль 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua