Пятница, 19.04.2024, 05:03

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Июль » 24 » 2 тур. "Арсенал" – "Нива" 2:0
10:45
2 тур. "Арсенал" – "Нива" 2:0
Голи: Рибковський (24), Леонов (56).
Попередження: Костюк (35), Лук’янец (69).
«Арсенал»: Суслов, Антонюк, Лебединець - к, Налигач, Гонщик, Рибковський (М. Стоян, 80), Костюк, Проневич, Степанчук (Гудзікевич, 82), Леонов (Коваленко, 65), Постолатьєв (Товкацький, 61).
«Нива»: Остапенко - к, Гетьман, Гергелюк, Новицький, Немчанінов, Найко (Лук’янец, 46), Варченко (Козьбан, 46), Шибко, Назарчук (Мартинов, 7, Кушка (Бовтрук, 46), Белмохтар.
Відкриття футбольного сезону в цьому році білоцерківські уболівальники запам'ятають надовго. І не тільки тому, що «каноніри» здобули заслужену перемогу над одним зі своїх найпринциповіших суперників. А ще через те, що цей матч обслуговувала жінка-арбітр, чого досі Біла Церква ще не знала. Слід зазначити, що суддя з Харкова Катерина Монзуль провела поєдинок на найвищому рівні, чим здобула любов і повагу білоцерківської публіки.

- Мало того що вона дійсно професійний арбітр, так ще й дівчина вона ну дуже приваблива, - говорили один одному вболівальники, покидаючи стадіон.

Скажу без перебільшення: відкриття футбольного сезону вболівальники в Білій Церкві очікували з великим нетерпінням. Адже друге коло минулого чемпіонату (крім гри з одеським «Чорноморцем») «Арсенал» провів в Обухові і білоцерківські шанувальники футболу вже неабияк встигли скучити за улюбленою командою. Саме тому ще задовго до початку поєдинку вони почали стікатися до місцевого стадіону. І як годиться в цьому випадку, всі намагалися не тільки передбачити підсумковий результат, але і стартовий склад «Арсеналу». Особливо всім було цікаво подивитися на широко розрекламованих новачків білоцерківського клубу. І тренерський штаб «канонірів» не розчарував сподівань своїх шанувальників, випустивши у стартовому складі всіх трьох футболістів, придбаних під час літнього антракту. Місце в обороні замість травмованого Олександра Антоненко зайняв Дмитро Антонюк, Сергій Степанчук та Дмитро Проневич розташувалися в середній лінії. І треба віддати належне прозорливості головного тренера «Арсеналу» Ігоря Артимовича: Проневич і Степанчук стали одними з тих гравців, хто приніс «канонірам» першу домашню перемогу цього чемпіонату. Однак про все по порядку ...

Стартова гра нового сезону розпочалася без розвідки: «Нива» з перших хвилин матчу докладала максимум зусиль, щоб реабілітуватися за домашню поразку в першому турі, «Арсенал» в свою чергу робив все можливе, щоб суперник не зміг йому нав'язати свій сценарій гри. Тому перші десять хвилин зустрічі команди провели в центрі поля, граючи практично без воріт, а ось хвилини з 15-ї, підопічні Ігоря Артимовича, як і личить господарям, почали створювати біля воріт гостей, хай і не гольові, але все ж небезпечні моменти. Спочатку, отримавши право на штрафний удар, пробив по воротах вінницького капітана Сергій Костюк, Олег Остапенко хоч насилу, але все ж впорався з «пострілом» білоцерківського плеймейкера, а кількома хвилинами потому Дмитро Леонов з гострого кута замикав флангову передачу партнерів, на допомогу голкіперу «Ниви» прийшла штанга. Захопившись атакою, білоцерківці не забували і про оборону власних воріт, біля яких час від часу також виникали небезпечні моменти. Нижній кут воріт білоцерківwsd намагався вразити Андрій Шибко, але для досвідченого Кирила Суслова парирувати його удар не склало великих труднощів. Гольовий момент міг би виникнути біля володінь господарів після флангової передачі в їх штрафний майданчик, проте Сергій Кушка не зміг дотягнутися до м'яча.

Пропустивши ці контрвипади, білоцерківці більш злагоджено заграли в обороні, як наслідок - до кінця першого тайму «Нива» так і не змогла впритул наблизитися до воріт «Арсеналу». Так що підопічним Олега Федорчука залишалося сподіватися лише на розіграш стандартних положень. І під завісу першої половини гри (коли рахунок вже був 1:00 на користь господарів) у них була можливість відігратися, але м'яч, після удару Олександра Назарчука зі штрафного, пролетів поруч зі штангою.

«Каноніри» ж, заволодівши хвилини з двадцятої хоч і невеликою, але все ж перевагою, досягли бажаного. Вийшовши на ударну позицію, Сергій Степанчук потужно пробив по воротах метрів з 25-ти. Олег Остапенко з його ударом впорався, вибивши м'яч в поле, та ось тільки першим на добивання встиг Павло Рибковський, який незважаючи не щільну опіку вінницького захисника в один дотик переправив м'яч у ворота.

Окрилений успіхом, Павло, хвилиною потому, промчавши правим флангом, міг забивати і другий гол. Однак цього разу вінницький страж воріт переправив «шкіряну сферу» на кутовий. Подвоювати рахунок повинен був і Владислав Налигач, його удар блокували захисники «Ниви».

Намагаючись змінити сценарій гри на свою користь, тренерський штаб вінницького клубу після перерви робить відразу три заміни. Однак і такий крок з боку Олега Федорчука не дав належного ефекту. Вийшли на поле футболісти не дуже підсилили гру своєї команди. А «каноніри» ж спочатку не стали форсувати події, а виждавши певний час, за рахунок активних дій на флангах, вони з подвоєною енергією насіли на ворота суперника. І незабаром глядачі могли стати свідками курйозного голу в ворота вінницької команди. Намагаючись вибити м'яч в поле, Олег Остапенко «шкіряного сферою» влучив у спину Володимира Постолатьева, змінивши траєкторію польоту на 180 градусів, м'яч пролетів в метрі від штанги вінницьких воріт.

«Не вийшло курйозного гола, заб'ємо трудовий», - подумали «каноніри» і на 56-й хвилині подвоїли рахунок. Отримавши право на штрафний удар метрах в 25-ти від «рамки» суперника, до м'яча підійшов Дмитро Проневич. Політ м'яча в нижній кут своїх воріт Остапенко перервав, та ось тільки, як і в епізоді з першим забитим голом, вибив м'яч в поле, де спритнішим за всіх виявився Дмитро Леонов. Хльосткий удар білоцерківського півзахисника і трибуни місцевого стадіону знову зриваються в радісному екстазі - 2:0.

Після пропущеного м'яча «Нива» огризалася рідко, але тим не менш небезпечно: Андрій Шибко головою пробив вище воріт, також за півметра від щаблини після розіграшу штрафного удару пробивав Дмитро Козьбан, а з «пострілом» Павла Лук’янца чудово впорався Кирило Суслов. Був у підопічних Ігоря Артимовича шанс і зовсім закінчити матч з великим рахунком, коли Олег Остапенко впорався зі складним ударом Сергія Костюка і вибив м'яч прямо на Коваленка. Однак Костянтин, перебуваючи в вигідної позиції, з кількох метрів примудрився запустити м'яч набагато вище цілі.

Андрій Варакін, спеціально для UA-Футбол
Переглядів: 3576 | Додав: Alex
Всього коментарів: 171 2 »
17 zapod  
Горобец,спасибо за такую команду!!!

16 @Футболисттт@  
fanta........ Леонов і Риба дуже похожі.......

15 fanta  
А хіба перший м*яч у ворота "Ниви" забив не Леонов?

13 @Футболисттт@  
Тут повино буть відео голів- http://video.meta.ua/3682755.video

14 Admin  
Наших немає sad

12 @Футболисттт@  
Та болєлщиків десь 4 тисячі, а підтримка була слабувата цей раз.........

11 MaxOn  
Спасибо Арсам за победу!! Ждем побед в следующих матчах!! Молодцы!!

10 Sergey  
Молодцы, ребята, так и продолжайте. Удачи, побед. Кирилл-ты молодец! Ворота на замке! До встречи в Донецке.

9 Gedz  
молодці)так тримати

7 jamalli  
молодці так тримать и 3 місце в нас

6 Тоха 1999  
на 22фотке я мачи подавал )))))

1-10 11-14
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Июль 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua