Четверг, 25.04.2024, 07:12

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Август » 5 » 4 тур. "Арсенал" – "Львів": анонс
02:00
4 тур. "Арсенал" – "Львів": анонс
В рамках 4 туру чемпіонату України серед команд першої ліги білоцерківський «Арсенал» прийме ФК «Львів».
На майже зеленому газоні «Трудових резервів» зустрінуться антиподи перших трьох турів. «Арсенал» готується до гри з трьома перемогами з трьох в активі, а «Львів» — із трьома поразками з трьох в пасиві. В останньому турі львів’яни програли вдома охтирському «Нафтовику» 0:2, а «Арсенал» з таким же рахунком на виїзді обіграв «Динамо-2» Київ.

Ще в минулому сезоні львів’яни були одними з лідерів першої ліги, за підсумками чемпіонату зайняли 5 місце з відставанням усього в 3 очки від третього. А новий сезон могли і не почати. Фінансові проблеми команді не дозволили провести передсезонні збори, пішло багато гравців основи, доукомплектовували в основному місцевими молодими гравцями, багато з яких грали в любителях на обласних першостях. Крім того, перед стартом сезону президент клубу навіть пропонував зайняти місце «Львова» в першій лізі іншій команді в обмін на надання фінансової допомоги.

У «канонірів» у фінансовому плані стабільно, а до фінансового благополуччя рано чи пізно додається і ігрове. Вперше в своїй історії «Арсенал» стартував з трьох поспіль перемог.

Історія протистояння «Арсеналу» і «Львова» налічує 4 гри, дві перемоги на рахунку львів’ян, одна у «канонірів» і один матч зіграли в нічию, різниця м’ячів 4-2 на користь Львова. У домашніх іграх «Арсеналу» — по одній перемозі у кожного.

Одним з учасників в перших трьох турах за білоцерківський «Арсенал» став новачок команди 23-річний півзахисник Сергій Степанчук. Цей гравець перейшов у команду з кременчуцького «Кременя», який грає в другій лізі. Колишній капітан «Кременя» Сергій Степанчук починав свій шлях у Дніпропетровську за юнацьку команду УФК. Перехід у професіонали відбувся лише в 20-річному віці, першою його командою став харківський «Арсенал», за яку Сергій провів два сезони (36 ігор у другій лізі). У 2009 році Степанчук став гравцем «Кременя», відігравши за них три сезони у другій лізі (57 ігор). В останньому сезоні у цього півзахисника повною мірою проявилися й бомбардирські здібності, в 22 іграх Сергій забив 10 голів. З переходом в білоцерківський «Арсенал» Сергій Степанчук відкрив для себе нову сторінку історії іграми у першій лізі, в якій раніше він не грав.

Олександр Чередніченко, bc-sport.info
Переглядів: 1648 | Додав: Admin
Всього коментарів: 5
5 Dim4ik  
все на стадион! приглашайте друзей, знакомых ! нужно достойно поддержать команду!!

4 staff  
Я на роботе!!! даже на конец вача не попадаю! хотя очень хочится!
удачи им!

3 Angeliys  
нажаль зараз вони нам не несоперник з їхніми проблемами, думаю переможем з різницею в 2 гола...

2 Ярик БЦ  
Удачі!!!! 4:0 буде

1 @Футболисттт@  
Удачі)))))))
І всі на стадіон....

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Август 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua