Среда, 08.05.2024, 21:26

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Август » 5 » Троє "канонірів" — у збірній України
22:36
Троє "канонірів" — у збірній України
Двох півзахисників - Дмитра Проневича, його тезку Леонова і центрального захисника Сергія Малого призвали під знамена студентської збірної України.
Нагадаємо, що незабаром головна студентська команда країни візьме участь в Універсіаді, яка цього разу проходитиме в Китаї. Під керівництвом Володимира Лозинського українці в рамках групового етапу зустрінуться зі збірними Малайзії (11 серпня), Росії (14 серпня) і Бразилії (16 серпня). Чвертьфінальні матчі (куди вийдуть по дві команди з кожної групи, а таких чотири) відбудуться 18 серпня, півфінальні поєдинки відбудуться 20 серпня. Фінал же запланований на 22 число.

Не зайвим буде згадати й те, що на двох попередніх Універсіадах, котрі проходили у Сербії і Таїланді, українці ставали переможцями. Так що і цього разу перед підопічними Володимира Лозинського стоять найвищі завдання.

1 серпня білоцерківське тріо прибуло в тренувальний табір головною студентської команди, яка проводить свій збір в Києві, а через кілька днів студенти провели контрольний поєдинок з дублюючим складом столичного «Арсеналу» і виграли з рахунком 5:1. Проневич і Леонов вийшли на поле у першому таймі, Малий - у другому. Примітно, що рахунок у цьому спарингу відкрив ударом з одинадцятиметрової позначки Дмитро Проневич.

За попередньою домовленістю з тренерським штабом студентської збірної, всі три гравці «Арсеналу» прибудуть у розташування свого клубу на календарний поєдинок з ФК «Львів», а відразу ж після гри вони знову повертаються в тренувальний табір збірної.

Андрій Варакін, спеціально для UA-Футбол
Переглядів: 1292 | Додав: Admin
Всього коментарів: 7
7 GRIGSON  
поздравляю наших парней с призывом в сборную!так держать!!!! biggrin biggrin biggrin

6 Dim4ik  
Нужно стремится в УПЛ! Сколько можно ждать этого?? еще лет 10 подождать ? Артымович даешь УПЛ блеать!!!!

5 staff  
Да и в Премьер-лигу им рановато

Александрии тоже рано было и че? там они!!! и нормально держатся! да не спорю будут боротся за выжывание ну ето хорошый опыт для команды! всё реально так что будем надеятся, что и нашы там будут!!1!!=)

4 Фанат  
Да, я конечно оптимист, но без них Металург мы не пройдём. Да и в Премьер-лигу им рановато)

3 Angeliys  
лише удачі нашим хлопцям, надіюсь вони себе там проявят!

2 staff  
Та ладно с Одесой!!!! ну с Металургом будут проблемы! они нам нада(футболисты=) ну на львов ставлю победу на нашых! на одесу надеюсь тоже наши победят!!!! ну а на меллалург ничья былоб к стати отлично, хотя и победу хочится!!!=) короче арсенал мы за тебя!!!!! в судоту все на стадион!!!!!!

1 ura20602  
Я понимаю с Одессой и Металлургом они точно не сыграют! Жаль!!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Август 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua