Пятница, 29.03.2024, 16:38

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Август » 14 » 5 тур. "Одеса" – "Арсенал" 1:0
17:27
5 тур. "Одеса" – "Арсенал" 1:0
ФК «Одеса»: Лавренція, Ткаченко, Білозор, Мельник, Опря, Д. Пархоменко, К. Пархоменко (Бєлов, 85), ПОЛТАВЕЦЬ (Лобан, 90+2), Зубков, Платунов (Степанишин, 59), Косирін (Булганін, 90+3). Запасні: Паламарчук, Поспєлов, Волотьок. Головний тренер: Андрій ПАРХОМЕНКО.
«Арсенал»: Марущак, Антонюк, Лебединець, Налигач, Гонщик, Рибковський (Славов, 76), Костюк, Коваленко, Степанчук (М. Стоян, 54), Алексанов (Товкацький, 61), Постолатьєв. Запасні: Мельниченко, Ковельський, Вербний. Головний тренер: Ігор Артимович.
Гол: 1:0 Полтавець, 76 (пен.).
Попереджені: К. Пархоменко, 9 - Костюк, 12, Славов, 78.
Перший тайм пройшов за ігрової і територіальної переваги одеситів, які кілька разів могли відзначитися у воротах Марущака. Ряд небезпечних моментів у штрафному гостей дивом не завершувалися голом: в останній момент м'яч з-під ніг «містян» вибивали захисники, Валентин Полтавець після «стіночки» з Сергієм Ткаченко пробив по центру і несильно, а гол Анатолія Опрі після шикарного навісу справа Полтавця (головою, в падінні, в дальній, правий кут) був скасований через офсайд.

Кілька шансів відзначитися мав Олександр Косирін. Спочатку він зробив зайвий рух після передачі Платунова, який вивів «Чорноморську акулу» один на один з Марущаком, і, при спробі прокінуть м'яч собі на хід, втратив його, а на 35-й хвилині метрів з 30-ти «зарядив» у праву «хрестовину».

Найнебезпечніший момент у гостей трапився на 37-й хвилині, коли Володимир Постолатьєв в падінні пробивав з меж штрафного, але влучив у штангу. А вже в атаці після класного пасу Полтавця з меж штрафного вище пробив Опря.

Взаємогостра гра з великою кількістю моментів голів поки не принесла, але вони, що називається, «назрівають»!

Шикарна можливість забити 4-й м'яч у сезоні на 43-й хвилині була у капітана господарів, Полтавця, але після проходу по правому флангу Косиріна і його м'якого пасу від самої лицьової Валентин пробив низом у ближній кут. На жаль, м'яч влучив у ногу Марущака і полетів на безпечну відстань.

На 45-й хвилині двічі міг забивати Костянтин Пархоменко, але спочатку його удар метрів з 40 (!) Невпевнено перевів на кутовий кіпер гостей, а сама подача з лівого флангу корнера привела до того, що м'яч потрапив у поперечину, правда, з верхньою її сторони. Таким чином, перший тайм завершився з рахунком 0:0.

У другому таймі ситуація не змінилася. ФК «Одеса» володів ініціативою, проводив гарні атаки, але моменти не реалізовував... Прекрасний шанс відзначитися випав Сергію Платунову, якому асистував Косирін. Олександр технічно перекинув захисника на підходах до штрафного і вивів Платунова на «побачення» з Марущаком з лінії штрафної. На жаль, Сергій вдарив несильно і низом, і кіпер гостей продовжив свою «суху» серію.

Кілька разів «огризнулися» білоцерківці, але особливої роботи в Олександра Лавренцова не було, хіба що - на виходах.

На 64-й хвилині Косирін чудово зіграв головою після подачі зі штрафного з глибини поля, але боковий арбітр знову зафіксував офсайд...

Контратака «три в один» у виконанні «Одеси» на 69-й хвилині повинна була закінчуватися голом, але після пасу вліво Косиріна на Опрю м'яч не опинився в сітці, а для чогось знову було повернуто до Олександра. Косирін вже пробивав у лівий кут, але його явно штовхнули в спину оборонці «Арсеналу», проте замість пенальті арбітр матчу свиснув кутовий, після якого знову міг забивати Опря, але Анатолій вдарив вище...

Після атак «Одеси» м'яч кілька разів потрапляв у руку оборонців «Арсеналу», проте лише з третього разу івано-франківець Юрій Синишин наважився вказати на «точку». Діватися в тому епізоді арбітру вже було нікуди: м'яч явно вдарився в руку оборонців після кутового у виконанні Костянтина Пархоменко.

Валентин Полтавець витримав гросмейстерську паузу перед ударом з 11-метрового, після чого точно пробив у правий кут - 1:0. Трибуни полегшено зітхнули...

До речі, цей гол перервав більш ніж 385-хвилинний «суху» серію «канонірів»: свій перший м'яч вони пропустили в Миколаєві на 50-й хвилині матчу з місцевим МФК (перемога 2:1), після чого тричі виграли «сухо».

Забивши гол, «Одеса» заграла обережніше, більше на контратаках. Андрій Пархоменко замість свого сина - Костянтина - випустив на поле оборонця Дмитра Бєлова, зміцнюючи захисні порядки господарів поля.

Надмірна акуратність кілька разів ледь не призвів до пропущеного голу - в одному з епізодів ворота «городян» врятував чудовий сейв Лавренцова, витягнувшись м'яч з правої «дев'ятки».

Вже в доданий час Андрій Пархоменко зробив ще кілька замін тактичного характеру. Під неймовірний шквал оплесків поле повільно покинув Полтавець, а потім і Косирін.

Леонід Францескевич, «Одеса-Спорт»
Переглядів: 2259 | Додав: Admin
Всього коментарів: 11
11 Clarinda  
That's a smart way of tihinnkg about it.

10 Dmytro  
Перша ліга: Огляд голів. 5-й тур

Гол Валентина Полтавця з пенальті у ворота ФК "Арсенал БЦ" на 2:28 хвилині відеоогляду


9 Dmytro  
Реакція уболівальниць ФК "Одеса"


8 Dmytro  
Реакція уболівальниць ФК "Одеса"

[/video]http://youtu.be/EDDsMT5fEcs[/video]

7 Dmytro  
Реакція уболівальниць ФК "Одеса"


6 Евочка  
Коваленку Констянтину

4 @Футболисттт@  
А хіба не наступний матч в Кубку Украіни?!

5 Admin  
Точно, дякую!

2 ura20602  
Админ, а можно рассказать чуть подробней об уходе Ґудзикевича?

3 Admin  
"Миколаїв" досі не має жодного очка, от вони півкоманди розігнали і переманили до себе декого з команд-лідерів. Ще кажуть, у Ґудзикевича значні проблеми з дисципліною (колись за це ж капітана Деревльова в Охтирку зіслали).

1 Паша  
Кому в руку м'яч попав, що точку дали?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Август 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua