Среда, 24.04.2024, 22:10

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Август » 20 » 6 тур. "Арсенал" – "Металург": анонс
13:39
6 тур. "Арсенал" – "Металург": анонс
Біла Церква приймає великий футбол. В гості до «Арсеналу» заїжджає запорізький «Металург», що в минулому сезоні грав у Прем’єр-лізі.
«Металург» після п’яти турів знаходиться на першому місці, вигравши всі п’ять ігор. Програвши в минулому турі вперше в сезоні, «Арсенал» йде на 4 місці, відстаючи на 3 очки від лідера.

Крім успішної гри в чемпіонаті обидві команди в середу позитивно вирішили свої питання з виходом в основну сітку Кубка України. І якщо «Арсенал» впевнено вийшов у наступний раунд, вигравши у стрийської «Скелі» 2:0, то «металурги» лише в додатковий час зломили опір друголігового «Украгроком» 1:0.

До минулого сезону запорізький «Металург» був однією з п’яти команд в Україні, які всі 20 чемпіонатів Україна відіграла у вищій (прем’єр) лізі. Компанію їм в цьому становили тільки «Динамо», «Шахтар», «Дніпро» і «Таврія». За 21 рік участі в елітних дивізіонах (враховуючи останній чемпіонат СРСР у вищій лізі), «Металург» максимум досягав 4-го місця, а також двічі брав участь в Кубку УЄФА. Але минулий сезон запорожці закінчили на останньому місці Прем’єр-ліги, багато в чому через непродуману кадрову політику продажу провідних українських футболістів. У міжсезоння команду покинуло ще більше десяти гравців, у тому числі основи. На зміну їм прийшли кілька відомих футболістів, у тому числі: почавший свою кар’єру в білоцерківської «Росі» Андрій Бойко, колись перспективний воротар молодіжної збірної України Віталій Руденко, а також мегазірка тієї ж молодіжки, колишній гравець національної збірної, колишній гравець «Шахтаря», «Дніпра» та німецького «Бохума» Олексій Бєлік.

Білоцерківський Арсеналу днями поповнив свою заявку новачком форвардом Вадимом Славовим, вихованцем австрійської «Адмірри-Ваккер». А ось Станіслава Ґудзикевича, одного з лідерів «Арсеналу» минулого сезону, відзаявили зі складу, він продовжить свої виступи за МФК «Миколаїв». Також у матчі з «Металургом» не зможуть допомогти «Арсеналу» студенти української збірної Проневич, Леонов і Малий, що захищають рештки честі збірної на Універсіаді в Китаї.

Українські синоптики на день матчу прогнозують похмуру погоду або, можливо, навіть невеликий дощ, з температурою повітря приблизно 18-20 градусів.

Олександр Чередниченко, bc-sport.info
Переглядів: 2180 | Додав: Admin
Всього коментарів: 171 2 »
17 Mohammad  
I recokn you are quite dead on with that.

16 yuriy  
с победой!!! очень хороший матч и важная победа!бело-красные вперед!!!

15 Viterbc  
З ПЕРЕМОГОЮ!!!!

14 Ярик БЦ  
ОГОООООГООООО Белая Церковь РУЛИТ!!!!!!!!Арсы МОЛОДЦЫ!!!2:1

13 vismut  
запорожцев (МЗ) бомжами называли потому что команда играла временно на Торпедо-пока Славутич-Арену строили,вот и всё:))))))))))

12 vismut  
а у нас на славутич-арене 15 за воротами и 20,30 и 40 на центральной трибуне-приезжайте в гости весной...

11 Алексей  
2 деский 5 взрослый

10 Олег  
То так і не відома точна ціна?

9 Angeliys  
а що за акція вхід платний, це назавжди, чи лише на матч з лідером ліги, чи стьоб бо запорожцев бомжами називають? biggrin

8 Angeliys  
треба притормозити цій Металург, нічія буде як раз доречна, але буде тяжко без збірників і колишнього капітана...

1-10 11-17
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Август 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua