Пятница, 29.03.2024, 15:48

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Август » 24 » Ігор Артимович: "Найближчі матчі стануть для нас моментом істини"
14:14
Ігор Артимович: "Найближчі матчі стануть для нас моментом істини"
Чи не найбільш несподіваним сюрпризом старту нового сезону першої ліги стало поточне 3-е місце білоцерківського «Арсеналу», який набрав в шести зустрічах 15 очок з 18-ти можливих. Більше того, в останньому матчі підопічні Ігоря Артимовича на своєму полі здобули вольову перемогу над одним з головних претендентів на підвищення у класі - запорізьким «Металургом», якому білоцерківці на даний момент поступаються в турнірній таблиці лише за різницею забитих і пропущених м'ячів.
- Ігоре Климентійовичу, чи став такий початок сезону для вас сюрпризом?

- Відверто кажучи, так. Звичайно, ми хотіли і хочемо виступати якомога вдаліше, але якби мені перед стартом сезону сказали, що після шести турів у «Арсеналу» буде 15 очок, то я був би дуже радий (посміхається).

- В останніх матчах «Арсенал» виступав без трьох гравців - Дмитра Леонова, Дмитра Проневича та Сергія Малого, покликаних захищати кольори студентської збірної України на Універсіаді в Китаї. Збірна - це завжди престижно, але чи не вплине відсутність цих футболістів на їх клубні справи, принаймні, найближчим часом?

- Я не думаю, що відсутність цих хлопців якось вплине на їх позиції в клубі. Тут інший нюанс - за 11 днів вони провели шість матчів, плюс переліт, зміна часових поясів. Дай Бог, щоб хлопці повернулися в нормальному стані, але в будь-якому випадку їм буде потрібен якийсь час, щоб прийти в порядок.

- Уже по ходу сезону в команді відбулася рокіровка. У МФК «Миколаїв» перейшов Станіслав Гудзікевич, а незабаром склад «Арсеналу» поповнив Вадим Славов. Наскільки вдалою вийшла ця заміна?

- Це не зовсім рокіровка, оскільки Гудзікевич є лівим півзахисником, а Славов - нападаючий, так просто співпало за часом. Справа в тому, що у Гудзікевича закінчувався контракт з «Арсеналом», він підійшов до мене і сказав, що хотів би продовжити кар'єру в іншому клубі. Станіслав - порядний хлопець, хоче грати, а я не міг гарантувати йому місце в основі. Звичайно, я не хотів його відпускати, але пішов у цьому питанні йому назустріч.

Що стосується Славова, то він вдало вийшов на заміну в Одесі, де провів на полі останні 15 хвилин матчу. Трохи менш вдало діяв Вадим у кубковому поєдинку проти «Скелі», який він відіграв повністю. Але нічого, ми сподіваємося, що він незабаром набере оптимальну форму і допоможе команді.

- «Арсенал» впевнено стартував і в Кубку країни, перегравши на виїзді у другому попередньому раунді змагань Стрийську «Скалу». З ким би ви хотіли зустрітися в 1/16 фіналу?

- Хотілося б зустрітися з командою Прем'єр-ліги. Поки жереб нас ще не зводив з представником вищого українського дивізіону, тому такий матч був би цікавий для наших уболівальників. Ну і звичайно хочеться перевірити свої сили в матчі з командою Прем'єр-ліги, подивитися, що ми можемо на даний момент.

- До хорошого швидко звикаєш. Напевно білоцерківські уболівальники вже з великим оптимізмом дивляться у подальший розвиток нинішнього сезону. З іншого боку, перша ліга - такий турнір, де суперники дуже швидко можуть опустити «з небес на землю» будь-яку команду.

- Так, зараз нас чекають важкі поєдинки, які і покажуть, наскільки ми зможемо втриматися у верхній частині турнірної таблиці. Так що найближчі матчі стануть для «Арсеналу» своєрідним моментом істини.

Олег Шалькер, спеціально для UA-Футбол
Переглядів: 1806 | Додав: Admin
Всього коментарів: 12
12 @Футболисттт@  
На днях ряды белоцерковского «Арсенала» пополнил еще один нападающий. Речь идет о 30-летнем Евгении Шупике, который известен по своим выступлениям за ПФК «Александрия». Отмечу, что в составе александрийцев на протяжении четырех сезонов Евгений провел 110 матчей и забил 25 голов. Кроме того в послужном списке форварда значится одесский «Черноморец-2» (3 игры) киевский ЦСКА-2 (70 игр, 7 голов) и ЦСКА (87 игр, 12 голов). Шупик подписал трудовое соглашение с «канонирами» сроком на один год и в составе «Арсенала» выезжает в Черновцы на поединок против местной «Буковины», что состоится 26 августа.

Кроме того, в белоцерковский клуб вернулись Дмитрий Леонов, Сергей Малый и Дмитрий Проневич, которые в составе студенческой сборной Украины принимали участие в Универсиаде, что проходила в Китае

9 Angeliys  
Вірим в команду і світле її майбутне, знаю що точно будем в першій 5-ке весь чемп!

8 @Футболисттт@  
Жеребкування 1/16 фіналу Кубка України сезону 2011-2012 років вiдбудиться 8 вересня 2011 року У Києві у Будинку футболу.
На цій стадії у боротьбу за престижний трофей разом із командами першої та другої ліги, а також переможцем аматорського Кубка України, вступають клуби Прем'єр-ліги України

11 jamalli  
только шахта,динамо и КВАРЦЯНЫЙ biggrin

5 @Футболисттт@  
Тільки Арсенал!!!!!!!
Тільки перемога........

4 K-I-L-L-E-R  
Не потрібно робити якісь прогнози, томущо це недоречно..
Потрібно просто прийти(приїхати) на стадіон і вболівати за команду!!!
Арсенал вперед =)

3 Ярик БЦ  
буковина на сьогоднішній день не соперник для Аресеналу.Вперед до перемоги!!

1 1111  
Буковина опустить вас на землю

2 Alex  
подивимося хто кого опустить...

7 jesterfaN  
+1

6 jesterfaN  

10 Angeliys  
Зарікалась свиня, в болото не лізти biggrin

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Август 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua