Пятница, 29.03.2024, 14:06

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Сентябрь » 2 » 8 тур. "Арсенал" – "Кримтеплиця" 0:0. Відео
21:22
8 тур. "Арсенал" – "Кримтеплиця" 0:0. Відео
«Арсенал»: Марущак (Суслов, 46), М. Стоян, Лебединець, Налигач, Гонщик, Рибковський (Товкацький, 68), Костюк (Шупік, 46), Проневич, Степанчук (Алексанов, 54), Леонов, Постолатьєв.
«Кримтеплиця»: Мисак, Симончук, Романенко (Старовік, 74), Новотрясов, Антонюк, Зубко (Фальковський, 8), Саранчуков (Абляметов, 70), Малиш, Бідловський, Єсип (Микуляк, 66), Свінціцький.
Попередження: Новотрясов (30), Антонюк (68), Бідловський (85).
З перших хвилин гри футболісти «Арсеналу» атакуючи як центром поля, так і обома флангами створили біля воріт гостей кілька моментів, які можна охарактеризувати як небезпечні. І більшість були створені за безпосередньої участі Павла Рибковського і Дмитра Леонова. Спочатку Павло з флангу зробив навісну подачу у штрафний майданчик суперника. Пас партнера готовий був замкнути Володимир Постолатьєв, але воротар «Кримтеплиці» Роман Мисак буквально зняв м'яч з голови білоцерківського форварда. А потім двічі на ударну позицію (і знову з подачі Рибковський) виходив Дмитро Леонов. Але в першому випадку його удар заблокували захисники гостей, а в другому білоцерківський хавбек пробив вище воріт. Ближче до середини першого тайму вже Павло Рибковський міг стати автором забитого гола. Після пробиття Сергієм Костюком штрафного удару голкіпер тепличників в падінні вибив м'яч в поле. У кінцівці першої половини гри Рибковський знову був близький до мети, але і цього разу захисники «Кримтеплиці» Новотрясов і Антонюк черзі ліквідували загрозу біля своїх воріт. Але найреальніший момент щоб відкрити рахунок в матчі був у Володимира Постолатьева. В одній з атак захисники гостей забули прикрити білоцерківського форварда. Вільного партнера побачив Леонов і переадресував йому м'яч. Однак Постолатьєв не дуже добре скористався ювелірним пасом партнера, просто тицьнувши м'яч вище воріт.

Моментів створених «тепличниками» біля воріт Марущака у першому таймі було не так вже й багато. Уваги варті лише удари Романа Свінціцького. У перший раз після кутового він пробив головою поруч зі штангою, а в другій низом метрів з 20-ти центром пробивав «на силу». Мар'ян Марущак хоч і не з першої спроби, але все ж зафіксував м'яч. Непоганим був і удар зі штрафного Володимира Бідловського, але його не вистачило для відкриття рахунку.

Другий тайм почався з переваги «тепличників», але небезпечні рейду Бідловського і Єсип так результату і не приносили. Небезпечних моментів як біля одних, так і в других воріт було не було, м'яч в основному перебував у центрі поля... Можна згадати лише удари Постолатьева і Лебединця. Обидва били головою, обидва пробили вище воріт.

На відміну від господарів футболісти гостей під час своїх контратак, на завершальній стадії були більш точними. Практично всі їх удари були спрямовані у ворота білоцерківських воріт, та ось тільки удари були настільки слабкі і нехитрі, що не доставляли особливого клопоту Кирилу Суслову.

Розв'язка в матчі могла насупити на третій доданій хвилині, коли Роман Мисак з порушенням правил у своєму штрафному майданчику зупинив Сергія Алексанова, за що арбітр призначив пенальті. До м'яча підійшов Дмитро Проневич. Але в останній момент пробив прямо в поперечину. Успіх був не на нашому боці, але у футболі, одного фарту мало, тому чекаємо від наших футболістів перемог і сподіваємося, що вони прийдуть уже в найближчих матчах.



www.fc-kt.com
Переглядів: 3454 | Додав: Alex
Всього коментарів: 2
2 Б Ц  
Бывают и такие промахи... Главное что у нас команда ураган!!!

1 Angeliys  
пеналь і перекладіна... нема слів

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Сентябрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua