Пятница, 26.04.2024, 12:16

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Сентябрь » 5 » 9 тур. "Севастополь" – "Арсенал" 1:1
22:01
9 тур. "Севастополь" – "Арсенал" 1:1
Голи: Ібраімі 55 (пен.) - Леонов 51 (пен.)
Стартовий склад «Севастополя» порівняно з тим, що вийшов на програний матч в Охтирці дещо змінився. Хоча це не стосується Ігоря Литовки, який відіграв у воротах (урахуванням цього матчу) усі 9 зустрічей нинішнього чемпіонату. Місце Вороніна на лівому краю оборони зайняв Роман Мачуленко, вміє підключатися до атаки, що він і намагався продемонструвати у цій грі. У центрі захисту Олександр Шевелюхін та Мате Гвініанідзе, праворуч - Олег Шандрук. Грав на цій позиції в двох останніх матчах відновився після травми і операції Євген Бредун перейшов на позицію «блукаючого півзахисника», курсував від зони «опорника» до місця «під нападаючим». Другим «блукаючим» став Євген Чепурненко (але від «центрального» до «під...»). Опорником же за традицією останніх ігор був Ігор Дуляй. По краях центральної лінії, вже так само, традиційно, розташувалися Антон Крамар (ліворуч) та Володимир Танчик (праворуч). Загрожувати воротам «червоно-білих» був покликаний Майкл Міді Алозіє.

Ігор Артимович поставив на останній рубіж Кирила Суслова, четвірку захисників склали Максим Стоян, Олександр Лебединець, Владислав Налигач і Вадим Гонщик, опорного зіграв Дмитро Проневич. Перебували на передньому краю оборони (або нападу, оскільки, як і інші колективи, які вже побували на новому стадіоні севастопольському, «Арсенал», за великим рахунком, всією командою вважав за краще діяти в захисті) Володимиру Постолатьеву і Дмитру Леонову спочатку допомагали Павло Рибковський, Сергій Костюк та Сергій Степанчук (справа наліво). Склад - нічим не відрізняється від того, який не зумів у минулому турі вдома обіграти «Кримтеплицю», заробивши пенальті на 3-й компенсованій хвилині і не реалізувавши його. Це Проневич тоді не зумів відзначитися.

А в нинішній грі з «точки», заробленої Рибковський в контакті з молодим Мачуленко, у «канонірів» відзначився Дмитро Леонов. Причому, відзначився з двох спроб. Арбітр Костянтин Труханов змусив Леонова, який направив м'яч у правий від Литовки кут перебити одинадцятиметровий штрафний удар (не всі в «Арсеналі», мабуть, знають, що до удару в штрафну забігати не можна). І той перебив, направивши м'яч на цей раз у лівий кут і знову розвівши його з голкіпером. Сталося це на 52-й хвилині зустрічі.

А вже через три хвилини точно також розвів по різних кутах з одинадцятиметрового, який повернувся матчем раніше з оренди Бесарт Ібраїм. Македонець, хвилиною раніше з'явився на полі, увірвався в штрафну «канонірів», дріблінгнул і був збитий Лебединця. «Точка» і розведення.

Другий матч поспіль «Севастополь» втрачає очки в домашніх стінах. Більше того, безвиграшна серія «Севастополя» склала тепер чотири матчі, в яких підопічні Олександра Рябоконя розжилися лише трьома очками і забили два м'ячі при трьох пропущених.

Дмитро Желнін, спеціально для UA-Футбол
Переглядів: 2100 | Додав: Admin
Всього коментарів: 181 2 »
18 Gedz  
ну шо,ждем кривбас

17 белая  
Пацаны нах нам этот Севастополь нужен...Хотя желяю им удачи,в борьбе за выход

16 Big Gun  
Арсы хорошо сыграли)) Вспоминая 5:1))
Щас нормально на выезде сделали своё дело

15 ustust  
Кацапи вони і в севастополі-гидота.

14 @Футболисттт@  
Арсенал!!!!!!!

13 zapod  
Да действительно у Севастополя болельщики которые только и могут грязью поливать другие команды.Вы лучше научитесь к своей команде с пониманием относиться,а не горлопанить во всю свою глотку разную гадость!Все на стадион,на игру с Гелиосом!

12 Фанат  
Ну чё Вы ноете? Приедете к нам в гости да и посмотрим Ху из Ху...

11 Sevas  
та просто вы симулянты...симулянты всё решают!...=/ ублюдки...

10 Angeliys  
бла-бла-бла, одні соплі і сльози, гадають якщо Шахтар відвалив їм свій шлак, то тепер в 1 лізі супер команда... ні хлопці, команда була коли свої хлопці здобули місце в вишке вам і коли нас 7:2 виносили

9 Sevas  
Ну Арсенал! команда симулянтов!!!!

1-10 11-17
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Сентябрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua