Пятница, 26.04.2024, 08:16

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Сентябрь » 9 » Жереб Кубку очима "канонірів"
17:00
Жереб Кубку очима "канонірів"
Аби довідатися думки «канонірів» з приводу вчорашнього жеребкування та майбутнього матчу проти «Кривбасу», якого визначено нашим суперником по 1/16 фіналу Кубку України, кореспондент UA-Футболу задав їм по кілька запитань. А саме:
1. Як би ви прокоментували жереб, що випав вам.
2. Що можете сказати про майбутнє суперника.
3. Шанси команд на проходження в наступний етап змагань.


Ігор Артимович, головний тренер «Арсеналу»:

1. Безумовно, нам буде надзвичайно цікаво зіграти з одним з нинішніх лідерів Прем'єр-ліги. Своєю грою в поточному чемпіонаті «Кривбас» довів що він зовсім не випадково займає таке високе місце на елітному турнірному п'єдесталі. Ще задовго до початку жеребкування ми хотіли, щоб у Білу Церкву приїхала команда Прем'єр-ліги. Сподіваюся, що день проведення матчу стане для білоцерківців справжнім футбольним святом.

2. П'яте місце «Кривбасу» у Прем'єр-лізі говорить сама за себе. Це сильна команда з хорошим підбором гравців, хоч і молодим, але дуже амбітним тренером. У порівнянні з минулим сезоном криворізька команда значно додала. Так що, нам доведеться провести дуже важкий поєдинок.

3. Статус одного з лідерів українського елітного дивізіону зобов'язує криворіжців в матчі з нами грати на перемогу. Але на нашому боці фактор домашнього поля і підтримка вболівальників, які, сподіваюся, заповнять трибуни білоцерківського стадіону. У таких матчах все вирішує самовіддача і в кого вона виявиться більше, той і пройде в наступний етап змагань.

Кирило Суслов, воротар «Арсеналу»:

1. Думаю, що із жеребом нам пощастило. По-перше, тому що Біла Церква побачить команду Прем'єр-Ліги, а по-друге, при всій повазі до «Кривбасу», у нас є непоганий шанс вийти в 1/8 розіграшу Кубка України. Якби нам попався «Шахтар», «Динамо» або «Металіст» шанси пройти далі були б мізерними, а так є можливість вийти в наступний етап змагань.

2. На мою думку, команда, яка на сьогоднішній день займає п'яте місце в Прем'єр-Лізі, слабких місць фактично не має. Кожна ігрова лінія криворізької команди укомплектована висококваліфікованими і досвідченими гравцями. «Кривбас» нині демонструє хороший комбінаційний футбол.

3. Зовсім недавно ми непогано зіграли з запорізьким «Металургом» і ПФК «Севастополь», тобто з тими командами, які в минулому чемпіонаті виступали в Прем'єр-лізі. То чому б нам так само добре не зіграти і з «Кривбасом»? Якщо оцінювати шанси суперників, то перевага, як у команди вище класом, на боці «Кривбаса». Але не варто забувати, що «Арсенал» грає вдома, тому ми розраховуємо на хорошу підтримку глядачів, вони повинні стати нашим дванадцятий гравець. Саме тому у відсотковому співвідношенні ризикну поставити 51 на 49 в нашу користь.

Олександр Лебединець, захисник, капітан «Арсеналу»:

1. «Арсеналу» випав непоганий шанс проявити свої найкращі футбольні якості, перевірити себе в матчі з сильним опонентом. «Кривбас» - хороша команда. Буде дуже цікаво провести гру з суперником, який виступає рангом вище.

2. «Кривбас» грає в сучасний футбол. Їхній головний тренер Юрій Максимов прищеплює криворізької команді європейську манеру гри, зміст якої дійсно вражає. До того ж у них непоганий підбір виконавців, які мають непоганий досвід виступів не тільки в елітному дивізіоні а й на євроарені. Однак у футболі прізвища і ранги визначальну роль не грають.

3. Все буде залежати від бажання, настрою і спортивного везіння. Перед матчем шанси рівні у всіх. Прогнозувати я не люблю, але все ж оцінив шанси обох команд як 50 на 50.

Павло Рибковський, півзахисник «Арсеналу»:

1. У минулому році, волею жереба, в суперники у Кубку нам була визначена алчевська «Сталь». У чемпіонаті у нас зараз важкий графік виїздів, тому хотілося, щоб кубковий матч ми проводили вдома. Всі хлопці в команді хотіли, щоб на цей раз нам у суперники дісталася команда Прем'єр-ліги. «Кривбас» - дуже навіть непоганий жереб.

2. На мій погляд, «Кривбас» одна з найдосвідченіших команд Прем'єр-ліги. У минулих чемпіонатах вони весь час були в нижній частині турнірної таблиці, в цьому ж сезоні криворізька команда стартувала дуже вдало. Думаю, це можна пояснити тим, що під час міжсезоння вони не тільки не розгубили гравців основного складу, а й підписали нових досвідчених футболістів. Атака «Кривбасу» стала більш потужною, всі ігрові ланки більш зіграними.

3. Все залежить від того, яким складом «Кривбас» до нас приїде. Резервним - шанси на проходження вище у нас, якщо ж основним складом, то більше шансів буде у суперника. Але незалежно від того, хто у складі криворізької команди вийде на поле, ми докладемо максимум зусиль, щоб подарувати Білій Церкві 1/8 фіналу розіграшу Кубка України.

Сергій Костюк, півзахисник «Арсеналу»:

1. Матчі з суперником, який вище тебе рангом, завжди носять непередбачуваний характер. Буде цікаво на тлі більш сильного опонента перевірити свої власні сили. Так що у нас є всі підстави бути задоволеними випали нам жеребом. Хотілося, щоб на гру з «Кривбасом» білоцерківські глядачі повністю заповнили трибуни стадіону і надали нам солідну підтримку.

2. Окремої, яскраво витриманого лідера «Кривбас» не має. Зате в них інший козир - маючи футболістами приблизно одного рівня «Кривбас» перш за все, сильний своєю командною грою. Та й ігрова дисципліна у криворіжців на належному рівні.

3. У таких матчах все залежить від настрою. «Кривбас», дивлячись на турнірну таблицю першої ліги і бачачи, яке місце ми займаємо там, думаю, поставиться до нас як до серйозного суперника. Ми ж у свою чергу, граючи вдома при своїх уболівальниках, будемо налаштовуватися тільки на позитивний результат поєдинку. Так що шанси на проходження рівні.

Дмитро Леонов, нападник «Арсеналу»:

1. Ми хотіли, щоб за підсумками жеребкування нам дістався представник елітного дивізіону. Адже завжди цікаво грати з командою вище рівнем, адже саме в таких матчах можна перевірити, на що ти дійсно здатний. Та й той факт, що ми граємо вдома не може не радувати. Думаю, що нам належить провести складний, але в той же час цікавий матч. Сподіваюся, що кубковий поєдинок викличе справжній ажіотаж в Білій Церкві і нас прийдуть підтримати багато вболівальників.

2. «Кривбас» - сильна команда з хорошим підбором гравців, яку очолює молодий, але кваліфікований тренер.

3. Рівень команд першої ліги зріс, а Кубок це таке змагання, де все залежить від настрою на гру. Ми будемо налаштовані рішуче. За «Кривбасом» - той факт, що вони грають рангом вище. Тому шанси команд - 50 на 50.
Переглядів: 1480 | Додав: Admin
Всього коментарів: 2
2 Angeliys  
надіюсь добру рекламу зроблять перед матчем, хочу побачити афіші по всьому місту, чим більше забєм стадіон, тим більше шансів пройти в 1/8!!!

1 @Футболисттт@  
Знач треба заповнить стадіон.........

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Сентябрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua