Среда, 24.04.2024, 13:56

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Сентябрь » 17 » 11 тур. "Титан" – "Арсенал" 0:2
18:56
11 тур. "Титан" – "Арсенал" 0:2
«Титан»: Кошелєв, Маслов, Калініченко, Шитов, Столярчук, Субочєв (Ковальов, 46), Мацак, Камерцель (Яровенко, 67), Довжик (Климентовський, 81), Визьонок (Івлев, 46), Кравченко. Запасні: Тукач, Момотенко, Федорченко. Головний тренер: Микола Федоренко.
«Арсенал»: Суслов, Стоян (Славов, 83), Лебединець, Налигач, Гонщик, Рибковський, Костюк (Коваленко, 81), Проневич, Степанчук (Шупик, 40) Леонов (Товкацький, 73), Постолатьєв. Запасні: Марущак, Антонюк, Малий. Головний тренер: Ігор Артимович.
Голи: Леонов (18) Славов (90)
Попередження: Калініченко (40) - Стоян (32) Суслов (40) Степанчук (40) Постолатьєв (72)
Статистика особистих зустрічей між сьогоднішніми суперниками налічувала два матчі, і обидва на користь «Титану». У першому матчі дебютного сезону кримчани вирвали в Білій Церкві перемогу - 2:1, з таким же рахунком переграли і вдома. Таким чином, «Арсенал» для «Титану» став єдиною командою, яка поступилася всі шість очок у минулому сезоні.

У новому сезоні «каноніри» почали дуже вдало - з десяти зіграних турів поступилися тільки одного разу, і, незважаючи на нічийну серію з чотирьох матчів, знаходяться в лідируючій групі. Стільки ж матчів не програє «Титан», до того ж, з останніх шести домашніх ігор ними було виграно п'ять.

Не зміг вийти на поле «титанівець» Артем Євланов через перебір карток. В останніх іграх Артем добре підсилив гру команди, але в матчі з «Нафтовиком» отримав непотрібну жовту на рівному місці.

З перших хвилин «Арсенал» захопив ініціативу і володів нею практично весь перший тайм. У дебюті зустрічі пішов хороший навіс на дальню штангу воріт «Титану», і тільки у високому стрибку Кошелева вдається забрати м'яч, буквально знявши його з голови Степанчука. На 7-й хвилині небезпечно пробиває під поперечину Лебединець, перебуваючи на підступах до штрафного по центру. Голкіпер «Титану» рятує, перевівши м'яч на кутовий. Після подачі корнера знову удар - Налигач ефектно пробивав п'ятою, але м'яч пройшов трохи вище воріт.

На 9-й хвилині «Титан» відповів небезпечним моментом: послідував пас на Віталія Субочева, той увірвався в штрафну гостей з кута майданчика і сильно пробив в ближню дев'ятку. М'яч влетів у сітку воріт, але із зовнішнього боку.

В черговий раз вступає в гру Кошелев, забравши підступний занедбаність під поперечину. У протилежних воріт помиляється захисник, подарувавши м'яч Кравченко. Але тут же виправляється, заблокувавши удар Сергія.

18-а хвилина зустрічі: в двадцяти метрах від воріт, перебуваючи перед кутом штрафної, несподівано пробиває Дмитро Леонов. Захист дав ударити, а Кошелев не зміг потягти м'яч з дальньої дев'ятки. Чудовий удар і «Арсенал» повів 1:0.

На 36-й хвилині рахунок міг подвоїтися: «Титан» подавав кутовий, але пішло перехоплення м'яча, стрімка контратака віялом і нападник канонірів виходить один на один з воротарем. М'яч пролетів повз Кошелева вже у порожні ворота, але захисник Калініченко рятує команду, вибивши м'яч буквально з лінії воріт.

До кінця тайму у «Титану» було кілька моментів, але до взяття воріт не дійшло. Спочатку в метрах 30 від воріт Довжик пробивав зі штрафного у верхній кут. І на 40-й хвилині намагався пробити Визенок в падінні головою, але в обох випадках воротар Суслов впорався з м'ячем без проблем.

На останній хвилині тайму Субочев прорвався по флангу до штрафного, але рішення прийняв не найкраще: на вістрі атаки просив пас Визенок, в районі точки відкривався Довжик, але м'яч був відправлений високою подачею на далеку штангу в абсолютно порожню зону. «Арсенал» відповів небезпечним ударом по воротах зі штрафного. Бив Степанчук, м'яч підступно вилетів через гравців, але Кошелев встигає зреагувати і накриває м'яч на лінії.

Після перерви Титан провів пару замін, не можна сказати що сьогодні вони дуже допомогли господарям, але тим не менш у другому таймі ініціативу вони перехопили. І незабаром був створений найнебезпечніший момент біля воріт «Арсеналу». Партнери по команді вивели Кравченко сам на сам з голкіпером, але ситуація була з гострого кута. Сергій пробив у дальній і м'яч трохи розминувся зі штангою. Через кілька хвилин, побачивши відкритий ближній кут, Кравченко небезпечно б'є практично з флангу, але Суслов встигає переміститися і насилу м'яч парирує.

«Каноніри» все частіше небезпечно контратакують. Склалося враження, що гості тактично сіли в оборону, наносячи на ворота суперника гострі випади. Проведені заміни у другому таймі дуже підсилили і освіжили їхню гру. Ще на початку тайму пролунав тривожний дзвінок, коли нападник «Арсеналу» сольним проходом розрізав оборону і вийшов на Кошелєва, але вдарив сильно над поперечиною. На 63-й хвилині Степанчук протаранив оборону «Титану» з правого флангу і виклав партнеру «на блюдечку», а в завершальному ударі Постолатьєв пробачив господарів, не потрапивши практично в порожні ворота. Через хвилину небезпечно б'є свіжий гравець Коваленко, по центру з дуги штрафного. Витягнувшись у струнку воротар «Титану» насилу тягне м'яч з кута.

Небезпечний момент виник біля воріт «Арсеналу» після подачі корнера: Маслов добре навісив, могли пробивати Івлєв і Кравченко, але нападники «Титану» в цьому моменті перебували в якомусь заціпенінні. Тут же б'є Калиниченко з-за штрафної - неточно. Незабаром добре навісив Столярчук, але Івлєв програє на другому поверсі.

Міг забити щойно вийшовший на заміну «канонір» Товкацький - пройшовши двох захисників, Василь з 9 метрів розстрілював ворота, але Кошелев парирує м'яч у дальньому куті.

У «Титану» виходить захисник Климентівський, але займає незвичну для себе позицію Довжика. Незабаром йому вдається пробити головою по воротах, але м'яч пішов над поперечиною.

Після флангового навісу Маслова бив Кравченко, але неточно. «Арсенал» небезпечно контратакує вчотирьох проти трьох, і в останній момент Шитову вдається перешкодити завдати завершального удару. У наступному моменті знову рятує той же захисник «Титану», коли Славов вивів Постолатьєва під розстріл воріт. А на останній хвилині зустрічі контрвипади гостей все ж увінчалися успіхом - відбувся вихід удвох на одного захисника, розіграш м'яча і Славов ставить завершальну крапку в матчі, забивши практично в порожні ворота.

«Титан» провів найгіршу гру в цьому сезоні. Можливо, команда не відновилася після складного матчу в Охтирці, ще й перерва між турами вийшов коротше звичайної. Сьогодні було багато браку в передачах, часто оборона господарів просто вмикала зелене світло нападником «Арсеналу». Одним словом, кримчани не були схожі на себе, і тренерському штабу є що пред'явити своїм гравцям. Через три дні знову складна гра за Кубок проти «Дніпра», і з такою грою «Титану» складно буде протистояти досвідченому супернику. Гра «Арсеналу» залишила хороше враження, дуже мобільна і швидкісна команда, по праву займає місце в лідируючій групі, ну і перемогли вони сьогодні заслужено.

Сергій Серафимів, спеціально для UA-Футбол
Переглядів: 2998 | Додав: Admin
Всього коментарів: 171 2 »
17 ura20602  
смотрим видео!!! http://fctitan.titanexport.com/load/titan_armjansk_arsenal_belaja_cerkov_0_2_0_1/2-1-0-573

14 Admin  
Так, 10 грн. Пільговий - 5 (діти, школярі, студенти, пенсіонери, ветерани).

15 Alex  
а на пільговий треба мати з собою студентський?

16 Admin  
Так.

9 @Футболисттт@  
Адмін , а де ти знайшов шо матч о 16:30 , а не о 17:00?

10 Admin  
Повідомило наближене до клубу джерело.

11 MaxOn  
Инфа 100%?? Мне в группу обьявление делать, не хочу людей в заблуждение вводить!!

12 Admin  
Не 100%, але скоріше за все. Оголошення краще після вихідних зробити.

13 MaxOn  
Да я в принципе уже кинул его, скорее всего точно будет раньше, так как освещения нету на Трудовых!! Спасибо за инфу!!

8 Gedz  
ура

7 Angeliys  
ура перемога, головне що прервали ці нічії, теперь чекаєм кривих!

6 jamalli  
красавцы,мы дождались победы, так надо и с кревбасом

5 mel  
АРСЕНАЛ ТАК ТРИМАТИ. ВПЕРЕД ДО ПРЕМ"ЄР-ЛІГИ. УРА!!!!!!!!!!!!

4 ura20602  
Молодцы, так держать!!!!

3 @Футболисттт@  
Молодці!!!!!!

2 btslove  
Поздравляю команду и всех наших болельщиков!!! Мы верим в вас, ребята!!!

1-10 11-11
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Сентябрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua