Суббота, 27.07.2024, 03:20

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Сентябрь » 26 » 12 тур. "Арсенал" – "Енергетик" 1:2
09:19
12 тур. "Арсенал" – "Енергетик" 1:2
Голи: Лебединець (36), Боришкевич (74, з пенальті), Чернов (90 +3).
«Арсенал»: Суслов, Гонщик, Лебединець - к, Малий, Антонюк, Рибковський (Товкацький, 73), Проневич (Коваленко, 46), Леонов (Славов, 46), Шупик, Костюк, Постолатьєв.
«Енергетик»: Карпов, Данищук, Лазорик - к, Юрченко, Соколенко, Гребинський, Боришкевич (Микуш, 80), Чернов, Януш (Долотко, 61), Семенина (Деренюк, 82), Сікорський (Заїка, 55).
Попередження: Боришкевич (7), Заїка (66), Чернов (90 +4).
Схоже, нині білоцерківський «Арсенал» переслідує те, що у футболі прийнято називати «фатум останніх хвилин». Судіть самі, у кубковій грі цього тижня проти одного з лідерів Прем'єр-ліги криворізького «Кривбасу» підопічні Ігоря Артимовича два голи з трьох пропустили на 45 і 120 хвилині. Втрата концентрації коштувала «канонірам» поразки в матчі, в якому програшу вони ну аж ніяк не заслуговували. Щось подібне сталося і через три дні у поєдинку першості проти аутсайдера першої ліги бурштинського «Енергетика». Однак поразка в цьому випадку куди образливою. Адже білоцерківці не просто програли, вони позбулися третього місця на турнірному п'єдесталі, яке міцно утримували за собою протягом останнього часу. До того ж програли в тому матчі, в якому практично протягом усього ігрового часу володіли як ігровою, так і територіальною ініціативою. Про післяматчеву статистику ударів по воротах я вже й не кажу.

Майбутнього поєдинку в Білій Церкві очікували з деякою часткою побоювання. По-перше, білоцерківські уболівальники боялися, що їхні улюбленці не зможуть за такий короткий проміжок часу відновитися від виснажливого кубкового матчу. («Енергетик» також брав участь в 1/16 розіграшу Кубка України, але в їх очному протистоянні з одеським «Чорноморцем» все закінчилося в основний час). По-друге, саме становище «Енергетика» на турнірному п'єдесталі прогнозує цілковиту самовіддачу бурштинським гравців у всіх матчах, адже кожне очко для них на вагу золота. І хоча зіграна лише тільки третя частина чемпіонату, відступати «Енергетику» було вже нікуди. Вони як поранений звір кожне турнірне очко готові мало не вигризати зубами. А поранений звір, як відомо, небезпечний подвійно. Ну і, по-третє, зовсім недавно на тренерському містку «Енергетика» відбулися зміни: замість Богдана Блавацького виконуючим обов'язки головного тренера бурштинців став Микола Вітовський. А випадки, коли колектив під керівництвом щойно прийшовшого наставника відразу ж починає досягати позитивних результатів, не так вже й рідкісні. Та й самому тренерові, думається, хочеться якомога швидше позбутися приставки «в. о.», тому настрій на будь-яку гру бурштинської команди прогнозувався просто божевільним.

І перші хвилини звітного поєдинку це підтвердили. Зі стартовим свистком ужгородського рефері Михайла Мітровского (до роботи якого в білоцерківських вболівальників виникли досить грунтовні претензії) гості завзято пішли вперед. Найактивнішим у складі «Енергетика» був вихованець кіровоградського футболу Андрій Чернов, який вже в дебюті поєдинку відзначився кількома ударами з дальньої дистанції. Білоцерківці перехопили ініціативу хвилині до п'ятнадцятої, і незабаром триходова комбінація за участю Костюка, Постолатьева і Леонова цілком могла стати результативною. Але м'яч після удару останнього пролетів вище перекладини. Варто зазначити, що Дмитро Леонов як завжди був одним з найактивніших гравців у складі «Арсеналу», всі свої атаки «каноніри» будували саме через нього, та ось тільки до завершального удару по воротах «Енергетика» справа доходила не так вже й часто. Внаслідок чого вже на 31-й хвилині головний тренер білоцерківського клубу зняв з гри форварда Володимира Постолатьева. Рахунок же в матчі відкрив центральний захисник «Арсеналу», капітан команди Олександр Лебединець. Виконуючи штрафний удар, Вадим Гонщик закинув м'яч у штрафний майданчик суперника, а центрбек «канонірів», вистрибнувши вище всіх, переправив м'яч у сітку воріт бурштинців. Під кінець першого тайму у Лебединця була можливість стати автором і другого гола, але м'яч після його удару потрапив в одного з «канонірів». Свій дебютний гол за «Арсенал» міг забити і Євген Шупік, але воротар «Енергетика» Сергій Карпов зняв м'яч у нього буквально з голови.

Після перерви у складі «Арсеналу» відбувається подвійна заміна. Яскраво вираженого форварда став грати Вадим Славов (двічі відзначився у двох останніх поєдинках), а місце в центрі півзахисту зайняв Костянтин Коваленко. Завдяки замінам «каноніри» посилили натиск на ворота суперника, та ось тільки проблема з точним завершальним ударом залишилася невирішеною. Кілька разів захисники «Енергетика» блокували удари Шупика, Славова і Рибковського. А якщо ж «каноніри» все ж примудрялися пробивати, то м'яч летів, або над поперечиною, або поруч зі штангою.

Бачачи, що «шкіряна сфера» вперто не йде у ворота, господарі, схоже, вирішили, що і мінімальної перемоги буде достатньо і знизили оберти. За що незабаром і поплатилися. «Енергетик» в контратаки переходив не так вже й часто, а по воротах Кирила Суслова бив і того рідше. І все ж одну атаку в основний час їм вдалося довести до логічного завершення, після того як у ворота «Арсеналу» був призначений одинадцятиметровий штрафний удар, чітко реалізований Володимиром Боришкевич.

Після пропущеного гола «каноніри» активізувалися, і небезпечні моменти біля володінь Карпова стали виникати із завидною регулярністю: м'яч після удару Антонюка пройшов у лічених сантиметрах від штанги, «постріл» Лебединця прийшовся в поперечину, Славов був готовий переправити м'яч у сітку, але вдало на випередження зіграв страж бурштинським воріт. Через кілька хвилин він, парируючи дальній гарматний удар білоцерківського капітана, не зміг утримати м'яч в руках і «шкіряна сфера», буквально завмерла на лінії воріт, після чого все ж була накрита голкіпером «Енергетика». А в одній з атак хтось з гравців «Енергетика» зіграв у своєму штрафному майданчику рукою. Порушення правил побачили всі присутні на стадіоні. Крім ужгородського арбітра, чий свисток зберіг гробове мовчання.

А незабаром спрацювала стара футбольна істина: не забиваєш ти - заб'ють тобі. І коли вже йшли додані хвилини, Андрій Чернов приніс своїй команді сенсаційну перемогу.

Андрій Варакін, спеціально для UA-Футбол
Переглядів: 2464 | Додав: Alex
Всього коментарів: 6
6 белая  
mars 100% Согласен с тобой!!! И слава Богу что у нас есть такая команда как Арсенал,большое спасибо лично Горобцу и всему составу-футболистам,тренерам,докторам...и т.д.! Спасибо что можно прийти на стадион и получить адреналин...Пусть поражение,пусть обидное... Переживём! АРСЕНАЛ ВПЕРЁД!!!

4 Big Gun  
Ебануться. Арсенал просто не хочет в премьер лигу. Не вывезут. Только тупо так делать.
На сколько я заметил игроки даже не похлопали ультрас, когда матч закончился.

5 mars  
Ребята какая Премьер-лига,у клуба нет даже нормальной инфраструктуры и нормального спонсора,5-8 место это реальные возможности Горобца.Проиграш обиден,но надо быть реалистами,для основной массы игроков это предел и им надо постоянно играть на грани возможного,у нас нет игроков которые даже в пол силы могут решить исход матча.Возмите Крымтеплицу и стадион прекрасный и база и гостинница,но как-то в вышку не спешат,взять Трудовые там и освещение надо сделать-это немалые деньги,да и не серьезно на выезды ездить на бусиках,у Энергетика и то приличный автобус.Я уже писал что хорошо что пока у Горобца есть возможности,не дай Бог какие проблемы и все и з местных бизнесменов никто не поможет,есть пример Роси.

3 ArSeNaL BC  
iграки надеюся осознають свои ошибки)i будуть вигравать наступнi iгри))))арсенал дуже молода команда всього 5 год

2 Gedz  
параша

1 астер  
позор!!!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Сентябрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua