Пятница, 29.03.2024, 17:13

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Октябрь » 5 » 13 тур. "Сталь" – "Арсенал" 3:2 (+ відео)
02:18
13 тур. "Сталь" – "Арсенал" 3:2 (+ відео)
Голи: Дегтярьов 7, Гавриш 30,47 - Степанчук 22, Товкацький 90 +4
«Сталь»: Комарицький, Ховбоша (Янченко, 86), Колесніченко (Солдат, 81), Кондратюк, Сікорський, Дегтярьов (Одинцов, 77), Гавриш (к), Мироненко (Акименко, 73), Батюшін, Окана-Стазі - Колінс.
«Арсенал»: Суслов, Антонюк, Налигач, Лебединець (к), Гонщик, Рибковський (Товкацький, 80), Проневич, Коваленко (Костюк, 67), Степанчук (Алексанов, 76), Леонов, Славов (Шупік, 70).
На 76-й хвилині Леонов («Арсенал») не реалізував пенальті (мимо воріт).
Попередження: Гавриш, 32. Батюшін, 81 - Антонюк, 16. Леонов, 65. Налигач, 89.
У порівнянні з переможним матчем попереднього туру проти «Нафтовика», сьогоднішній поєдинок «Сталь» починала з двома змінами в стартовому складі, причому обидва зміни були вимушеними. Мірошник спостерігав за грою з трибуни через травми, а Поступаленко отримав в Охтирці четверту жовту картку, і, як наслідок, дискваліфікацію. У «Арсенала» без кадрових проблем також не обійшлося - в першу чергу відзначаємо відсутність навіть у заявці Постолатьєва, що отримав у зустрічі з «Енергетиком» пошкодження.

«Сталь» розпочала зустріч досить активно, вже в дебюті поєдинку кілька разів пробивши по воротах, а також заробивши кутовий і перспективний штрафний. І вже на сьомій хвилині поєдинку нагнітання обстановки принесло результат: Окана з лівого флангу виконав подачу у воротарський, і в результаті плутанини Гонщика з Сусловим укупі з активністю Дегтярьова, наймолодший гравець «Сталі» пробив практично від лицьової лінії: рикошетом від голкіпера м'яч опинився в сітці - 1:0.

Забивши гол, алчевці знизили оберти, і тепер вже краще виглядали гості. Не минуло й двох хвилин, як «Арсенал» втратив перший реальний шанс відігратися: після передачі врозріз Славов вийшов один в один з Комарицький, але голкіпер зіграв блискуче, вчасно кинувшись під удар. Підступно з-за штрафної пробивав Проневич - знову Комарицький був на місці. «Сталь» відповіла моментом Дегтярьова, який, взявши ініціативу на себе, під кутом увійшов у штрафний майданчик: після відскоку пробивав Гавриш - на шляху м'яча в ворота виявився Проневич.

І все ж, гостріше в цей час виглядав «Арсенал», якому в середині тайму вдалося відігратися. Швидка атака правим флангом завершилася прострілом прицільним Леонова на дальню стійку, де у дотик замкнув його Степанчук - 1:1. Більш того, не минуло й хвилини після розіграшу футболістами «Сталі» м'ячі з центру поля, як підопічні Анатолія Волобуєва могли опинитися в ролі відіграються: Окана втратив м'яч у штрафному майданчику гостей, і в результаті швидкісний контратаки «Арсеналу» небезпечно метрів з шістнадцяти пробив Славов - поперечина. Ще через хвилину після передачі того ж Славова з району одинадцятиметрової позначки безперешкодно бив Рибковський - Комарицький по-хокейному відбив м'яч ногою.

Стримуючи натиск гостей, «Сталь» намагалася будувати відповідні контратаки. В одній з таких, після подачі кутового від «Арсеналу» Окана розігнав швидкісний випад, і захисники білоцерківців сфолили при вході в штрафний майданчик на Колінс. Гавриш пробив в обвід «стінки», застав зненацька голкіпера, який чекав удар в інший кут - 2:1. У кінцівці тайму суперники обмінялися по одному хорошому моменту для взяття воріт. Спочатку Леонов пробив з дуже гострого кута - Комарицький був на місці, після чого відмінний удар головою, замикаючи навіс Мироненко, завдав Окана - Суслов в кидку виручив свою команду.

Якщо в першому таймі обидві команди показали змістовний футбол з великою кількістю красивих атак і небезпечних моментів, то в другому футболісти значно більше нервували і помилялися, внаслідок чого гра помітно втратила у видовищності. Особливо це стосується «Арсеналу», який після третього гола у свої ворота буквально знітився. Для того щоб збільшити свою перевагу, «Сталі» знадобилося рівно 100 секунд другого тайму: після прострілу зліва від Окани і невпевненої гри на перехопленні Суслова з району лінії воротарської м'яч проштовхнув у сітку Гавриш - 3:1.

Забивши третій м'яч, команда Анатолія Волобуєва заграла більш спокійно, практично не допускаючи помилок першого тайму в обороні і регулярно створюючи моменти біля воріт гостей. Особливо помітно перевершували опонентів футболісти «Сталі» в центрі поля, маючи можливість довго контролювати м'яч. Кращий шанс забити четвертий гол упустив Колесніченко, який замикав чергову гостру подачу з кутового від Батюшіна, потрапивши у стійку. Також кілька разів небезпечно, але неточно з близької відстані пробивали Окана і Колінс. Стовідсотковий шанс забити був і в «Арсенала»: після плутанини в обороні м'яч в межах карного майданчика влучив у руку Ховбоше - пенальті. Удар з одинадцятиметрової позначки у гостей виконував Леонов, запустивши м'яч набагато вище поперечини.

За п'ять хвилин до закінчення основного часу матчу Одинцов, вдало зігравши на добиванні, все ж забив четвертий гол у ворота команди Ігоря Артимовича, але арбітри матчу з не зовсім зрозумілих причин його не зарахували. А от «Арсенал» вже на четвертій компенсованій хвилині все ж скоротив відставання в рахунку до мінімуму. Товкацький після передачі з правого флангу виграв верхову боротьбу у вийшов на заміну дебютанта «Сталі» Солдата і ударом головою перекинув Комарицького - 3:2. За що залишилися до фінального свистка секунди створити хоча б подобу штурму воріт «Сталі» гості вже не встигли.

У результаті, третя поспіль перемога «Сталі». Настільки вражаючого результату алчевці не добивалися з березня нинішнього року. Попереду у команди Анатолія Волобуєва виїзд до Кіровограда до «Зірці», де через дискваліфікацію не зіграє капітан і автор сьогоднішнього дубля Віталій Гавриш, який отримав сумнівне попередження від, до речі, кіровоградського арбітра Геннадія Махна.

UA-Футбол



Переглядів: 3199 | Додав: Admin
Всього коментарів: 3
3 Varun  
A pleasingly ratioanl answer. Good to hear from you.

2 Dmytro  

1 владимир  
Маленькая ошибка, голевую передачу отдал Шупик

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Октябрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua