Четверг, 28.03.2024, 20:00

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Октябрь » 6 » 14 тур. "Арсенал" – "Олімпік" 1:0
13:19
14 тур. "Арсенал" – "Олімпік" 1:0
Гол: Проневич (68).
«Арсенал»: Марущак, М. Стоян, Гонщик (Малий, 46), Лебединець - к, Налигач, Рибковський (Алексанов, 61), Степанчук, Костюк (Шупік, 54), Проневич, Леонов (Товкацький, 56), Славов.
«Олімпік»: Жданков, Іванов (Галушкин, 71), Гришко, Чех - к, Огиря, Головченко (Лівицький, 76), Лебідь, Дорошенко (Кішка, 73), Волков, Шаврін, Поднебенной.
Попередження: Дорошенко (37), Малий (47), Головченко (73), Жданков (90).
На 5-й хвилині Налигач не реалізував пенальті (воротар).
Нарешті, прорвало! Після більш ніж місячної перерви «каноніри» здобули перемогу на своєму полі (їхня остання вікторія на «Трудових резервах» датована 21 серпня в матчі із запорізьким «Металургом»). Три поразки поспіль (кубкова зустріч з «Кривбасом» і 2 гри в рамках чемпіонату проти «Енергетика» і «Сталі») вселили в серця шанувальників «Арсеналу» побоювання: а чи не підчепили чи їхні улюбленці того, що у футболі прийнято називати «ігровим кризою». Мовляв, і гра, здавалося б, є, та ось результат-то, де? Відповідь на це питання і покликаний був дати поєдинок проти донецького «Олімпіка»...

«Арсенал» переміг. Здавалося б, які тепер можуть бути питання? А ні. Запитань після цього матчу трохи назбирати. Тепер результат, котрий нібито і є, та ось тільки що сталося з самим змістом гри білоцерківської команди? Склалося таке враження, що футболісти «Арсеналу» просто елементарно не можуть грати першим номером. У матчах із суперниками класом вище, з тим же криворізьким «Кривбасом» і запорізьким «Металургом» білоцерківці хоч і грали від оборони, але виглядали дуже і дуже непогано. У поєдинках ж проти суперників рівнем трохи нижче - «Енергетика» і «Олімпіка», коли гру потрібно було вести самим, «каноніри» мали кілька інертний вигляд.

Крім того, здалося, що білоцерківці в звітній зустрічі вийшли на поле, на тлі ну дуже великий втоми. Ніхто не заперечує того, що нині календар у першій лізі зверстаний таким чином, що доводиться грати через кожні три-чотири дні і можна елементарно «наїстися футболом». Але ж календар ігор однаковий для всіх.

Ну і нарешті, питання, якого не можна не торкнутися: це реалізація «канонірами» одинадцятиметрових ударів. В останніх семи матчах «Арсенал» чотири рази пробивав пенальті. І реалізований був лише тільки один з них. Точно з одинадцятиметрової позначки в Севастополі пробив Дмитро Леонов. У матчі з «Кримтеплицею» Дмитро Проневич пробив у поперечину, той же Леонов у грі минулого туру в Алчевську проти «Сталі» запустив м'яч вище воріт, в цьому ж матчі Владислав Налигач з одинадцятиметрової позначки не зміг переграти донецького воротаря. Сумна намітилася тенденція, одначе. Може на відпрацювання пенальті на тренуваннях необхідно надавати особливого значення?..

Переходячи безпосередньо до опису самого матчу, необхідно зазначити, що активно почав гру «Арсенал» був близький до успіху вже на четвертій хвилині зустрічі, коли по черзі після подачі кутового по воротах пробивали Олександр Лебединець та Дмитро Леонов. Обидва рази донецьку команду врятував її голкіпер, але під час тієї ж атаки гравці «Олімпіка» у своєму штрафному майданчику порушили правила проти Сергія Костюка, за що і було призначено пенальті. Але як уже було зазначено вище, Владислав Налигач не зміг переграти стража донецьких воріт Дмитра Жданкова.

Після цього, гра перейшла у більш спокійне (якщо не сказати сонне) русло і протікала в основному в центрі поля. Обидва суперники рідко коли наближалися до володінь один одного, а ударів по воротам не було й близько. За таким сценарієм пройшла більша частина ігрового часу у першому таймі. Здалося, що всі основні події розгортатимуться після перерви, проте гості були іншої думки. Саме вони створили біля воріт «Арсеналу» два по-справжньому гольові моменти. Спочатку отримавши право на штрафний удар метрів за двадцять до володінь Марущака, Вадим Шаврін спробував направити м'яч у верхній кут воріт білоцерківських, але влучив у «стінку» і «шкіряна сфера» вилетіла за межі поля. Після подачі кутового той же Шаврін безперешкодно пробивав головою метрів з семи, проте голкіпер «Арсеналу» був напоготові. Вийшов Мар'ян Марущак переможцем і в очній дуелі з Кирилом Дорошенко, коли донеччанин намагався вразити нижній кут воріт «Арсеналу» метрів з п'яти.

Створені гостями моменти вивели господарів з інертного стану, мобілізуватися, «каноніри» також провели кілька атак, які для «Олімпіка» могли б завершитися плачевно. Спочатку з середньої дистанції на пильність голкіпера донецького перевірив Павло Рибковський. Невдовзі Сергій Степачнук діагональним пасом у штрафному майданчику суперника знайшов Вадима Славова, але в останній момент донецький захисник вибив м'яч з-під ноги білоцерківського форварда.

У другому таймі «каноніри», розуміючи, що чергову нічию (а то не дай Бог і поразка) вболівальники просто не зрозуміють, значно активізувалися. Захист «Олімпіка» запрацювала на повну потужність, але під тиском господарів час від часу давала збої. В одному з таких епізодів рахунок у матчі міг відкривати вийшов на заміну Сергій Малий, але з близької відстані не зміг переграти Дмитра Жданкова.

Не зменшуючи обертів, підопічні Ігоря Артимовича впритул насіли на ворота гостей. І незабаром-таки домоглися бажаного. Підхопивши м'яч у центрі поля, Дмитро Проневич наблизився до штрафного майданчику і потужно «вистрілив» метрів з 25-ти. «Снаряд» ударившись об штангу, залетів в донецькі ворота. На куражі господарі провели ще кілька перспективних атак, але із завершальним ударом вже якось не складалося. «Олімпік», намагаючись відігратися, великими силами йде вперед, і при першій же можливості донецькі гравці пробивають по воротах, та ось тільки точність їх ударів залишає бажати кращого. Ну а господарі, після розіграшу кутового, могли забити і другий гол. Однак м'яч після удару Малого потрапив у поперечину. Так що довелося «Арсеналу» задовольнитися хоч і мінімальну, але все ж перемогою...

Андрій Варакін, спеціально для UA-Футбол
Переглядів: 1918 | Додав: Admin
Всього коментарів: 7
7 Dmytro  
14 тур. "Арсенал" – "Олімпік" 1:0. Прес-конференція



Ігор Петров (гол. тренер "Олімпіка"): "Білоцерківський "Арсенал" - добре організована дружина, не дарма вона знаходиться зверху турнірної таблиці..."
Ігор Артимович (гол.тренер "Арсенал БЦ"): "Постріли та навіси, які йшли в штрафний майданчик, були розраховані на те, що Володя [Постолатьєв] буде боротися... ну нема його, учимся без нього..."

6 Dmytro  
Перша ліга. Огляд голів. 14-й тур

5 2gene  
найнудніша була з енергетиком однозначно!

4 mel  
Можливо ця гра й була нудна, але для АРСЕНАЛУ зараз необхідний результат, тому що три поспіль поразки можуть послабити командний дух любого клубу. Тому Їм зараз як ніколи потрібна наша підтримка. АРСЕНАЛ!!! ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!!! ВПЕРЕД МИ З ВАМИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

3 белая  
Молодцы!!! С победой всех нас!!! Тяжелейшая игра,видно что устали после игры и переезда в Алчевск... АРСЕНАЛ ВПЕРЁД мы с вами!!!!!!!!

2 brat5  
у команди немає просто стимулу виложуватись...За 1-2 місце їм дадуть по голові, а завдання на сезон поставили 5 місце..от вони і плавають

1 Alex  
просто немає слів, це була найнудніша гра за всю історію футболу... angry

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Октябрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua