Суббота, 20.04.2024, 15:37

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Октябрь » 14 » Матч "Говерла-Закарпаття" – "Арсенал" може не відбутися. ОНОВЛЕНО
22:57
Матч "Говерла-Закарпаття" – "Арсенал" може не відбутися. ОНОВЛЕНО
Журналістам закарпатського видання стало відомо: сьогодні до передматчевого тренування на ужгородському стадіоні «Авангард» не були допущені гравці ФК «Арсенал» (Біла Церква).
Завтра, 15 жовтня на ужгородському стадіоні «Авангард» повинен був відбутися матч між ФК «Говерла-Закарпаття» і ФК «Арсенал».

Проте керівництво КП Стадіон «Авангард» зважилося на безпрецедентний крок, який не має аналогів в історії взаємин стадіону і регіонального футбольного клубу: проведення матчу і тренування гравців обох команд на ужгородському стадіоні заборонили.

За словами адміністрації стадіону і відповідно до підписаних актами виконанню робіт, заборгованість футбольного клубу за оренду стадіону - 119 тис. грн.

Керівництво клубу заперечує заборгованість в такому розмірі. За версією віце-президента клубу Євгена Дорошенка, заборгованість набагато менша - 33 тис. грн. Протягом останнього тижня була сплачена половина цієї суми, другий транш, як обіцяв Євген Дорошенко, повинен був відбутися до кінця цього тижня.

Проте навіть ця сума на рахунок комунального підприємства не надійшла.

Раніше керівництво комунального підприємства заборонило футболістам «Закарпаття» тренуватися на стадіоні до повного погашення заборгованості ФК. Сьогодні було зірвано передматчеве тренування гостей. Керівництво «Авангарду» вже давно загрожувало: якщо зі стадіоном не розрахуються - матчу не бувати.

За словами директора стадіону Омеляна Аділова, вчора у нього відбулася зустріч з генеральним директором клубу Іваном Шицем, який обіцяв сплатити борг найближчим часом і просив дозволу скористатися стадіоном для тренування та ігри спортсменів.

Однак директор стадіону був непохитний:

«Я буду твердий, відстоюючи законні інтереси нашого підприємства. Поки обов'язки футбольного клубу перед стадіоном не будуть виконані, поки заборгованість не буде погашена в повному обсязі - ні про які тренуваннях або матчах на території «Авангарду» мови бути не може», - заявив Омелян Аділов в інтерв'ю кореспонденту видання «Вся Закарпатська Правда».

І додав: «Позиція моя принципова і обговоренню не підлягає. Керівництво футбольного клубу «Говерла-Закарпаття» відмовляється виконувати свої зобов'язання. Я ж дію в рамках закону та договору. Якщо хтось хоче запустити футболістів на стадіон - це зроблю не я. Я готовий піти зі своєї посади, якщо мене звільнять, але буду відстоювати інтереси нашого підприємства до останнього».

Віталій Голуб, «Вся Закарпатська Правда»

Доповнено 15 жовтня о 12:30.
Щойно стало відомо, що гендиректор «Говерли-Закарпаття» Іван Шіц повідомив: сьогоднішній матч таки відбудеться на «Авангарді» у запланований раніше час.
Переглядів: 2095 | Додав: Admin
Всього коментарів: 111 2 »
11 ы  
http://www.youtube.com/watch?v=y_gz1bS67NE&feature=player_embedded
прессуха вашо тренера

10 BigGun  
ч0ртпабЪери!!111

9 ura20602  
Просто провал 5-0

8 ArSeNaL BC  
капец 4:0

7 btslove  
Уже 3:0 !!! на 30 минуте! Совсем наши расслабились...

6 btslove  
У
Ну тогда, если тренировку проводили как и полагается, претензии только к боссам стадиона: не щимите Говерлу!!! Классная и интересная команда! Положите конец на беспредел!
А командам отличной игры!
Арсы! Вперёд!!!

5 btslove -У  
довожу до вашего сведения ваша команда вчера провела тренировку только не на центр стадионе , а на том поле где раньше тренировалась Говерла( до того момента как ее перестали пускать на стадион )

4 btslove  
Суки! Разрешили матч провести, а как тренировочку провести - так НЕТ!!! Уроды закарпатские!!! (я про чиновников стадиона) Говерла так круто идёт, так ведь и ежу понятно, что бабки будут: от спонсора или шефа. Кто ж посмеет так круто обосрать команду-лидера?
Арсы, мы с вами ребята!!! Несмотря на все препятствия - сделайте их!!!

3 Влад  
Матч можуть просто перенести...

2 Alex  
3 "легких" очки нам би не завадили...

1-10 11-11
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Октябрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua