Пятница, 29.03.2024, 03:39

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Октябрь » 15 » 16 тур. "Говерла-Закарпаття" – "Арсенал" 5:0 (+ відео)
23:44
16 тур. "Говерла-Закарпаття" – "Арсенал" 5:0 (+ відео)
Голи: Джакобія 18, Антонюк 29 (автогол), Ситник 32, 45+1, Малін 83.
Говерла-Закарпаття: Надь – Єлісєєв, Щедраков, Гібалюк (Бідний, 38), Мелік’ян – Печенкін, Нудний, Кучеренко (Муховиков,56), Трухін, Ситник (Малін,46) – Джакобія (Міщенко, 65). Запасні: Бабенко, Свиридов, Трішовіч. Тренер – Олександр Севідов
«Арсенал»: Суслов – Стоян, Антонюк, Налигач, Коваленко – Рибковський (Алексанов, 46), Гонщик, Проневич, Степанчук (Шупік, 69), Леонов (Костюк,57) – Славов (Товкацький, 46). Запасні: Марущак, Ковельський, Малий. Тренер - Ігор Артимович
Матч в Ужгороді очікувався непростим, адже «Говерла-Закарпаття» приймала п’яту команду у турнірній таблиці. Ще до гри сталися цікаві події, напередодні виник конфлікт між комунальним підприємством «Авангард» та «Говерлою-Закарпаття». Керівництво стадіону пригрозило, що в разі несплати боргів гри на полі «Авангарду» не буде, але сторони зуміли дійти компромісу і все пройшло згідно плану.

Ужгородці окрім Райчевіча, який пропускав гру через дискваліфікацію, вийшли на поле вже звичним складом.

А от тренер білоцерківців Ігор Артимович змушений був замість Лебединця (відбував дискваліфікацію) та Малого, який напередодні захворів, ставити інших виконавців. Ці зміни й далися взнаки у ході гри.

Не встигли господарі розіграти м’яч, як уже на перших секундах гри зуміли створити небезпечний момент біля володінь Суслова. Але до м’яча не дотягнувся Трухін та Джакобія , які намагалися замкнути флангову передачу. А на 6 хвилині Нудний віддає передачу на лівий край, де швидкісний Трухін протягує м’яч до краю штрафної і навішує на ближню стійку, де оборонці призабули Джакобію. Лаша хвацько пробив головою – м’яч струсонув стійку. Через чотири хвилини вже Кучер наважився на удар з-за меж штрафного майданчика, поруч зі стійкою. На 14 хвилині знову грузинський форвард «Говерли-Закарпаття» увірвався правим краєм до штрафного «гармашів», пробив з кута, воротар переводить на кутовий.

Взагалі ініціативу повністю перехопили господарі, а її втілення в результат стало лише справою часу. І вже на 18-й хвилині хороша атака «говерлян» завершується не менш ефектним голом. Знову на лівому фланзі Нудний відшукав Трухіна, той на швидкості лишає за спиною оборонців виходить віч-на-віч з воротарем і віддає передачу на Джакобію, Лаша спокійно переправляє м’яч у пусті ворота. Та це стало лише відмінним початком у виконанні закарпатської команди. На 21 хвилині знову пробиває Трухін, захисник в останній момент заблокував постріл хавбека ужгородців.

А на 29 хвилині гри рахунок зустрічі став – 2:0. Мелік’ян так майстерно виконав кутовий, закрутивши м’яч під ближню стійку, що навіть Антонюк, намагаючись відбити м’яч лише підправив його у власну сітку воріт. На 32 хвилині чергова атака «Говерли» знову приносить результат. Лаша по центру віддає передачу на Кучеренка, Сергій пробиває, кіпер «канонірів» відбиває круглого але прямісінька на Ситника, котрий відмінним ударом підкручує м’яч під дальню стійку. Та цим жах для «Арсеналу» не скінчився, голом в роздягальню від Ситника завершується перша сорокап’ятихвилинка зустрічі.

На другий тайм обидва тренери проводять заміни. Якщо Севідов упродовж другого тайму випускає на поле гравців, які мали мало ігрової практики, то Артимович намагася з допомогою свіжих футболістів переломити хід гри.

Ужгородці упродовж другого тайму впевнено контролювали гру, дозволивши супернику лише тричі вдарити у напрямку власних воріт. На 83 хвилині господарі поставили крапку у цьому поєдинку. Цього разу прохід Трухіна завершився відмінною передачею вздовж воротарського, де вже Малін без шансів для Суслова її замкнув.

Тож – 5:0, такої перемоги в Ужгороді й не пам’ятають…



Післяматчева прес-конференція

Ігор Артимович - відео

- Такої бездарної гри з нашої сторони ще не бачив. З перших же хвилин біля наших воріт стали виникати небезпечні моменти, які невдовзі втілилися в голи. Важко пояснити дії наших гравців на полі, як так можна стояти біля гравця і дивитися на нього як він забиває гол.

- Можливо така гра ваших підопічних спричинена тим, що в минулому турі повністю виклалися у матчі в Охтирці?

- Не думаю. У минулому у нас були й по дві і по три переможні матчі, у нас нема такого, що одну гру граємо, а другу стоїмо.

- Сьогодні ваша команда грала в оптимальному складі?

- На жаль, через дискваліфікацію матч пропускав Лебединець, захворів Малий. Але це не означає, що гравці, які вийшли замість них мали зіграти так бездарно.

- Які завдання стоять перед вашою командою?

- Посісти п’яту сходинку у турнірній таблиці.

Олександр Севідов - відео

- Вітаю команду з перемогою. Буває таке, коли що не удар, то в ворота. Не думаю, що ми настільки сильніші від Білої Церкви, якщо брати до уваги лише рахунок, але нині в одної команди виходило практично все, а в іншої – нічого. Тим не менше, нам дуже важко зараз у кадровому плані через обмежену кількість футболістів, намагаємося варіювати зі складом. Не завжди все виходить – ця перемога для нас багато важить. Вже в наступному турі на нас чекає серйозне випробування у Молодіжному.

- Яка ситуація з Невуче і прокоментуйте появу в команді Антона Муховикова?

- Невуче відновлюється після травми як і Міщенко, який сьогодні вийшов на поле після тривалої паузи. А щодо Муховикова, то він у нас з’явився нещодавно на правах вільного агента, так як «Олександрія» розірвала з ним угоду ще до закриття трансферного вікна. Антон в минулому грав в Ужгороді, а так як у нас небагато півзахисників атакувального плану тож без вагань «підписали» Антона.

- Яка ситуація з Комарницьким?

- У Віталіка серйозна травма. Навряд чи ми його побачимо у цьому сезоні.

- Тренер «Арсенала» Ігор Артимович, зазначив, що нині на полі не було ключових двох захисників. Це допомогло вашій команді?

- Мабуть, що так. Хоча у нас теж була вагома втрата, через перебір «гірчичників» не грав найкращий руйнівник атак Мірко Райчевіч. Звісно, ми мали скористатися з втрат суперника, що й зробили.

- Прокоментуйте матч у Чернівцях?

- Хлопці показали характер, зуміли зрівняти рахунок і вийти вперед. А от в другому таймі трохи підсіли, господарі скористалися відсутністю Гібалюка, якому надавали допомогу і зуміли зрівняти рахунок.

- Сьогодні на поле вийшли футболісти, які більше часу перебували на лаві запасних. Хто з них приємно вразив?

- Всі гравці. Адже в нас вийшла лише одна вимушена заміна – замість Гібалюка вийшов Бідний. У нас проблема з оборонцями, тому Євген вимушений був грати на позиції правого оборонця. В інших кадрових ротаціях намагався дати можливість пограти футболістам, які давно не виходили адже рахунок дозволяв експериментувати.

- Для вас як для тренера на першому плані стоять інтереси клубу або ж інтереси гравця?

- Звісно, для мене – це інтереси гравця. Адже на полі грають саме футболісти й вони приносять результат. Навіть тепер, коли вже окреслилися троє чітких претендентів у боротьбі за путівку до прем’єр-ліги, Говерлі-Закарпаття даю 20%, але за них ми будемо «землю гризти».

Роман Сенишин, спеціально для UA-Футбол

Переглядів: 4345 | Додав: Admin
Всього коментарів: 121 2 »
12 Hjkjhgf  
I was serosiuly at DefCon 5 until I saw this post.

11 Dmytro  

10 владимир  
у них нет задачи выхода в премьер лигу

9 Фанат  
Ничего страшного, всё равно верим в команду! Без падений - взлётов не бывает...!

8 Б Ц  
лучше один раз 0-5,чем пять раз по .... верим в команду. двадцать второго все на звезду :)))

7 белая  
Арсенал ВПЕРЁД мы с вами!!!!

6 Валерыч  
какая боль...
нужно встать, отряхнуться и идти дальше!
вперёд, Белая Церковь!!!

5 Игон  
Не виноваты ребята. Центр основной болеет, дисквалифицирован. Как против такого по спортивному злого соперника играть без Лебединца, Малого?

4 GRIGSON  
наверное проиграли команде пфл.но все равно обидно sad

3 MaxOn  
Звездочку надо уничтожать - другого выхода нет!! За этот провал команде не зачот!!OLE ARSENAL!!

1-10 11-12
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Октябрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua