Вторник, 23.04.2024, 11:01

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Октябрь » 22 » 17 тур. "Арсенал" – "Зірка" 2:1
21:08
17 тур. "Арсенал" – "Зірка" 2:1
Голи: Шупік 32, Леонов 85 - Рудницький 56 (пен.)
«Арсенал»: Марущак, М. Стоян, Налигач, Лебединець - к, Антонюк, Рибковський (Малий, 72), Проневич, Степанчук (Гонщик, 56), Леонов, Товкацький (Славов, 64), Шупик (Костюк, 57).
«Зірка»: Ситников, Пінчук, Скляр - к, Батальський, Самойленко (Мазний, 88), Шибко (Гололобов, 81), Бурдіян, Осадчий (Рудницький, 39; Давидов, 62), Чорномаз, Бочкур, Крижанівський.
Попередження: Леонов (23), Крижановський (25).
Гру в Білій Церкві з кіровоградською «Зіркою» місцеві вболівальники очікували з деякою часткою побоювання. Адже після розгромної поразки у виїзному поєдинку минулого туру в Ужгороді, всіх шанувальників «Арсеналу» непокоїла думка про психологічний стан «канонірів». Адже часто трапляється, що після подібних поразок команда потрапляє в психологічну яму і вибратися звідти часом вдається ох як не скоро. Як наслідок, команда колекціонує поразки одну за другою. Проте звітний матч розвіяв усі побоювання шанувальників білоцерківського клубу. І хоча сьогодні «Арсенал» показав далеко не найкращу свою гру, головне що «каноніри» добилися позитивного результату, тим самим реабілітувавшись перед своїми шанувальниками за принизливе фіаско в матчі з «Закарпаттям»...

У порівнянні з вищезгаданою грою в Ужгороді, тренерський штаб «Арсеналу» на матч з кіровоградцями в стартовому складі білоцерківської команди зробив відразу кілька замін. Замість Кирила Суслова місце у воротах зайняв Мар'ян Марущак. Звичний вигляд надбала і пара центральних захисників - Олександр Лебединець (пропускав матч в Ужгороді через перебір жовтих карток) і Владислав Налигач. Краї оборони також не залишилися без змін: замість Вадима Гонщика на полі з'явився Максим Стоян, місце на протилежному фланзі зайняв Владислав Налигач. На місці опорного півзахисника традиційно розташувався Дмитро Проневич, фланги як завжди борознили Сергій Степанчук і Павло Рибковський. А ось в атакуючій лінії були зроблені значні зміни. По-перше, замість Вадима Славова на поле з перших хвилин з'явився Василь Товкацький, по-друге, в звітному поєдинку тренерський штаб «Арсеналу» вирішив зіграти в два нападаючих (що трапляється не так вже й часто) і позицію другого форварда зайняв Євген Шупік. Під нападниками звично розташувався Дмитро Леонов.

Якщо ж порівнювати стартовий склад «Зірки», то на відміну від матчу минулого туру з охтирським «Нафтовиком», головний тренер кіровоградців Ігор Жабченко провів у своїй команді всього лише дві заміни. У Білій Церкві на поле з перших хвилин вийшли В'ячеслав Самойленко та Дмитро Осадчий, що замінили в «основі» Івана Рудницького та Віталія Андрухова. Місце ж у воротах у гостей звично зайняв Антон Ситников, пару ценрбеків традиційно склали Ігор Крижанівський та Андрій Бурдіян. На флангах в обороні діяли Роман Бочкур і Тарас Пінчук, в центрі півзахисту розташувалися Олександр Скляр та Андрій Шибко. По краях грали Павло Чорномаз та зазначений вище В'ячеслав Самойленко. Під нападаючим грав також згаданий нами Дмитро Осадчий, в нападі ж діяв Олександр Батальський.

Переходячи безпосередньо до опису матчу, варто зазначити, що білоцерківці, хоч і не впродовж усього ігрового часу, мали хоч і невелику, але все ж перевага над суперником. «Зірка», віддавши перевагу грі здебільшого від оборони, часом видавали дуже навіть непогані ігрові відрізки, та ось тільки в нападі гостям вдавалося далеко не все. До того ж оборона господарів у цьому матчі діяла надійно. Так що за весь перший тайм кіровоградці практично нічого не створили біля воріт «Арсеналу». Не маючи можливості впритул наблизитися до володінь Мар'яна Марущака, підопічні Ігоря Жабченка намагалися вразити ціль дальніми ударами, які точними не можна назвати і при великому бажанні. Господарі ж навпаки, створили біля воріт суперника в першій половині першого тайму відразу декілька небезпечних моментів, і якби були точніше на завершальній стадії атаки, рахунок вже до перерви міг би бути великим. Спочатку Павло Рибковський намагався вдало замкнути діагональну флангову подачу, але воротар «Зірки» Антон Ситников в останній момент ногою вибив м'яч з воріт. Вище поперечини припадали удари Євгена Шупика, Дмитро Проневич, Сергія Степанчука та Олександра Лебединець, після розіграшу «Арсеналом» кутових. Хорошу нагоду відзначитися ще до перерви мав і Дмитро Леонов, але його «постріл» з нижнього кута витягнув воротар гостей. Хоча на той час господарі вже вели в рахунку. Це вдало реалізував штрафний удар Євген Шупік - м'яч, після його удару, стукнувшись об землю перед кіровоградським голкіпером, змінив траєкторію і залетів у ворота.

Другий тайм розпочався з активних дій гостей. І коли, здавалося б, «каноніри» зуміли остудити атакуючий запал кіровоградців, стався епізод, який призвів до відновлення рівноваги. На Мар'яна Марущака викочувався Іван Рудницький, і хоча білоцерківський воротар випередив кіровоградського півзахисника і перший заволодів м'ячем, після стику хавбек гостей опинився на газоні. Суддя, не роздумуючи, призначив пенальті, який успішно реалізував сам потерпілий. На куражі «Зірка» провела ще кілька атак, але вони не дали ніякого результату. Втім, і «каноніри» довгий час не могли реалізувати свою перевагу. Хоча моменти для цього у них були. Близький до успіху був Вадим Гонщик - Ситніков удар парирував, непогано пробивав по воротах суперника і Вадим Славов - трохи неточно. Ну а найреальніший шанс представився Сергію Костюку, але з вигідної позиції він пробив повз ворота. І коли, здавалося б, матч так і завершиться внічию, про своє реноме лідера і кращого бомбардира команди згадав Дмитро Леонов. Підхопивши м'яч в центрі поля, він наблизився до воріт суперника і сильно пробив з-за меж штрафного майданчика. «Шкіряна сфера» залетіла точно в «дев'ятку» кіровоградських воріт. Минуло менше хвилини, білоцерківські глядачі ще святкували успіх, а гостям знову випав шанс зрівняти рахунок, але в штовханині, що виникла у штрафному майданчику «канонірів» ніхто з кіровоградців так і не зумів проштовхнути м'яч у ворота Марущака.

P. S. Повертаючись додому після гри, почув як один з уболівальників охарактеризував результат цього поєдинку не інакше як «валідольними перемога». Подумалося, мабуть, це правда, та ось тільки в даному випадку визначальне слово тут на «валідольними», а «перемога»...

Післяматчеві коментарі тренерів

Ігор Жабченко (гол. тренер «Зірки»): Думаю, гарна, видовищна гра була. Але нам сьогодні трохи не вистачило... Все-таки, у нас «дитячий садок» - середній вік у команді 20-21 рік. У першій лізі повинні мужики грати, а під ними - молоді та перспективні. Тому нам не вистачило бійцівських якостей, мужицького такого, і пропустили два м’ячі. Другий - як то кажуть: закрив очі, плюнув - і залетіло. Та ще й у нас такий графік, не знаю хто його там складав у ПФЛ, але з п’яти ігор ми чотири на виїзді граємо, ну як так можна? Тому сьогодні, звичайно, у кожній грі треба брати очки, проте не вийшло.

Ігор Артимович (головний тренер «Арсеналу»): У нас не 20-річні і не 21-річні, а досвідчена команда, я рахую. Тому при позитивному рахунку в першому таймі повинні були спокійніше довести матч до переможного кінця. Але так вийшло, що повноцінний шанс забити мала вже і «Зірка», добре що там затримали удар, що Леонов так попав... Добре для нас, звичайно. А так, ми мали моменти й не забивали, нагнітали... Дуже важко довели матч до кінця, повинні були спокійніше.

Андрій Варакін, спеціально для UA-Футбол

Переглядів: 2757 | Додав: Admin
Всього коментарів: 7
7 Dmytro  
[/b] (свято гола) 17 тур. "Арсенал" – "Зірка" 2:1[/b]


6 Dmytro  
17 тур. "Арсенал" – "Зірка" 2:1


5 Dmytro  
Ще декілька років тому
Чемпіонат України серед аматорських колективів. 2006 рік.
ФК "Зірка" Кіровоград - ФК "Арсенал" Белая Церковь 1 : 1



На 22-й секунді видко капітана білоцерківської дружини Олега Сокирка, теперішнього асістента головного тренера клубу "Арсенал БЦ"

4 Валерыч  
Леонов - красавчик!
А сидушки на стадионе пора бы заменить

3 Саша  
жаба придурок,берет в команду пацанов по 18-20 лет,а потом говорит что не хватает опытных и возрастных игроков.ну так возьми таких как надо,а не малолеток каких то.а не начинать рассказывать что так и сяк.

2 Владислав Билецкий  
это же совсем другое дело!

1 ura20602  
Молодцы!!! Исправились после Закарпатья!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Октябрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua