Пятница, 19.04.2024, 18:34

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Декабрь » 21 » Контрольний матч. "Славутич" – "Арсенал" 1:4
10:19
Контрольний матч. "Славутич" – "Арсенал" 1:4
Голи: Постолатьєв, Проневич, Ординський - 2.
«Арсенал»: Мельниченко, Малий, Лебединець, М. Стоян, Гонщик, Проневич, Алексанов, Постолатьєв, Ординський.
На заміну виходили: Антоненко, Степанчук, Шупик, Товкацький, Славов.
У той час як більша частина колективів першої ліги ще перебуває у відпустці, у білоцерківського «Арсеналу» триває підготовка до весняного циклу змагань.

Перший збір білоцерківців проходить в режимі дворазових тренувань, бігові вправи та двосторонні ігри «каноніри» чергують із заняттями в тренажерному залі. А 20 грудня підопічні Ігоря Артимовича провели товариський поєдинок з командою другої ліги «Славутич». Спаринг пройшов на заміській тренувальній базі черкаського клубу, де саме в цей день було запущено в експлуатацію футбольне поле зі штучним покриттям.

Нехай нікого не бентежить стартова кількість гравців у складі «Арсеналу». Як і вимагають правила, на поле з перших хвилин вийшло одинадцять «канонірів», та ось тільки двоє з них - потенційні новачки, прізвища яких з'ясувати так і не вдалося. На заміну у білоцерківців, крім вищезазначених футболістів, також вийшло двоє гравців, що знаходяться в «Арсеналі» на оглядинах. Їхні імена також залишилися невідомими.

Що ж стосується самого спарингу, то як і личить господарям, футболісти «Славутича» першими адаптувалися на новому газоні і за перші 15-ть хвилин гри створили кілька небезпечних моментів біля воріт білоцерківців, але реалізувати їх не зуміли. Витримавши стартовий натиск господарів, «каноніри» не просто вирівняли гру, вони зуміли захопити як територіальну, так і ігрову перевагу, яку втілили в чотири забиті м'ячі. Звертає на себе увагу в цьому матчі «дубль» вихованця білоцерківського футболу, нападаючого Володимира Ординського, який також нині перебуває в «Арсеналі» на оглядинах. Варто зазначити, що три роки тому Володимир вже захищав кольори білоцерківського клубу. Крім того, Ординський увійшов в історію «Арсеналу» як автор першого м'яча, забитого «канонірами» на професійному рівні.

Не може не звертати на себе уваги, і повернення в стрій Олександра Антоненка. Нагадаємо, що через пошкодження захисник «канонірів» все перше коло залишався поза грою.

Перший збір «канонірів» завершиться 27 грудня. Не виключено, що за цей час підопічні Ігоря Артимовича проведуть ще один товариський поєдинок.

Відновляться тренувальні заняття у «канонірів» 12 січня. Як ми вже повідомляли, практично весь період підготовки до другого кола білоцерківський «Арсенал» проведе на своїй заміській базі, і тільки останній збір стане виїзним, пройде він в кримському селищі Куйбишеве з 5 по 18 березня.

Андрій Варакін, спеціально для UA-Футбол
Переглядів: 1170 | Додав: Alex
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Декабрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua