Суббота, 20.04.2024, 10:57

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Декабрь » 21 » Артимович: "Не могли відмовитися відкрити нове поле в Черкасах"
10:19
Артимович: "Не могли відмовитися відкрити нове поле в Черкасах"
По гарячих слідах після матчу з черкаським «Славутичем» ми попросили наставника білоцерківців Ігоря Артимовича поділитися планами його команди на зимовий антракт.
- Перший етап підготовки проведемо вдома, - розповів Ігор Климентійович. - Будемо визначатися з участю в зимових турнірах, а вже в березні місяці, напередодні відновлення матчів першої ліги, попрацюємо в Криму.

- У зв'язку з настільки високим місцем на проміжному фініші, у вашої команди, напевно, багато пропозицій щодо спарингів?

- Не сказав би, що так вже й засипали, але, от бачите - до січня ми взагалі не планували грати товариські матчі, але «Славутич» запросив, і від можливості спільно з черкащанам випробувати їх новий тренувальний стадіончик зі штучним покриттям ми ніяк не могли відмовитися. Справа в тому, що в радіусі 200 км у нас не так багато сусідів - професійних клубів, тому намагаємося дружити з ними.

- Впадає в очі відсутність у складі півзахисника Костюка, який відбув у «Гелі ос», а також поява володаря Кубка Грузії Ординського. Селекційна робота вже кипить?

- Ні, основну роботу з потенційними новачками ми збираємося проводити вже після Нового року. Просто Ординський якраз нагодився вчасно, ось з ним і працюємо.

- Є позиції, які вкрай потрібно закрити, або ж мова буде йти про точкове посилення?

- Мені б хотілося зберегти тих хлопців, що у нас є. Команда у нас злагоджена, і в літньо-осінньому відрізку цілком нас за кадровим потенціалом задовольняла.

- Якщо не секрет, до ваших хлопців проявляють інтерес і клуби рангом вище?

- Так, є інтерес навіть від клубів Прем'єр-ліги.

- З місцевої, білоцерківської молоді ніхто не доріс до першої команди?

- Поки, на жаль, не те що до складу, а навіть до списку 18-ти - ніхто. Але ми ретельно стежимо за місцевими хлопцями і сподіваємося, що незабаром хтось із них «постукає» до нас в склад.

- Після поневірянь по Київській області команда, нарешті, стабільно грає домашні матчі в Білій Церкві. Можна сказати, що це допомогло «Арсеналу» показати високий результат?

- Звичайно, грати вдома, при рідних вболівальниках - це великий плюс для хлопців. Після того, як в чужих містах по 20 чоловік приходило, тут 3-4 тисячі глядачів футболістам не дадуть стояти, поженуть вперед.

- На жаль, з багатьох клубів першої ліги надходять сигнали про ті чи інші проблеми, дехто з-за фінансових проблем і зовсім ризикує зникнути з футбольної карти України. В організаційному плані «Арсенал» - оазис стабільності?

- Спасибі керівництву, ми й справді отримуємо все, що необхідно. Не буду хвалитися, що ми такі багаті і що рівняємося з грандами, але все, що обіцяє наш президент, вирішується вчасно і в повному обсязі, а це для нестабільного вітчизняного футболу безцінне.

- Яке все-таки завдання стоїть перед Арсеналом в нинішньому сезоні?

- На початку чемпіонату ставилося завдання бути на 5-7 місці, але так як ми в підсумку посіли третє, то будемо всіма силами намагатися його утримати. Скажімо так, 3-5 місце в підсумку буде для нас прийнятним результатом.

- Якщо озирнутися на турнірне хода команди, то головною невдачею стала розгромна поразка в Ужгороді. Невже зовсім не було аргументів у матчі проти «Говерли-Закарпаття»?

- У нас були відсутні в тому матчі два центральні захисники та форвард Постолатьєв. Звичайно, по ідеї навіть трьох гравців основи ми зобов'язані були замінити - для того і є резерв, але все-таки це істотно позначилося на нашій грі. До того ж, бувають такі матчі, коли в однієї команди все виходить, а в іншої - нічого. Ця поразка стала для нас великим уроком. Радий, що далі пішла серія перемог, яка і дозволила нам в підсумку піднятися на третє місце.

- Знаю, що влітку ви пережили ще одне випробування - відразу кілька лідерів вашої команди в складі студентської збірної України вирушили на Універсіаду в Китай...

- Ось, до речі, перший матч без них, в Одесі, назвав би ще одним неприємним спогадом від 2011 року. Хоча ми і програли лише з мінімальним рахунком, залишилися вкрай незадоволені тією грою. Правда, відразу ж після цього виграли у «Металурга».

- Та перемога цінна подвійно, адже ваша команда стала першою, яка перемогла тільки що вперше в історії вилетівшого в першу лігу суперника.

- До речі, незважаючи на нашу перемогу над ними, запорожці дуже сподобалися. Думаю, це великий плюс для першої ліги, що така сильна команда тут опинилася. Тим цікавіше вийде сезон...

Артур Валерко, Football.ua
Переглядів: 1306 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Декабрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua