Вторник, 16.04.2024, 07:52

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Декабрь » 24 » Останні спаринги "Арсеналу" в цьому році: без перемог
20:50
Останні спаринги "Арсеналу" в цьому році: без перемог
Перший навчально-тренувальний збір білоцерківського «Арсеналу» наближається до свого завершення.
Зібравшись ще 11 грудня, підопічні Ігоря Артимовича за цей час виконали чималий обсяг роботи. Крім того «канонірами» було проведено три контрольні поєдинки. Про спаринг із черкаським «Славутичем» (який завершився з рахунком 4:1 на користь білоцерківців) ми вже повідомляли.

Нині ж мова піде про два «товарняки» проти однієї з аматорських команд Київщини. У першому товариському поєдинку з аматорами у складі «канонірів» на поле виходили в основі потенційні новачки білоцерківського клубу і місцеві вихованці футболу, що знаходяться в «Арсеналі» на оглядинах. Гра пройшла в рівній боротьбі, як підсумок бойова нічия 2:2.

Через кілька днів суперники знову проекзаменували один одного. Але цього разу перевага була на боці аматорського колективу, який з мінімальним рахунком 1:0 обіграв «канонірів». Проте тренерський штаб «Арсеналу» зовсім не збирається робити трагедії з цього результату. По-перше, це всього лише товариська гра, а по-друге, в цьому матчі у складі білоцерківців на поле знову вийшли гравці, які намагаються працевлаштуватися в «Арсеналі». Виняток у складі «канонірів» у цьому спарингу склали лише захисник Олександр Антоненко (через пошкодження він був змушений пропустити весь перше коло), воротар Богдан Мельниченко (в осінньому циклі змагань він лише кілька разів потрапляв у заявку на матч, проте на полі так і не з'явився) та півзахисник Сергій Алексанов (у першій частині чемпіонату хавбек, в основному, виходив на заміну).

Говорячи про втрати «Арсеналу», відзначимо, що поки тільки один Сергій Костюк залишив команду. Тренерський штаб білоцерківців не виключає, що втрати ще будуть, та ось говорити про них можна буде тільки після Нового року. Варто також сказати і про те, що днями операцію на коліні переніс один із старожилів білоцерківського клубу, півзахисник Костянтин Коваленко. Але це хірургічне втручання належить до легкої категорії і вже під час другого навчально-тренувального збору (а поновляться тренувальні заняття у «канонірів» 12 січня) Костя повинен займатися в загальній групі.

Андрій Варакін, спеціально для UA-Футбол
Переглядів: 2001 | Додав: Alex
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Декабрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua