Четверг, 28.03.2024, 14:56

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Апрель » 2 » Про стадіон і те, як наша міліція нас саботує
00:37
Про стадіон і те, як наша міліція нас саботує
Губернатор Київщини Анатолій Присяжнюк всього лише два тижні як очолив київську обласну Федерацію футболу, але вже встиг зробити те, що протягом трьох років марно намагалося вирішити керівництво білоцерківського «Арсеналу».
Завдяки зусиллям Анатолія Йосиповича, домашні матчі весняного циклу змагань «каноніри» проводитимуть у рідному місті, на стадіоні «Трудові резерви». І перший матч другого кола в Білій Церкві відбудеться вже 3 квітня, в якому підопічним Ігоря Артимовича протистоятиме чернівецька «Буковина». Початок поєдинку о 16.00.

- Коли Анатолій Йосипович очолив обласну Федерацію футболу, він відразу ж заявив, що неприпустимо, щоб «Арсенал», єдиний представник Київщини в професійному футболі, проводив матчі де завгодно, але тільки не в Білій Церкві, - говорить спортивний директор «канонірів» Ігор Гейло . - Він пообіцяв докласти максимум зусиль, щоб білоцерківська команда повернулася в рідні пенати. І, як бачимо, свою обіцянку він виконав в найкоротші терміни. Від себе, від всієї команди, а також від імені всіх білоцерківських вболівальників хочу подякувати Анатолія Присяжнюка за оперативне вирішення такого важливого для нас питання. Але в той же час у бочці з медом є ложка дьогтю. Мені не вдалося домовитися з керівництвом білоцерківського управління МВС про забезпечення порядку на домашніх матчах «Арсеналу». Воно навідріз відмовилися підписувати з нами договір на взаємовигідних умовах. І не подіяли навіть прохання білоцерківського мера Василя Савчука та голови білоцерківської районної адміністрації Андрія Немни. Однак цей матч, як мовиться, відбудеться за будь-якої погоди, а в майбутньому, я дуже на те сподіваюся, ми все ж домовимося з керівництвом білоцерківського управління МВС - резюмував Ігор Вікторович.

Андрій Варакін, спеціально для UA-Футбол
Переглядів: 1744 | Додав: Admin
Всього коментарів: 8
7 ИЛЬЯ  
Ребят давайте поможем создать шыкарный фан сектор у нас много людей которые хотят прийти я не пойму почему не идут либо боятся либо стесняются либо ищо чот !хочится что бы в БЦ была очень хорошая потдержка хотя бы што бы прийти на сектор и потдержать севодня был на секторе понравилось буду ходить постоянно а темболее если больше людей на секторе тем афигенней атмосфера аж ухх...)) и футболистам приятно =)) давай подтягивайтесь народ это реально круто))

8 Dimon  
наступного разу прийду на сектор. smile

6 Валерыч  
Вперёд, АРСЕНАЛ!!! Настала пора побеждать!

5 vv  
Звісно на стадіоні потрібен порядок. Найкраще, щоб це була приватна охоронна структура, яка повинна слідкувати за недисциплінованими вболівальниками. Насамперед, порядок залежить від самих вболівальників. Поки вони будуть ламати пластикові сидіння,кричати такі матюки що й дитину з собою не візьмеш, плювати насіння та стряхувати попіл від цигарок на голови інших вболівальників свого футбольного клубу-- то порядку не буде!! "яка влада погана, а ми такі ж самі"

4 Гена  
Велике спасибі Анатолію Йосиповичу ( в народі на нього кажуть просто- Батько) А що стосується міліціі- то міліціі взагалі ЗАБОРОНЕНО бути на стадіонах згідно з Наказом УЄФА, Британської Футбольної Асоціаціі, Федераціі футболу України. Хто був на матчах Динамо- Дніпро, Динамо- Чорноморець- той бачив що Арена- Олімпійська була вільна від міліціі. Порядок на Арені підтримували стюарти ( звичайні Київські студенти) , які до речі дуже чудово, толерантно виконували свою роботу. Ну як ми привикли до теї міліціі - авто зареєструвати -міліція, на стадіоні-міліція.)))) Ну чому в 27 країнах Європи авто рееструють молоденькі дівчата за 5 хвилин і за 5 євро а у нас 3 полконики за 500 євро??? Те саме на стадіонах - в 27 країнах Європи на стадіонах порядок підримують стюарти а в Білій Церкві ну прямо матч під загрозою як-шо не прийде міліція. Хлопці у міліції багато своїх справ -хай шукають злочинців. Ну давайте НЕ ЗАВАЖАТИ робити міліціії і нехай міліція не заважає вболівальникам дивитися футбол. Слава Україні! Слава Білій Церкві! Слава Арсеналу!

3 Dimon  
Міліції на стадіоні не місце!!

2 Валерыч  
Спасибо!

1 jamalli  
спасибо Анатолій Йосипович за стадион, а вот нащот милиций делать на стадионе им нечего поставить частную охрану например туже А1 назвать стюардами чтоб не было беспредела, и все будет ОК

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Апрель 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua