Пятница, 26.04.2024, 18:59

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Апрель » 3 » 24 тур. "Арсенал" – "Буковина" 1:0. Відео
22:15
24 тур. "Арсенал" – "Буковина" 1:0. Відео
Гол: Чорномаз (6).
«Арсенал»: Суслов, Гонщик, Лебединець – к, Малий, Проневич, Рибковський (Товкацький, 70), Антонюк (Коваленко, 71), Чорномаз (Степанчук, 75), Налигач, Леонов, Постолатьєв (Ординський, 90 +1).
«Буковина»: Мусієнко, Циколія, Басов, В. Мельник – к, Сантрапанскіх, Гунчак, Дорош (Бровченко, 77), Найко (Яворський, 46), Крамар, Семенюк (Степанков, 62).
Попередження: Рибковський (32), Антонюк (40), В. Мельник (45), Сантрапанскіх (65), Коваленко (79), Леонов (85).
Вперше за три роки весняний футбол повернувся в Білу Церкву. Все друге коло позаминулого чемпіонату «каноніри» провели в Обухові. Там же (крім останнього матчу з одеським «Чорноморцем») пройшов і весь весняний цикл змагань попередньої першості. Коли перший домашній поєдинок «Арсеналу» нинішнього другого кола був перенесений до Борисполя, білоцерківські уболівальники ледве стримували сльози. Мовляв, і на цей раз споглядати гри улюбленої команди не представляється можливим. Однак знайшлася людина, яка змогла вирішити проблеми білоцерківського клубу й «Арсенал» повернувся в рідні пенати. Йдеться про губернатора Київщини, а від недавнього часу і голову Київської обласної Федерації футболу Анатолія Присяжнюка. Йому знадобилося два тижні, щоб вирішити те, що не могло вирішити керівництво «Арсеналу» протягом двох років. І свято повернення футболу в Білу Церкву вдалося на славу. У впертій, безкомпромісної і нелегкій боротьбі «канонірами» була обіграна грізна чернівецька «Буковина» (шкода, що сам Анатолій Йосипович не був на матчі, думаю, побачене йому б сподобалося)…

Як сподобався матч білоцерківським уболівальникам, яких, незважаючи на робочий день і ранній час початку гри на трибунах місцевого стадіону зібралося не так вже й мало. Адже після провального виїзду в Запоріжжі, багато шанувальників «Арсеналу» побоювалися за психологічний стан своїх улюбленців. Але хлопці Ігоря Артимовича своєю грою в поєдинку з «Буковиною» довели, що фіаско у матчі з «Металургом» не більше, ніж прикра випадковість.

У порівнянні з тією зустріччю, на матч з буковинцями в свій стартовий склад тренерський штаб білоцерківців вніс відразу декілька змін. Замість Мар’яна Марущака місце в воротах зайняв Кирило Суслов, на лівому фланзі оборони замість Максима Стояна з’явився Вадим Гонщик. А лівий фланг півзахисту був відданий Павлу Чорномаз, тоді як на цій позиції в Запоріжжі гру почав Сергій Степанчук. В іншому ж стартова «основа» «канонірів» мала звичний вигляд. Два центрбека – Сергій Малий та Олександр Лебединець, правий захисник – Владислав Налигач. Опорна зона була відведена двом Дмитрам – Проневичу і Антонюку. Праворуч на фланзі розташувався Павло Рибковський (пропускав матч у Запоріжжі через перебір жовтих карток). Вперед був висунутий Володимир Постолатьєв, місце під нападаючого традиційно зайняв Дмитро Леонов.

У «Буковини» ж, у порівнянні з попереднім матчем, стартовий склад був значно змінений. Причому деякі заміни тренерському штабу чернівецького клубу довелося вносити за кілька хвилин до початку поєдинку. На передігровому розминці травму отримав один із лідерів «Буковини» Олег Керчу (як зазначив на післяматчевій прес-конференції головний тренер «Буковини» Вадим Заяць, вимушена заміна дуже вплинула на хід поєдинку) і замість нього на поле вийшов Олександр Вечтомов, що зайняв правий фланг оборони. Місце протилежному оборонному фланзі зайняв Іраклій Циколій, пару центральних захисників склали Сергій Басов і Вадим Мельник. Роль опорного півзахисника була відведена Володимиру Найко, на флангах в центральній зоні розташувалися Євген Сантрапанскіх і Антон Крамар, під нападаючими діяли Роман Дорош і Руслан Гунчак, вперед був висунутий Олександр Семенюк.

З першої ж секунди поєдинку білоцерківці чітко позначили – сьогодні вони мають намір подарувати своїм уболівальникам не тільки яскраву і красиву гру, але найголовніше – перемогу. І вже на шостій хвилині зустрічі підопічні Ігоря Артимовича зробили перший впевнений крок до наміченої мети. Після блискавично розіграної багатоходової комбінації, новачок «Арсеналу» Павло Чорномаз, котрий потрапив в стартовий склад «канонірів» уперше, гарматним ударом «вистрілив» по воротах суперника метрів з 22-х. М’яч увійшов точно в «дев’ятку» чернівецьких воріт. Навіть і не думаючи зупинятися на досягнутому господарі, проводячи стрімкі атаки, як центром поля, так і обома флангами, щільно закрили «Буковину» на їх половину поля. Іноді захисники гостей просто не встигали встежити за швидкими пересуваннями білоцерківських футболістів. Як наслідок, час від часу біля володінь Олександра Мусієнка виникали справжні «пожежі». Непоганий момент подвоїти рахунок мав Дмитро Леонов – м’яч, пущений їм з-за меж штрафного майданчика, пролетів поруч зі штангою. Після діагонального навісу ближній кут чернівецьких воріт намагався вразити Володимир Постолатьєв, але кіпер гостей в останній момент встиг закрити пролом в своїх воротах. Проте найреальніший шанс вдруге у першому таймі змусити суперника починати гру з центра поля упустив Павло Рибковський. Знову ж після флангового навісу по воротах пробивав Постолатьєв – м’яч влучив у поперечину і відскочив у поле. Першим на добивання встиг білоцерківський хавбек, але з вигідної позиції він головою направив м’яч вище воріт. «Буковина» ж у першому таймі обстановку біля воріт «Арсеналу» нагнітала за рахунок розіграшу стандартних положень. Але великої небезпеки вони не представляли. Запам’ятався лише сильний «постріл» зі штрафного Руслана Гунчака, хоча для воротаря господарів Кирила Суслова він не став великою проблемою.

Після перерви команди помінялися ролями: уже «Буковина» більше часу проводила в атаках, «Арсенал» же віддав перевагу гру на контрвипадах. Парадокс, але граючи від оборони «каноніри» створили небезпечних моментів біля воріт суперника набагато більше, ніж у першому таймі, коли господарі грали першим номером. А розпочався тайм з того, що Євген Сантрапанскіх цілком міг відновити рівновагу в матчі, але наднадійні на останньому рубежі зіграв Кирило Суслов. Був близький до успіху буковинський хавбек і ближче до кінцівки зустрічі, коли після його удару м’яч пролетів над поперечиною білоцерківської «рамки». Постійно були націлені на ворота своїх колишніх одноклубників і Роман Степанков з Антоном Крамаров. Зокрема перший провівши на полі всього лише кілька хвилин, небезпечно замикав головою фланговий простріл другого. І бути б голу, якщо б не прекрасна реакція білоцерківського голкіпера.

Як було зазначено вище, білоцерківці в другому таймі грали на контратаках і фактично кожен з випадів господарів приховував у собі чималу небезпеку. Зокрема, запам’яталася класна двоходівка Постолатьєв – Антонюк, коли після удару Дмитра м’яч пролетів в лічених сантиметрах від перекладини. Непоганий був і випад Сергія Степанчука – «шкіряна сфера» просвистіла поруч зі штангою. Проте найреальніші шанси на успіх були у Постолатьєва і Товкацького – але на шляху їх тріумфу два рази ставала штанга чернівецьких воріт. Міг подвоїти рахунок у матчі і Костянтин Коваленко, проте його удар блокували захисники «Буковини».

І хоча нереалізовані «Арсеналом» моменти і засмутили білоцерківських вболівальників, в цілому, вони все одно залишилися задоволеними. Ще б пак, перемога ж! Та ще й над однією з найсильніших команд першої ліги! Але найголовніше – на своєму стадіоні!

Андрій Варакін, спеціально для UA-Футбол




Переглядів: 3017 | Додав: Admin
Всього коментарів: 13
13 Tsendayush  
Wait, I cannot ftahom it being so straightforward.

11 treg  
где можно найти фото с матча?

10 Арсенал Фан  
хто знает будут точно показивать матч Арсенал-Севастополь по тк футбол))))Я читал гдето 2 недели назад на сайте севастополя что будут

12 Admin  
Сумніваюсь.

8 MaxOn  
У меня тут вопрос возник по поводу открытия оф. сайта - а наш старый сайт никуда не денеться? Просто он привычнее и как бы роднее уже стал что ли!

9 Admin  
Наш сайт існуватиме, поки до нього залишатиметься інтерес користувачів. Так що все у ваших руках smile

5 Валерыч  
С первой весенней победой, Белая Церковь!
Не смотря на минимальный счёт, не было сомнений в положительном исходе!
Молодцы!
Фанатам - респектуха!

4 Dimon  
залейте кто-нибудь фото-видео с матча

3 mikasa  
по ходу он существует уже пол года, а мы и не в курсе

2 crazzy  
по ходу офіційний сайт...таке шось

1 Alex  
http://arsenalbc.com/ - що це??? wacko

6 Валерыч  
Спасибо за инфу!

7 Alex  
будь-ласка

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Апрель 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua