Пятница, 26.04.2024, 03:37

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Апрель » 8 » 25 тур. "Кримтеплиця" – "Арсенал" 1:2
21:13
25 тур. "Кримтеплиця" – "Арсенал" 1:2
Голи: Микуляк 50 пен - Налигач 17, Степанчук 42.
"Кримтеплиця": Жук (Мисак, 46), Романенко, Новотрясов, Візавер, А. Антонюк, Саранчуков, Микуляк (Мемешев, 82), Симончук, Свинцицький (Єсип, 69), Бидловський, Палагнюк.
"Арсенал": Суслов, Стоян (Стапанчук, 10), Лебединець, Малий, Налигач, Проневич, Д. Антонюк (Коваленко, 90 +1), Леонов (Ординський, 77), Рибковський (Товкацький, 75), Гонщик, Постолатьєв.
Попередження: Новотрясов, 34, А. Антонюк, 64, Микуляк, 79 - Д. Антонюк, 45 +1, Проневич, 74, Постолатьєв, 86.
Довго «Кримтеплиця» не програвала на своєму полі - аж з 17 липня минулого року, коли в першому турі чемпіонату вона поступилася «Севастополю». З того моменту пройшло майже дев'ять місяців, молодіженці зіграли 11 поєдинків, в яких здобули дев'ять перемог. Але на 12-му матчі їх чекало розчарування. У грі з сусідом по турнірній таблиці - «Арсеналом» з Білої Церкви - кримчани програли, дозволивши супернику закріпитися на четвертій позиції в турнірній таблиці і відірватися на чотири очки.

Хоча у «Кримтеплиці» ще є гра в запасі (на виїзді з «Сталлю»), тому вона може спробувати скоротити відставання до мінімуму, та й за третє місце їй ой як хочеться поборотися, однак якщо поглянути на нинішню форму і результати першої трійки, то зробити це їй буде дуже важко. А якщо ще й програвати прямим конкурентам, причому на своєму полі, то про втілення амбітного плану в життя можна буде взагалі забути, адже «Кримтеплиця», за великим рахунком, тепер вже стрибнула вище голови, впевнено влаштувавшись у першій п'ятірці.

«Арсенал» же домігся успіху в Криму завдяки нейтралізації сильних сторін суперника. Гості не дали «Кримтеплиці» розгорнути активну флангову гру, а от спроби пройти через центр успіхом не увінчалися. При цьому «Арсенал» зовсім не соромився атакувати, регулярно створюючи небезпечні моменти біля воріт Володимира Жука.

Що стосується стартових розстановок, то у господарів Жук зайняв місце у воротах, четвірку захисників склали (зліва направо) Антонюк, Візавер, Новотрясов і Романенко, Саранчуков розташувався на позиції опорного, Бидловський і Симончук діяли на флангах, а Микуляк і Свинцицький допомагали висунутому на вістря Палагнюку.

Схема «Арсеналу» виглядала наступним чином. Суслов - в воротах, Налигач, Малий, Лебединець і Стоян - в обороні, пару опорних склали Проневич і Антонюк, Рибковський і Гонщик борознили фланги (правий і лівий відповідно), а Леонов і Постолатьєв активно намагалися щось придумати попереду.

Почали команди без особливої розвідки, причому вже на другій хвилині голкіперу кримчан довелося вступити в гру, коли Налигач з лівого кута штрафного цілив у дальній кут воріт, але Жук відбив м'яч на кутовий. Господарі відповіли ударом Микуляка, але він з лінії штрафного послав м'яч вище воріт. Через дві хвилини після цього Свинцицький з лівого флангу вискочив на ворота гостей, однак пробив точно в голкіпера.

Рахунок же був відкритий на 17-й хвилині. Успіх гостям приніс кутовий. Проневич навісив у штрафну на Малого, який пробив по воротах з 12-и метрів, а Владислав Налигач підставив голову і з двох метрів переправив м'яч у сітку.

Господарі спробували організувати відповідь, проте з цієї затії нічого путнього не вийшло. «Арсенал» перекрив всі підступи до своїх воріт, так і не давши кримчанам можливості створити хоч щось небезпечне. При цьому в кінці тайму помилка голкіпера «Кримтеплиці» привела до другого голу в його ворота. Після навісу в штрафний Жук вирішив зіграти кулаком, однак промахнувся мимо м'яча, який прилетів точно в ноги Сергію Степанчук. Йому залишалося лише катнути м'яч у порожні ворота, що він з успіхом і зробив.

Наставник молодіженців помилку своєму голкіперу не пробачив, тому в другому таймі ворота захищав уже Роман Мисак. Друга половина почалася для господарів більш ніж оптимістично. Уже на 50-й хвилині вони відіграли один м'яч, коли Владислав Микуляк реалізував пенальті, який заробив Палагнюк. Через три хвилини хороший шанс зрівняти рахунок був у Свинцицького, але його удар з розвороту з восьми метрів пролетів вище воріт.

«Кримтеплиця» намагалася грати активно, проте «Арсенал» грамотно окопався на своїй половині, так і не давши господарям можливості врятувати хоча б одне очко. В обороні гості зіграли практично бездоганно, що і стало запорукою їх успіху в звітній зустрічі.

Ось так молодіженці зазнали своє першої домашньої поразки за останні дев'ять місяців. Попереду у них виїзд до Кіровограда в гості до «Зірки», після чого до Криму загляне «Миколаїв». «Арсенал» же в наступному турі буде мати можливість вийти на третє місце, але для цього йому потрібно на своєму полі обіграти «Севастополь», який не втратив навесні ще жодного очка.

Василь Андронников, спеціально для UA-Футбол
Переглядів: 2441 | Додав: Admin
Всього коментарів: 5
5 саша  
Ураааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!! виграли!!!!! v lol smile

4 ura20602  
Молодці з перемогою!

3 Ми  
Молодці,не чекав,що виграють на виїзді

2 Арсенал Фан  
а Артимович походу поберег Чорномаза на Севастополь

1 Валерыч  
С победой! Вот порадовали, так порадовали! Неожиданно! Тем и здорово!
БЕЛАЯ ЦЕРКОВЬ! АРСЕНАЛ!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Апрель 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua