Пятница, 29.03.2024, 09:50

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Апрель » 14 » 26 тур. "Арсенал" – "Севастополь" 0:1. Відео
20:23
26 тур. "Арсенал" – "Севастополь" 0:1. Відео
Гол: Танчик 6
«Арсенал»: Суслов, Налигач, Лебединець - к, Малий, Гонщик, Рибковський, Проневич, Антонюк (Славов, 83), Степанчук (Алексанов, 38), Леонов, Ординський.
ПФК «Севастополь»: Литовка, Стеценко, Култишев (Жабокрицький, 90 +2), Монахов - к, Шевчук (Алозі, 82), Космачов (Бредун, 76), Караваєв, Ібраїмі (Дуляй, 76), Танчик, Гвініанідзе, Кузнецов .
Попередження: Стеценко (50), Славов (90).
Нереалізований пенальті: Лебединець 90+3
Схоже, над «канонірами» в цьому сезоні повис фатум кримських команд. Як ще можна пояснити той факт, що вже у другій домашній грі з кримчанами, білоцерківці не можуть реалізувати пенальті на останній доданій хвилині матчу? У грі восьмого туру осіннього циклу змагань «Арсенал» приймав «Кримтеплицю» з Молодіжного. І, напевно, багато білоцерківських уболівальників пам'ятають, як в тому поєдинку «каноніри» не змогли забити пенальті («постріл» Дмитра Проневича прийняла на себе перекладина). Щось подібне сталося і цього разу. У принциповому матчі з ПФК «Севастополь» також заробивши право на «пеналь» на останній доданій хвилині матчу, білоцерківці знову не зуміли скористатися отриманою нагодою. Удар білоцерківського капітана Олександра Лебединця з нижнього кута витягнув страж кримських воріт Ігор Литовка. Присмак гіркоти від нереалізованого одинадцятиметрового удару однаковий, хоча тоді «Арсенал» хоч одне очко та заробив. Нині ж... Створюється враження, що пенальті це ахіллесова п'ята білоцерківського клубу. Судіть самі, з п'яти одинадцятиметрових ударів, які «каноніри» пробивали в цьому сезоні, вони змогли реалізувати лише один. За дивним збігом обставин це було у виїзній грі першого кола проти того ж ПФК «Севастополь». Невтішна статистика для білоцерківських вболівальників, але «маємо те, що маємо»...

До звітної гри білоцерківці готувалися досить серйозно. Адже в разі перемоги підопічні Ігоря Артимовича повернулися б на третю сходинку турнірного п'єдесталу. До того ж, як білоцерківські шанувальники футболу, так і самі «каноніри» жадали реваншу за матч трирічної давності. Нагадаю, що тоді новачок першої ліги «Арсенал» програв кримчанам з чималим 2:7. Не менш серйозно підходили до звітного поєдинку і кримчани. Зокрема головний тренер кримчан Сергій Пучков напередодні виїзду в Білу Церкву в інтерв'ю прес-службі севастопольського клубу називав майбутній поєдинок не інакше, як «матч за шість очок». Так що «бойок» очікувався ще той. І сама гра (результат я не беру до уваги) думаю, виправдала очікування вболівальників.

У звітній зустрічі тренерський штаб «Арсеналу» задіяв практично оптимальний склад. Місце у воротах зайняв Кирило Суслов, пару центрбеків склали Олександр Лебединець та Сергій Малий, на місці флангових захисників були задіяні Владислав Налигач і Вадим Гонщик. Пара опорних півзахисників виглядала традиційно - два Дмитра - Проневич і Антонюк. На флангах півзахисту діяли Павло Рибковський та Сергій Степанчук, під нападаючим грав Дмитро Леонов. А от на місці форварда з перших хвилин матчу був задіяний Володимир Ординський (як зазначив на післяматчевій прес-конференції наставник «Арсеналу» Ігор Артимович, напередодні поєдинку захворів застудою Володимир Постолатьєв).

Практично в оптимальному складі гру в Білій Церкві почали і кримчани. За останній рубіж відповідав Ігор Литовка, в оборонних редутах були задіяні Олександр Стеценко, Антон Монахов, Мате Гвініанідзе та Олександр Караваєв. «Опорник» - Артем Култишев, флангові півзахисники - Бесарт Ібраїмі і Володимир Танчик, під нападаючим діяв Андрій Шевчук, вперед був висунутий Сергій Кузнецов.

Початок поєдинку був ознаменований позиційної боротьбою за центр поля. «Каноніри», яких з перших хвилин поєдинку активно повели вперед Ординський і Леонов, зуміли створити біля воріт суперника кілька моментів, але великої небезпеки вони в собі не таїли. А ось перший же випад гостей до воріт господарів, для білоцерківців закінчився плачевно. З-за меж штрафного майданчика потужно пробив Володимир Танчик - Кирило Суслов нічим не зміг допомогти своїй команді. Не минуло й хвилини, як «Арсенал» мав чудову можливість відновити статус-кво в поєдинку. Але Ординському не вистачило всього лише якихось долі секунди, щоб дотягнутися до м'яча і переправити його у ворота. Білоцерківського нападника випередив севастопольський воротар.

Після активного початку поєдинку, «каноніри» в середині тайму притиснулися до своїх воріт і суперник влаштував господарям справжній штурм. Серед великої кількості кримських моментів запам'ятався удар з гострого кута Шевчука та «постріли» з дальньої дистанції Ібраїмі і Монахова - у всіх випадках м'яч пройшов повз ціль. А удар Кузнецова після розіграшу кутового хоч і був точний, однак перетнути лінію воріт м'ячу не дав Антонюк.

За рахунок злагоджених дій захисту та прагматичної гри в центрі поля, господарям вдалося відсунути епіцентр подій від своїх воріт. Як наслідок - гра пішла на зустрічних курсах: на небезпечну атаку гостей у господарів був припасений не менш небезпечний контрвипад. Запам'ятався зокрема після розіграшу кутового удар Ординського - «шкіряна сфера» пролетіла в лічених сантиметрах від перекладини, а через деякий час після скидки Антонюка білоцерківський форвард просто не зміг дотягнутися до м'яча. Небезпечно, але неточно пробивав по воротах супротивника і Леонов. Завершився ж перший тайм штрафним ударом кримчан метрів з двадцяти. Але, здавалося б, настільки перспективний «стандарт» відверто запоров Космачов, нехитро пробивши прямо в «стінку».

Початок другого тайму також був за гостями. Вони хоч і притиснули «канонірів» до власних воріт, та ось тільки створити який-небудь небезпечний момент біля володінь Кирила Суслова кримчанам не дозволив білоцерківський захист. Справа до завершального удару у гостей із сонячного Криму доходила не так вже й часто, а коли їм і випадала можливість пробити по воротах, дуже впевнено на останньому рубежі грав голкіпер «Арсеналу». Впевненість воротаря передалася й іншим білоцерківським гравцям і ближче до середини тайму вони не просто вирівняли гру, але й заволоділи ініціативою. Гості вже більше думали про оборону власних воріт, ніж про атакуючі дії. Небезпечні моменти, кожен з яких цілком міг завершитися голом, стали виникати біля володінь Литовки із завидною регулярністю. Спочатку після флангового прострілу невтомний Ординський пробив трохи вище воріт. Незабаром вже Антонюк мав відновлювати рівновагу в поєдинку, але вийшовши фактично сам на сам з кримським воротарем не зміг того переграти з гострого кута. До відлетіло в поле м'яча першим встиг Леонов, але його гарматний удар прийняв на себе захисник гостей. Буквально через кілька хвилин все той же Леонов головою спробував переправити м'яч у ворота опонентів, але «шкіряна сфера», ніби зачарована, вперто не хотіла влітати у ворота команди Сергія Пучкова.

Розв'язка, як уже було сказано вище, могла б наступити на останній доданій хвилині в матчі, коли харківський арбітр Сергій Скирда за фол Литовки на Леонова, призначив у ворота гостей пенальті. Як і личить справжньому капітанові, до м'яча в самий відповідальний момент поєдинку, підійшов Олександр Лебединець. Розбіг, удар...

Напевно, примхлива пані Фортуна в цей передсвятковий вечір більше благоволила до гостей, вирішивши, що їм перемога потрібна куди більше, ніж «Арсеналу» нічия...

Андрій Варакін, спеціально для UA-Футбол


Переглядів: 2678 | Додав: Admin
Всього коментарів: 2
1 Alex  
пенальті треба тренувати... а то з усіх що я пам’ятаю на нашому стадіоні забили АЖ 1...

2 саша  
це точно!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Апрель 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua