Пятница, 03.05.2024, 03:14

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Апрель » 19 » Дмитро Леонов: "Ми не заслужили поразки від Севастополя"
14:42
Дмитро Леонов: "Ми не заслужили поразки від Севастополя"
В суботу відбувся центральний матч 27-го туру Першої ліги, в якому білоцерківський Арсенал вдома поступився одному з претендентів на підвищення в класі Севастополю (0:1). Господарі дали справжній бій недавнього представнику Прем'єр-ліги і вправі були розраховувати хоча б на нічию, проте вразити ворота суперника навіть з пенальті на останній доданій хвилині у «канонірів» не вийшло.
Ми вирішили поспілкуватися з кращим гравцем білоцерківців, півзахисником Дмитром Леоновим. Родзинки додає і той факт, що в цьому поєдинку гравець міг би захищати кольори протилежної сторони. Нагадаємо, що перед початком другої частини чемпіонату, Діма був на грані підписання контракту з Севастополем.

- Арсенал міг піти в кінцівці від поразки, але Лебединець не реалізував пенальті, який Ви ж і заробили. Гіркий осад залишився?

- Звичайно, прикро було програти в такому матчі, адже, по суті, ми ні в чому не поступалися Севастополю. Моментів для взяття воріт у нас було предостатньо, тільки я кілька разів міг забивати, але в якийсь момент від нас відвернулася удача. Не вважаю, що вирішальним епізодом у матчі став не реалізований пенальті на останній хвилині, так як повторюся ще раз: повинні були забивати з гри. Арбітр вирішив дати пенальті, коли мене збив воротар кримчан, але це була вже своєрідна лотерея.

- Вважаєте все-таки, що рахунок не по грі?

- Арсенал заслуговував мінімум на нічию! Ми зіграли хороший поєдинок за підтримки власних уболівальників, однак реалізувати хоча б один з численних моментів у нас не вийшло. Гості нічим нас не здивували, був рівний матч, а тому подвійно прикро було його в підсумку програти. Ми грали недавно із запорізьким Металургом, і я можу сказати, що тоді нам було набагато важче. На даний момент, запорожці по грі перевершують Севастополь. Це моя думка.

- Багато хто погодиться, що в складі Арсеналу Ви були найкращим на полі. Був особливий настрій на Севастополь?

- Я сам кримчанин, і мені особливо цікаво грати проти команд з півострова. Мене там знають багато вболівальників, підтримують, а тому бажання показати свою кращу гру було дуже великим. Тим більше, цієї зими я міг стати гравцем Севастополя.

- Чому ж не стали? Не секрет, що Ви сподобалися севастопольським вболівальникам під час зимових зборів...

- Мені важко це пояснити. Для мене це стало великою несподіванкою і розчаруванням одночасно. В цілому, це неприємна для мене історія і я б не хотів про це багато говорити.

- Все ж? Є думки, що керівництво Арсеналу запросило надто багато?

- Ні. Це не так. Як раз в Арсеналі мені йшли на зустріч. Причина в іншому.

- Як було грати проти команди, за яку Ви хотіли виступати?

- Перш за все, була величезна мотивація і неймовірна зарядженість на гол. Я хотів довести суперникові, що все ж чогось вартий. Дуже хотілося перемогти в цьому матчі, і я зробив все можливе для досягнення мети, але, на жаль, ми програли...

- У першому колі Ви забили Севастополю з пенальті, чому не били в цей раз? Тим більше самі і заробили...

- У такому важливому матчі всю відповідальність взяв на себе капітан.

- Підтримуєте з кимось з гравців Севастополя зараз зв'язок?

- Так, є хлопці, з якими іноді зідзвонюємося після ігор, ділимося враженнями.

- Після матчу вдалося з кимось поспілкуватися?

- Після матчу спілкувалися, а ось напередодні зустрічі я навіть телефон відключав, щоб ніхто не заважав налаштовуватися на гру. Як завжди, після фінального свистка зустрілися в підтрибунному приміщенні, поспілкувалися і побажали один одному удачі.

- У наступному турі ви їдете до Харкова. Як оціните рівень Геліоса?

- Нас чекає дуже важкий матч! Геліос є зараз досить непростим суперником і на своєму полі може обіграти практично будь-яку команду Першої ліги. Ще взимку, коли я проходив збори з Севастополем, ми грали проти харків'ян, і тоді нам довелося дуже непросто. Загалом, налаштовуємося на серйозну битву!

- Арсенал навряд чи вже займе одне з двох перших місць в чемпіонаті, а тому над командою не висить тиск за результат. Так легше грати?

- Як би там не було, ми не збираємося догравати сезон в півноги і налаштовуємося дуже серйозно на кожен поєдинок. Що не матч, то у нас справжня битва! Не виняток і зустріч з Геліосом, в якій ми будемо грати тільки на перемогу. Тренер озвучив нам завдання на частину чемпіонату - це 4-5 місце, а, значить, розслаблятися нам ще зарано. Наші конкуренти будуть боротися до кінця.

- Якщо Ви будете так само продовжувати грати, то Арсеналу буде важко Вас утримати...

Дякую. Але я ще не повністю набрав форму. Мені комфортно в Білій Церкві, але приховувати не стану - пропозиції надходять. Хочеться спробувати себе на іншому рівні. Думаю, я вже готовий до цього. Як буде - подивимося. Після цієї зими, я став менше вірити обіцянкам.

Вадим Момотюк, FootballNews
Переглядів: 1923 | Додав: Alex
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Апрель 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua