Среда, 08.05.2024, 14:31

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Апрель » 21 » 27 тур. "Геліос" – "Арсенал" 2:2
15:30
27 тур. "Геліос" – "Арсенал" 2:2
Голи: Герасимець 17 пен, 20 - Налигач 29, Суслов 76 пен
«Геліос»: Зарубін, Гальчук, Крижанівський, Лобойко, Кривошеєв (Костюк 80), Кандауров (Тарасенко 71), Хромих (Корольчук 86), Задоя, Герасимець (Кікоть 79), Протасевич, Раско.
«Арсенал»: Суслов, Стоян (Товкацький 59), Проневич, Гонщик, Рибковський (Коваленко 81), Леонов (Степанчук 72), Лебединець, Ординський (Алексанов 65), Антонюк, Налигач, Мала.
Попереджені: Кандауров 34 - Лебединець 19, Проневич 39, Малий 90 +3.
Матч розпочався під диктовку харків'ян. Вони відразу ж постаралися нав'язати гостям свою гру. Благо, з контролем м'яча проблем у них не виникло. «Каноніри» побудували свої дії з гарною ставкою на контратаки, проте в перші хвилини швидко долати центр поля їм вдавалося не завжди. Треба віддати належне обороні «сонячних» - грала вона без збоїв. В цілому, це було дивно, тому що саме в захисній лінії «Геліоса» через дискваліфікацію виконавців було проведено дві рокіровки. Так, справа на брівці Сергія Борзенко замінив Артем Протасевич, а зліва замість Дениса Маринчука вийшов Любомир Гальчук.

Раз вже мова зайшла про склад «сонячних», то варто приділити кілька слів і «старту» гостей. У ньому, в порівнянні з матчем попереднього туру проти ФК «Севастополь», відбулася одна заміна: справа в обороні замість Сергія Степанчука вийшов досвідчений Максим Стоян. І треба ж, саме з його зони «червоно-чорні» зуміли до середини першого тайму провести дві атаки, які принесли їм успіх.

Після сплеску активності стартовою гра, здавалося б, стала занурюватися в русло позиційної боротьби. Однак її статечне протягом на 17-й хвилині перервав жвавий прорив Антона Хромих у володіння Кирила Суслова по своєму правому краю. Стоян, намагаючись наздогнати опонента, ззаду завалив того на газон - арбітр блискавично вказав на 11-метрову позначку. М'яч на «точці» встановив Сергій Герасимець, і потужним ударом з дотиком про поперечину увігнав у ціль. 1:0!

Пропустивши, гості пішли вперед великими силами. І через хвилину з невеликим у володіннях Руслана Зарубіна виник досить-таки неоднозначний епізод, що обернувся попередженням капітану «Арсеналу» Олександру Лебединця. При подачі зі штрафного на розі площі воріт харків'ян на газоні виявилися Олексій Кривошеєв і Сергій Малий. Гості, ясна річ, стали випрошувати у рефері пенальті, але він виявився іншої думки.

А через дві хвилини м'яч вдруге опинився в сітці воріт Суслова. Андрій Кандауров зі штрафного від лівої бровки подав акурат на Герасимця, який з кількох метрів головою буквально встромив м'яч в ціль - 2:0!

Швидкий подвійний успіх «сонячних» трохи заспокоїв. І «каноніри» цим вміло скористалися. Перехопивши ініціативу у «червоно-чорних», вони перемістили гру до воріт «Геліоса». На 24-й хвилині варту воріт господарів довелося двічі вступати в гру після неприємних подач Дмитро Проневич спочатку зі штрафного, а потім кутового. Через три хвилини Зарубін чудом виручив свою команду після удару Павла Рибковського практично в упор. І все ж, на 29-й хвилині гості знайшли пролом у захисті «сонячних». Черговий навіс Проневич зі штрафного знайшов у харківських воріт Владислава Налигач, який з лівого кута воротарського пробив і сильно, і точно. Уже на лінії зупинити м'яч намагався Лобойко, але зробити це не зумів. 2:1.

Гол гостей окрилив, і наступну десятихвилинку вони провели в активному темпі, намагаючись успіх розвинути. «Сонячні» на рожен не лізли, а терпляче вичікували свій шанс. І під завісу першого тайму він їм підвернувся, та тільки господарів підвела реалізація. На 42-й хвилині Ігор Крижанівський гарматним ударом зі штрафного метрів з 35-ти перевірив пильність Суслова, а ніхто з його партнерів додати не зумів. Слідуючий тут же розіграш кутового увінчався небезпечним ударом Віктора Раскова біля дальньої стійки. А вже в компенсований час все в той же кут воріт «Арсеналу» пробивав Хромих - неточно.

Друга половина поєдинку розпочалася гострою атакою «сонячних». Євген Задоя відправив у фланговий рейд Хромих, а той перевів м'яч на протилежний фланг Раскової. Форвард з кута площі воріт цілився в дальній верхній кут, але не влучив у нього зовсім небагато. Втім, момент обнадіяв і налаштував уболівальників «Геліоса» на мажорний лад. Воно й зрозуміло було, адже перевага в один м'яч виглядав досить-хитким і легкого життя харків'янам не гарантував. Немов розуміючи це, «сонячні» постаралися знову повернути ініціативу себе. На 64-й хвилині приціл видали перевірив Кривошеєв - мимо. А через хвилину оформляти хет-трик міг Герасимець. Замикаючи флангову подачу, він вирішив виконати завершальний удар «щокою», на техніку - Суслов дивом примудрився на удар зреагувати.

Після цього епізоду гості провели дві заміни, випустивши «під напад» Степанчука, а на передову Сергія Алексанова. Наставник «Геліоса» Володимир Шеховцов відповів рокіровкою Андрія Кандаурова на Олександра Тарасенко. Однак на 76-й хвилині в тактично-технічну боротьбу команд на поле свою лепту, що стала доленосною, вніс арбітр зустрічі іванофранківець Юрій Синишин. Свіженький Алексанов, скориставшись невдалим відскоком м'яча від голови Задої, вивалився на рандеву з Зарубіним. Голкіпер на досвіді спробував «з'їсти» супротивника, і той купився - сильно прокинув м'яч собі на хід, після чого без докорів сумління «пірнув» у штрафному. Служитель Феміди вказав на 11-метрову позначку. Ні протести харків'ян на чолі з воротарем, ні негативне похитування голови асистентом арбітра на призначення пенальті не вплинули. Виконати вирок з протилежних воріт прибіг Суслов. Пробив він на сили і якраз по центру воріт - 2:2.

Після матчу перегляд епізоду з призначенням даного пенальті підтвердив помилковість рішення Синишина. Тому, керівництво «Геліоса» прийняло рішення оскаржити роботу арбітра з Івано-Франківська. Цікаво: а як на це відреагує італійський куратор українського суддівського корпусу?

Микита Забавний, спеціально для UA-Футбол


Коментар Ігоря Артимовича:

- Першу половину зустрічі ми програли по результату, але не по грі. Мені більше сподобалося, як ми грали в першому таймі, ніж у другому. Цей пенальті нам поставили... Чистий пенальті, але треба нашим захисникам бути уважніше. На рівному місці ми його отримали. До цього «Геліос» практично не загрожував нашим воротам. Пригадую лише один удар, і більше нічого не було. Тут же ми пропустили другий м'яч. Проте потім не зупинилися, продовжили грати. Добре, що в першому таймі зуміли відіграти один м'яч. У другому таймі була сумбурна гра з обох сторін, без особливих осмислених дій. На нас результат, начебто, не тисне, ми б'ємося в кожному матчі, хочемо завойовувати очки. Як виходить, так і виходить.

- Чи варто перед вашою командою завдання посісти третє місце?

- На зимову перерву ми дійсно пішли на третьому місці. Хочемо за нього боротися, однак розуміємо, що це важко. Втім, боремося в кожній грі, а недолік майстерності компенсуємо самовіддачею.
Переглядів: 5107 | Додав: Admin
Всього коментарів: 2
2 Igor  
This is the ideal answer. Everyone sohlud read this

1 Натуся)  
Арсенал найкращий!))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Апрель 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua