Четверг, 18.04.2024, 22:16

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Май » 2 » 29 тур. "Енергетик" – "Арсенал" 2:3
18:06
29 тур. "Енергетик" – "Арсенал" 2:3
«Енергетик»: Карпов, Підвірний, Гребинський, Соколенко-к, Яневич, Боришкевич (Барчук, 46), Ципердюк, Іванишин (Януш, 69), Микуш (Сікорський, 68), Чернов, Івашко (Єнілєєв, 81).
«Арсенал»: Суслов, Гонщик, Малий, Лебединець-к, Рибковський (Стоян, 80), Проневич (Коваленко, 67), Антонюк, Ординський, Чорномаз (Степанчук, 4, Алексанов, 65), Леонов, Налигач.
Голи: Барчук, 57, 90 - Леонов, 18, Лебединець, 35, Рибковський, 65.
Попередження: Соколенко, 35, Барчук, 47 – Налигач, 28, Малий, 43, Проневич, 66, Леонов, 78, Лебединець, 90+5.
Зважаючи на важке турнірне та фінансове становище, бурштинські футболісти таки зуміли довести, що спроможні протистояти сильному супернику.

В порівнянні із попереднім матчем в стартовому складі «Енергетика» відбулося декілька змін. В першу чергу, далася в знаки відсутність двох основних захисників. Лазорик відбував дискваліфікацію, а Данищук пропускав матч через травму. Проте варто відмітити й те, що місце у воротах знову зайняв основний воротар Сергій Карпов, який відновився після травми. У складі гостей жодних змін не відбулося!

Бурштинські футболісти почали гру доволі активно, що є вже традиційним у домашніх матчах. Ципердюк та Івашко із стартових хвилин почали пристрілюватися до воріт гостей але їх удари успіху не принесли. Згадуючи традиційність у грі господарів не варто забувати той факт, що після вдалого старту «енергетики» обов’язково пропускали швидкий гол. Так сталося і цього разу. Хоч гол важко назвати швидким, та уже на 18-й хвилині Лебединець, протягнувши матч у штрафний господарів, відав передачу на вільного Леонова. Дмитро із ударом зволікати не став і змусив Карпова, який вчора святкував свій 30-й день народження, вперше виймати м’яча із власних воріт.

Після пропущеного голу гра стала більше нудною, поодинокі випади обох команд змусили занудьгувати нечисленних глядачів, що зібралися на трибуні бурштинського стадіону. Та уже на 27-мій хвилині матчу самі ж бурштинці змусили своїх уболівальників затамувати подих. Першого разу після удару Леонова м’яч рекошетом від Підвірного поміняв траєкторію - Карпов був на висоті, а через декілька секунд той же Леонов прострілив у воротарську зону - Яневич, будучи першим на м’ячі вибив, але м’яч зрізавшись з його ноги потрапив у Карпова, який поспішав на перехоплення.

Після нетривалого затишшя, футболісти Арсеналу здобули право на виконання штрафного удару і після подачі Проневича м’яч «знайшов голову» Лебединця та вдруге влетів у сітку воріт Карпова.

Забивши вдруге футболісти з Білої Церкви не поспішали збільшувати свою перевагу, не поспішали й «енергетики». На все що спромоглися бурштинці - це два удари зі штрафних у виконанні Борешкевича та Івашка, які прийшлись вище воріт.

Дещо цікавий момент виник у компенсований арбітром, до першого тайму, час. Після удару бурштинів м’яч влучив в руку когось із білоцерківців, проте суддя був незворушний.

В другому таймі у складі бурштиниської команди відбулася заміна,на яку чекали, напевно, усі. Борошкевича змінив Барчук, на якого тренери та уболівальники покладали чималі надії. Забігаючи наперед скажу, що на мою думку, Роман її таки виправдав. Уже на 57-й хвилині, після метушні у штрафному гостей захисники не за правилами зупинили Барчука. Виконувати пенальті вирішив сам «потерпілий» та впевнено розвів воротаря і футбольний снаряд по різних кутах воріт.

Радість бурштинської публіки тривала не так уже й довго. Всього за 8 хвилин білоцерківці збільшили свою перевагу. В одному із моментів «енергетики» спромоглись двічі врятувати свої ворота - спершу свою майстерність продемонстрував Карпов, а через мить Підвірний виніс «кулю», практично з лінії воріт. Проте із третьої спроби футболісти «Арсеналу» таки забили. Автором голу став Рибковський, який зумів грамотним ударом завершити атаку своєї команди.

Після такого розвитку подій здавалося матч так і завершиться, та бурштинці були із цим не згідні. Уже за п’ять хвилин Барчук після пасу Сікорського змусив Суслова демонструвати свою майстерність. «Арсенал» теж не бажав віддавати ініціативу господарям. І всього за мить гості провели непогану контратаку, та Карпов в видовищному сейві перевів на кутовий удар Леонова. Через дві хвилини пробивав Ординський, звільнившись від опіки захисників, але цього разу бурштинів виручила стійка воріт.

Напевно, найнеочікуванішим для гостей був контрвипад господарів, після якого Барчук, на межі офсайду, добив м’яч у ворота гостей, подарувавши уболівальникам надію на нічийний рахунок.

В компенсованих арбітром хвилинах бурштинці двічі мали нагоду реабілітуватися перед своєю аудиторією, але ні удар Єнілєєва, ні удар Барчука не дозволили «енергетикам» уникнути поразки.

Артимович Ігор (тренер «Арсеналу»): Перших хвилин 15 грав краще «Енергетик». Краще контролювали матч, йшли вперед. А так, в основному, рівна гра. Можливо, футболісти, виснажені сонцем, чекали замін, та я б не сказав, що заміни посилили гру. Якщо чесно, то дається взнаки відсутність Постолатьєва, який пропустив уже третю гру. Але списувати щось на відсутність одного гравця… Так, забили ми три м’ячі, але ж пропустили два!

Вітовський Микола (тренер «Енергетика»): Ми з усіх сил стараємося, щоб команда не щезла з футбольної карти України. Якщо на домашню гру ми вийти змогли, то чи зможемо вийти на виїзну залежить від керівництва. Жалітися безглуздо, бо вже немає сил просити грошей… Але що зміниш?! Хлопці пообіцяли, що на виїзд ми поїдемо, але їх теж треба зрозуміти!


Микола Бацала спеціально для UA-футбол
Переглядів: 2298 | Додав: Admin
Всього коментарів: 2
2 zapod  
Молодцы,так держать:))))) АРСЕНАЛ ВПЕРЁД!!!!!

1 Валерыч  
С победой, Белая!!! Если бы в концовочке не начали нервничать, было бы вообще зашибись!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Май 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua